Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 813
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Отново изгледах 16 епизод,трябваше да го кръстят,, ФАНТАЗИИ,,.В целия филм само Баде и Бекир говорят истина.Вера,че Каан ще развие бизнес и доброто име на Акънджъ.Перихан като вече предавана съпруга ,как Орхан е с рускиня,а явно знае ,може би не с детайли ,но знае че Орхан е направил нещо на Мехмед и се крие и от него и полиция.Гюнюл как си говорят с Каан  а всъщност е изоставена.Мехмед ,че му е бяло петно,а той помни поне до изстрела,и му е нужно малко да си спомни всичко.Рахшан,че ще помогне на Фара,а всъщност подсигурява десподството си върху сина и дома си.Бехнам,моят син,моята жена,моето семейство,но знае истината затова толкова го е страх от Тахир и от невидимите нишки между тях.Тахир ,лъжейки Мехмед  че Фара има друго семейство,но той винаги ще ги усеща тях за семейство.И фАРА,изолирана,малтретирана каква само приказка разказва на Тахир само за да го предпази.Дори и слугинята я лъже,да се измиее за Керимшах ,а всъщност ,за да я заключи.ФАНТАЗИИ., но фантазии които  показаха егоизма на едни,и себепожертването на други.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 18:20 от Leddel

# 436
Отново съм аз , защото забравих да пиша по -горе за новата героиня, братовчедката на Бехмам.
Дано не се окажа права ,но мисля че тя се влюби в Тахир...И ще стане още по-сложно.

Действително се притесни за него, а пък защо и е като той я отвлече, не го познава толкоз,че да му съчувства. Но пък от друга страна познава жестокостта на братовчед си, така че всеки негов враг по презумция заслужава помощ и защита.
   Значи баща и е брат на бащата на Бехнам, нали. Хвърлила му е око кобрата-майка ,така се гиздеше пред огледалото като говореше с него и му се мазнеше Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 12:15 от araselia

# 437
Отново съм аз , защото забравих да пиша по -горе за новата героиня, братовчедката на Бехмам.
Дано не се окажа права ,но мисля че тя се влюби в Тахир...И ще стане още по-сложно.

Действително се притесни за него, а пък защо и е като той я отвлече, не го познава толкоз,че да му съчувства. Но пък от друга страна познава жестокостта на братовчед си, така че всеки негов враг по презумция заслужава помощ и защита.
   Значи баща и е брат на бащата на Бехнам, нали. Хвърлила му е око кобрата-майка ,така се гиздеше пред огледалото като говореше с него и му се мазнеше Simple Smile
Знам ли,така забулена ми изглежда по + старичка от него.Тази актриса и в друг филм е играла такава лоша свекърва ако не се лъжа.

# 438
  • Пловдив

В линейката е Мерджан - актрисата Сера Кутлубей.

Клик в/у линка - видеата са две: https://twitter.com/EnginAkyrkFC/status/1711311662848852441

А арабките пишат: Жената е част от екипа на сериала, където тя е дубльорът на героинята Мерджан, актрисата Сера Катлубей, и тя участва с нас зад кулисите в заснемането на последната сцена на Епизод 16.

https://twitter.com/engingreekfc/status/1711311576374935917

"Казвам се Фара" ще започне да се излъчва по Echorouk TV, която е базирана в Алжир и има широко географско покритие.

Echorouk TV е сателитен телевизионен канал на алжирски арабски език , излъчващ от Алжир. Echourouk TV е създадена от Echourouk Group с няколко арабски интелектуалци от Алжир и арабския свят .
Зона на излъчване: Северна Африка, Близкия Изток, Франция, Съединени щати, Канада, Европа. Излъчва на арабски и френски езици.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 13:22 от mariana51

# 439
E дубльорката е със съвсем друга коса по-тъмна Rolling Eyes Мерджан как разбра къде точно ще са Тахир и Бехнам Thinking

# 440
E дубльорката е със съвсем друга коса по-тъмна Rolling Eyes Мерджан как разбра къде точно ще са Тахир и Бехнам Thinking
Проследила е Бехнам. Той май не видя, че батовчедка му е с друга кола, защото нареди на хората си да я изпратят.

# 441
Проследила е Бехнам. Той май не видя, че батовчедка му е с друга кола, защото нареди на хората си да я изпратят.
 Да, тя не се качи в колата на баща си и той беше възмутен, един вид сама жена ще се развява без мъж до нея си насам-натам.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 15:30 от araselia

# 442
За какво всъщност е дубльорката на Мерджан? Бехнам да би и нея да хвърля от някой етаж?

# 443
За какво всъщност е дубльорката на Мерджан? Бехнам да би и нея да хвърля от някой етаж?

Да не си изцапа обувките на строежа  Wink Joy

# 444
Мерджан на не я ликвидират, преди да се влюби в Лекесиз Joy
Около Перихан и останалите има много  въпроси. Но мен малко ме дразни загубата на памет на Мехмет. Как пък винаги забравя  най-важното? Joy  След изстрела в първи сезон, имаше спомените от детството.  Имах нагласа,че това ще се повтори.
Хубавото е, че за разлика от лекуването с кожа например, в психологията това потискане на паметта е нормално.Hug

# 445
  • Пловдив

https://twitter.com/_denizsever/status/1711365762806366628

Зад кулисите - видео. Клик върху линка.

# 446
Нереалистично за мен е как Фара с една чаша в главата просна 1.90мъж в несвяст ,ама сценарий ,какво да се прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
Араселиа. Да предвид,че е мъничка и нисичка. Ако предположим,че има здрав замах и използва твърд предмет е  реалистично. В крайна сметка всеки  силен удар, на неправилно място, може да те приведе в несвяст.

# 448
  • София
Истинси се разсмях от предназначението на дублюрката. А възможно е актрисата да се пази от горещия въздух около Бехнам,представяте ли си 1 тон безполезна пръст да се опълчи на 8 гр злато.Около него ври и кипи.

# 449
  • Варна
Добра вечер, момичета !
Хубава разговорка сте спретнали Yellow Heart
Араселия, недей така с лошо Smile Мерджан  май не е чиста кифла Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сигурно ще има екшън с нея по строежа, пък тя с тия токчета за къде е ?

Да, тя не се качи в колата на баща си и той беше възмутен, един вид сама жена ще се развява без мъж до нея си насам-натам.
баща й прие супер нормално, че тя се качва сама, само й да каза да не закъснява,ама змията скочи и я насмете
как можело сама жена по нощите Smile

Мариянка, мерси за видеата !

Общи условия

Активация на акаунт