Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Гледам серията, тоя Бехнам ,дето коли и беси, майка му по телефона как го строява всичко да си каже. Не мога да го разбера това. А това с поливането с гореща вода някакъв ирански обичай ли е Rolling Eyes ,щото ако е тия хора не са нормални , що за религия и обичаи, това е садизъм. Аз го прехвърлих, не мога да гледам такива неща.

# 241

Добро утро в събота, успешна да е.
Имаме преведен 15 епизод, имаме и уикенд в който може спокойно да се изгледа и коментира. Линковете са налични вече на 1 стр. на темата.
Днес или утре се надявам да ни пуснат трейлър към еп.16.

https://www.facebook.com/EnginAkyurekRD/posts/pfbid0h8Akku67MFCR … LxTh3z6uuynidmeql

ЕНГИН АКЮРЕК Е ТУРСКИЯТ АКТЬОР С НАЙ-МНОГО ТЕЛЕВИЗИОННИ СЕРИАЛИ В СПИСЪКА НА НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ В ЧУЖБИНА.
Eнгин Акюрек е актьор в тежка категория, появяващ се с четири (4) сериала, които са: "Каква е вината на Фатмагюл", "Мръсни пари и любов", "Дъщерята на посланика" и "Казвам се Фара", в списъка на най-продаваните.

Не е отразен "До живот", който е закупен и от БТВ и е пуснат в платформата VOYO.
Ето и статията от Бирсен Алтунташ - в нея по азбучен ред е описала актьорите и актрисите с търсени и продадени сериали - подредени са по азбучен ред. Статията не е много пълна и коректна за сериалите на Енгин, но Бирсен си е такава - пише избирателно: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yurt-disi-satisi-en-cok-olan … pX2fn4d4wxLdr9yH0

Наистина не е никак честно от страна на Бирсен да сложи "Дъщерята на посланика" зад името на Неслихан, но не и зад това на Енгин (а и на Туба). Ако ДП наистина е сред най-продаваните сериали, то тя просто е длъжна добросъвестно да го сложи зад имената на всички актьори, играли главните роли. В случая на ДП - няма начин просто, освен всичко друго и защото Неслихан е донесла  печалби от продадени само 36 епизода, а Енгин - от всичките 52. Къде е логиката????

# 242
Буркина , няма логика, тая Бирсен е абсолютен непрофесионалист и си позволява да изкривява информацията съобразно собствените си симпатии и антипатии, пък може и да ги монетизира ,няма да се учудя Smirk . Сякаш зрителите трева пасат , не че няма и такива и тя на тях се осланя да гради "кариера". С две думи е една клюкарка и жълтурка, нищо повече Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 17:30 от araselia

# 243
Привет момичета!
Благодаря за трейлъра Heart!
Изгледах серията снощи,но ще пиша утре за нея че съм малко ангажирана!
Лек ден!

И Енгин е отразил трейлъра в ИИ!

# 244
  • Пловдив

Колко са сладки двамата братя. Кога ще разберат това, Тахир даде кръв, дали Мехмет ще си спомни, че е имал брат с името Тахир? Кой остана да знае тайната - Вера май само.

Бирсен я уволниха от работа точно заради тия нейни "пристрастия", а тя като журналист, би трябвало да е коректна. Преди доста време феновете на Енгин я бяха сложили "на място", но тя тогава блокира всички, които имаха снимки с Енгин в профила си и останалите позволили си да й правят забележки точно заради нейната некоректност. Тя недолюбва и Демет. Другата такава журналистка е Оя Доан - палачинката.

# 245
Стигнах до средата,наложи се да спра. Това мъчение с гореща вода за първи път виждам ,адмирации за Демет ,направо усещах болката, много гадно ми стана ,затова прехвърлих сцената.После и като лежеше в леглото с болката от изгореното ,която се засилва и от всяко движение, ужас .
  Нашите братя са 0ва кръвна група, универсални дарители.
  Бехнам когато разбра,че е баща как омекна,ей голяма работа да има син.

# 246
  • Варна
Привет, момичета!
Благодаря за трейлъра и превода му Yellow Heart
Най-доброто предстои, райтинги- мейтинги каквито щат да са, надявам се
да продължи все така силно сериала ни Two Hearts
Не бе достатъчна рекламата според мен, ама като нищо не можем да променим
да не се ядосваме Simple Smile
В момента гледам серията, Енгин направо ми отвя главата, леле, нечовешка игра прави
когато се ядосваше на неговите хора в апартамента, не знам как го прави, но такава
игра не съм виждала, не ми е ясно как се съвзема след тези сцени Flushed
Коментирали сте Бирсенката, няма смисъл, от нея е трудно да излезе коректна
и обективна информация, клюкарка е, а не журналистка Smiling Imp
Значи така, Неслихан е участвала само в ДП, голям смях, тия хора не са хич в час !
Продължавам с гледането !
пп    оф, това с 'пречистването' с вряла вода и тривка беше ужасно, Демет се представи
блестящо в тази сцена, направо ми се обърна стомаха като я гледам Tired Face варварска
работа ...

