,щото ако е тия хора не са нормални , що за религия и обичаи, това е садизъм. Аз го прехвърлих, не мога да гледам такива неща.
,щото ако е тия хора не са нормални , що за религия и обичаи, това е садизъм. Аз го прехвърлих, не мога да гледам такива неща. 

. Сякаш зрителите трева пасат , не че няма и такива и тя на тях се осланя да гради "кариера". С две думи е една клюкарка и жълтурка, нищо повече

варварска 

думи нямам да изкажа възхищението си ... Сцената е 10-тина минути и е
Смени толкова много емоции като започна
неверие, сълзи от радост в очите, и веднага след това мъка, че не той му се радва и боричка с него, а Бехнам, преглътна я и пак се усмихна, 

и има страхотни пръсти !

Буркина, това с изваждането на стъклото пак не го гледах, станах голяма жена и знам ,че е филм и пак не мога да гледам
значи всичко е много реалистично. И трите дами са замесени в случая, интересно как са се отървали,вероятно без запис от камерата да е минало като нещастен случай, ама не знам как. И затова и Бехнам изнудва Фара , държи я в ръцете си и я заплашва със затвор. Честно казано не разбрах и Фара защо не извика полиция ,а направи нещо против хипократовата клетва , верно че много им навреди и се самозащитаваха, но той се е запътил към затвора така или иначе .Може би просто напрежението си изигра ролята и тя действа първосигнално, вероятно после е съжалила ,но не може да върне времето назад.

Препоръчани теми