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 21:22 от Аnista

# 247
Момичета  епизода беше много вълнуващ. Нямам думи с които да опиша голямата игра на Демет и Енгин,както и на останалите  актьори. Актьора  на Бехнам също ме очарова с играта  и визията  си. За първи път го гледам,  но е много добър.  Сцените в ханама,бяха най-силните в сирията. Сви ми се сърцето от това насилие. Демет го пресъздаде все едно е истинско.
Вярвам,че този четвъртък  серията, ще получи заслуженото внимание от турския зрител..
Не се връзвайте на Кака  Бирсен. Всичко е умишлено, с тези си действия винаги сама се излага и си вреди. Не променя фактите и истината.

П.С. Марианка, Фара също знае истината или паметта ме лъже ?

# 248
Момичета  епизода беше много вълнуващ. Нямам думи с които да опиша голямата игра на Демет и Енгин,както и на останалите  актьори. Актьора  на Бехнам също ме очарова с играта  и визията  си. За първи път го гледам,  но е много добър.  Сцените в ханама,бяха най-силните в сирията. Сви ми се сърцето от това насилие. Демет го пресъздаде все едно е истинско.
Вярвам,че този четвъртък  серията, ще получи заслуженото внимание от турския зрител..
Не се връзвайте на Кака  Бирсен. Всичко е умишлено, с тези си действия винаги сама се излага и си вреди. Не променя фактите и истината.

П.С. Марианка, Фара също знае истината или паметта ме лъже ?

Фара чу разговора между Али Галип и Вера, че те са виновни за смъртта на родителите му, когато беше скрита под бюрото в кабинета, но не знае, че Мехмет и Тахир са братя.

# 249
Да, но това би било достатъчно за да се разрови Тахир. Ако все пак Фара някога благоволи  да разкаже  чутото. Мен лично мълчанието  й затова толкова дълго време ме дразни.

# 250
Фара е наясно,че Тахир никога няма да се откаже от нея и Керимшах, но защо го каза на Бехнам Thinking

голяма сладурана Бааде, няма да го остви на мира комисарямдокато не се събуди, а и Тахир каза, че комисаря никога не оставя работата недовършена. Лаурел и Харди са на линия ,спокойна съм за Тахир Joy

И отново се спазва традицията за среднощни срещи и важни разговори в кухнята .Много категорична Фара, не знам какво да мисля

Този момент ме просълзи и мен, как го прави тоя човек бе, каква истинска радост през сълзи, най-голямата радост винаги предизвиква сълзи

и веднага след това - на другия полюс, Керимшах прегръща баща си, Тахир аби вече е излишен, надеждата за семейство се изпари. Скъса ми сърцето Енгин с тез неговите герои, като се сетя колко плаках за Даахан. Толкова пък все да нямат късмет в живота

Така, изгледах серията, много хубава серия, единствено ме дразни ,че има много забавен каданс. С нетърпение очаквам събуждането на комисаря. Не разбрах смъртта на Али Галиб - при самоотбрана ли е отчетена
Фара е заплашвана, живее в затвор с аларма, ужас. А Керимшах пък свиква без майка си ли, не са дали сцена на тях двамата след появата на баща му.
Много интересно става
Лека нощ.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:19 от araselia

# 251
  • Варна
Влизам да кажа, че ми разбиха сърцето... Направо няма да мога да спя, стигнах до бягството
от затвора и ми се къса сърцето за Тахир Broken Heart
Ами тази сцена от началото като видя Керимшах до края когато го отведоха полицаите трябва да влезе
в учебниците Rolling Eyes думи нямам да изкажа възхищението си ... Сцената е 10-тина минути и е
като урок по актьорско майсторство, евала на тоя човек Two Hearts Смени толкова много емоции като започна
с изненада и радост, че видя Фара; гняв към Бехнам, че държи с нещо Фара; опит да върне Фара към предишното
й състояние като тръгна да я успокоява; абсолютно неверие на думите й  и ..... после видя Керимшах да рита топка ... е, там вече не може да се предаде с думи, това трябва да се види Dizzy Face  неверие, сълзи от радост в очите, и веднага след това мъка, че не той му се радва и боричка с него, а Бехнам, преглътна я и пак се усмихна,
виждайки щастливото дете, а думите на Фара се забиваха като игли в него, че тя вече не го иска, погледът му
говори без да е казал нищо -" не мога да повярвам" и последния поглед като чу полицията вече ме довърши ...
Някой ако може да направи едно видео с тия 10 мин цена няма да има Two Hearts
Думите на Фара бяха жестоки ... ужасно Rage
Отивам да продължа.
И да не забравя да похваля Фейяз Думан, много добра игра Yellow Heart и има страхотни пръсти !

пп  Догледах го, сега пък  ме сви сърцето за Фара,  и тя е  в голяма преса, но беше страшно убедителна да покаже на Тахир, че вече не го иска !
Накрая малко като филм на ужасите, но Али Галип заслужено тръгна за Ада, а Фара показа, че тепърва ще очакваме от нея неочаквани неща, тя е способна на всичко, вече е ранена лъвица Yellow Heart

Лека, Араселия !

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:21 от Аnista

# 252
....

Така, изгледах серията, много хубава серия, единствено ме дразни ,че има много забавен каданс. С нетърпение очаквам събуждането на комисаря. Не разбрах смъртта на Али Галиб - при самоотбрана ли е отчетена
Фара е заплашвана, живее в затвор с аларма, ужас. А Керимшах пък свиква без майка си ли, не са дали сцена на тях двамата след появата на баща му.
Много интересно става
Лека нощ.

Нали Фара е тази, която извади стъклото, като по този начин всъщност уби Али Галип. Това стана точно под камерите и мисля, че в следващата серия ще разберем какво точно е направил Бехнам, за да прикрие убийството на Али Галип . Мисля, че го е потулил, но само, за да заплашва Фара. Но ми е интересно Баде и Гюнюл защо си траят, страх ли ги е да не ги обвинят и тях, няма ли да разкажат поне на Мехмет какво точно е станало и той оттам да тръгне да разнищва и да се досети, че Фара е изнудвана. Също Орхан как се е оттървал, Иляс няма ли да бъде разкрит, след като се събуди Мехмет? Изобщо страшно добре са го заплели, евалла. Никой не очакваше... Предполагахме, че Тахир влиза в затвора, защото стреля по Али Галип в края на първи сезон, пък тя каква стана - Фара му видя сметката.... Повече от справедливо, както и Баде каза: "Нека мре" - заради всичките мръсотии, които е причинил в живота си и нещастието, на което е обрекъл Мехмет, Тахир и толкова много невинни други хора.

# 253
Добро утро!

Аз продължавам по серията Simple Smile Буркина, това с изваждането на стъклото пак не го гледах, станах голяма жена и знам ,че е филм и пак не мога да гледам Simple Smile значи всичко е много реалистично. И трите дами са замесени в случая, интересно как са се отървали,вероятно без запис от камерата да е минало като нещастен случай, ама не знам как. И затова и Бехнам изнудва Фара , държи я в ръцете си и я заплашва със затвор. Честно казано не разбрах и Фара защо не извика полиция ,а направи нещо против хипократовата клетва , верно че много им навреди и се самозащитаваха, но той се е запътил към затвора така или иначе .Може би просто напрежението си изигра ролята и тя действа първосигнално, вероятно после е съжалила ,но не може да върне времето назад.
До колкото разбирам Орхан още е в играта, както и това младото забравих му името, което накисна Тахир.

Много умело ставаха ретроспекциите, а ще има и още ,много още неизяснени неща от преди  година има - Сепиде къде изчезна, какво се случва с Гюнюл, Каан, Бекир. Освен това ми хареса и сцената с агънцето , веднага разбрах че Керимшах е с температура, какво се е случило след като обърнаха колата ,мисля,че и тук ще има ретроспекция. Както и трябва да видим първата среща на Фара със сина и, децата когато са болни не могат без майките си, ще не ще Бехнам ще разреши на Фара да е със сина си .
  Пак се връщам на сцената в градината, в последствие след ретроспекцията разбрах,че всичко е било планирано - Фара да срещне Тахир в кухнята,да го заведе в градината и да види баща и син как си играят. До тогава се чудих защо Фара гледа по-скоро с любопитство реакциите на Тахир без изненада , браво на Демет . Страхотен тандем са с Енгин. Мисля ,че той наистина реши,че всичко свърши. И това е възможно ,защо наистина тя вече да е изстинала към него , а пък от факта,че Бехнам е спасил живота на Керимшах да е пламнала искрата на старата любов, налиимаше нещо с "любовта не си отива толкова лесно", да видим за кое става въпрос.
  Нямам търпение за следващата серия . Пак ще имаме разговор в кухня Grinning

# 254
  • Пловдив

Да си честитим настъпването на м. октомври. Времето направо лети...

Чакам ги отново четиримата в действие. Писаха, че героят на Мехмет няма да е същият след излизането му от комата. Важното е, че вече е излязъл и да видим какъв съвет ще даде на Тахир. Дано му е опора и да даде сила на брат си да си върне семейството. Керимшах явно се е привързал към баща си, ще се срещне с майка си/видно от трейлъра към еп.16, но дали е забравил батко Тахир... Очаквам чичото на Бехнам да помага също на Тахир, дъщеря му и тя... Бекир и Гьонюл също ги включвам в отбора на помощниците. Та, Тахир няма да е съвсем сам според мен.
Има време да разплитаме, а сценаристите ще заплитат...

Да допълня: И Бехнам явно няма да бездейства...

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 10:06 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт