Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 705

25% акции от Акънджъ Холдинг са на Тахир!?
УАУ !!!
Със сигурност няма да управлява паркинга... А-бе, онзи перко-налъмов се взе много на сериозно и не знаеше с кого всъщност се е захванал...

Ама Тахир как влиза важен на съвещанието /за което явно не е известен/, че идва  и с Хайдар. А Хайдар и Адил? могат да повдигнат обвинение за отвличане  и саморазправа от страна на Бехнам.
Със сигурност накрая може да имаме депортиране на Бехнамчо, барабар с чичото, майката и цялата свита охранници и слугинки...
Вера пак се прецака - направи съюз с когото не трябва, нищо че му  "снесе" важна информация.

# 706
  • София
Благодаря за превода.
Чак ме хваща страх.Бехнам направо ще излезе от релси.Тахир му е не ортаг ,а с повече акции от него,баш комисаря  брат,а Фара /май развода още не е минал/ жена.То си е не удар,направо сриване на превъзходството му.И ясно е ,че няма да остави нещата така,какви ли препятствия ще предизвика,и как ще накара Фара да плаща.
   Очаквам и момента,когато само за да наранят Тахир , Бехнам или Вера ще си признае,как са разбрали,че Тахир е в каменната къща.Тогава вече,пък Тахир ще е сринат,едно е да подозираш,а друго да разбереш ,че всичко което Фара ти е казвала,дори и като пленница е бил нейния начин да те защити.

Благодаря за превода ! Значи Али Галип е оставил акции на Тахир, ти да видиш, интересно защо 🤔
.
   За мен акциите са при Тахир,защото само той ще може да се разправи с черното агне,Дава му силата,находчивостта Тахир си я има,и ще успее да унищожи армията от сирачета на Орхан.МЪСТ,това бе движеща сила за Али Галип.Колкото до семейството му ,чувството за справедливост в Тахир е по голямо от другите ,т.е.семейството му ще е финансово посигурено.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 08:56 от Leddel

# 707
Сега си мисля още нещо - каква ще е съдбата на флашката със записа на убийството на Али Галип?
Вера даде информация на Бехнам  и то много важна. Дали той няма да ѝ "върне"  услугата  точно с флашката?
Зависи кое ще бъде по-важно за Бехнам - да притежава Фара или да си върти бизнеса със злато, сребро и скъпоценни камъни?
Ако флашката смени притежателя си - Вера може да изманипулира както Баде и Гюнюл, така и Тахир заради Фара.Всъщност заплахата за трите е една и съща както от страна на Бехнам, така и от страната евентуално на Вера.
Дали ще ѝ се даде този коз в ръцете и по този начин тя да присвои евентуално някоя и друга акция, осигуряваща ѝ лукса и живота на който е свикнала?
Ще стане интересно... кое ще е по силно при Бехнам - бизнесът или Фара?

# 708
  • Пловдив

Очакваме нов актьор да влезе в сериала. Прдполагаме, че ще е бащата на Бехнам. Това ще е актьорът Numan Çakır/Нуман Чакър. Роден 1970 г. Снимал се е в много филми и сериали.
Присъства на първата снимка - до Бурак. Снимали са в дома на Азаади в Истанбул.
Трябва наистина да е много над Бехнам, естествено като негов баща, щом и Мерджан е с покрита глава.

Ето инстаграма му: https://www.instagram.com/numanckrofficial/?hl=bg

# 709

Добро утро!
Хубав и успешен ден!

# 710
Добро утро!
Обещаващо ново начало за новите сценаристи така ми се струва!В началото бях  скиптична към новите,но сега съм с надежда за добро развитие на сериала!
Хубаво ще е новия актьор ,ако е баща на Бехнам,малко да му "свие перките",така да се каже!Само да не се окаже ,че е два пъти по зъл от него!С нетърпение за срядата!
Спорен и лек ден!

# 711
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя, да е пълна с новини.
От показаното ни в трейлъра, след думите на Керимша: Мама трябва да работи много, затова
аз прекарвам повечето време с татко
, Тахир май разбира, че положението на Фара не е такова, каквото тя му го представя.

Damata, според всички съобщения и писания в пространството, новите сценаристи ще пишат историята от 19 епизод.
Вероятно старите вече са знаели за предстоящата смяна и очакваме един страхотен 18 епизод. След 19, ще разберем дали смяната е за добро. Имало е случаи, да се връщат старите, ако очакванията не са на ниво. Остават ни още 9 епизода от обявените 26. Дано всичко е за добро.

# 712

Тахир ще се превърне в кошмар за тези, които искат да унищожат мечтите му...

# 713

Едно следобедно ободрително кафе предлага Енгин!

# 714
  • Пловдив

Дали Тахир усети нещо по интуиция, по братски...
Мехмет явно не си спомни кой го е прострелял, но си спомни, че има брат. Как ще разбере, кой е брат му...
Може и да ни подвеждат, Тахир да се е досетил нещо за Фара... Тахир и Бехнам, борбата ще е жестока за надмощие във всяко отношение. До Бехнам е предателката Вера, но Тахир успява да предвиди, да навърже нещата и надявам се да успее и този път, и още много пъти - да предпази себе си и любимите си хора.

# 715
  • София

Тахир успява да предвиди, да навърже нещата и надявам се да успее и този път, и още много пъти - да предпази себе си и любимите си хора.[/b]

Тахир във много неща превъзхожда Бехнам,все пак разчитайки само на своя ум и далновидност,бе дясна ръка на Али Галиб.Бехнам е разчитал на протекции и пари,Но докато Тахир би дал животът си за хората които обича,Бехнам със същата лекота би измъчвал тези които обича ,ако не му отвръщат със същото.Най-големия минус на Тахир е .че не може да е толкова подъл и двуличен колкото Бехнам.Колкото до Мехмед спомнил си или не  кой е  брат му ще се държи по братски с Тахир и ще окаже всякаква помощ.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 21:10 от Leddel

# 716
  • Варна
Привет !
Благодаря ви за всичко споделено и Мариянка за трейлъра и превода Yellow Heart

Дано вече да не протакат с това да разберат  Мехмет и Тахир че са братя !
Тахир е наясно предполагам с положението на Фара и ще действа !

В момента попаднах на ДП по Диема Фемили, който иска да гледа Yellow Heart
Още са началните епизоди ..

# 717
Привет!Най-после изгледах серията. В очакване съм какво ще се случи с бащата на Мерджан, освен това какво ще отговори Фара на Тахир за белега.
  Баде и комисаря много ги харесвам, но действително на тоз етап отношенията им са в застой. Действително комисарят, а и всеки на негово място би се чувствал недостоен за такава красива, умна и перспективна в кариерата си жена . Той самия каза - и преди неразбирах какво ми хареса, сега пък съвсем. Но като проходи и  се върне към работата си отново ще имат шанс един с друг ,сигурна съм.
  Другите ,които ме радват са Бекир и Гюнюл, много е симпатичен как се опитва да скрие чувствата си към нея, но никак не му се удава, и Перихан го излови.
  А нашта съюзничка ме радва - симпатяга е

Една класация

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 23:13 от araselia

# 718
Винаги когато даден проблем се разрешава в рамките на 1-2 серии прави историята интересна и динамична.
Всяко протакане става досадно за гледане.
Вече трета серия главната двойка е разделена и няма достатъчно екранно време, а в малкото което имат е пълно с негативно отношение /макар  и принудително/ от едната страна. Така не трупат интерес, ами напротив. Затова доста хора искат Фара от първи сезон.
Успехът на “КПА” се дължеше точно на ГГ- бяха заедно. Бореха се заедно, бяха екип.
Дотук имаме герои с по 1-2 минути екранно време - пак ще кажа, че всяка серия от първи сезон предизвикваше коментари, дебати, всеки предполагаше нещо. Беше интересно.
Крайно време е да разконспирират тайните от миналото, Мехмет да се захваща за работа, Фара да спре да говори небивалици на Тахир, Керимша да си върне първоначалните настройки на умно и интелигентно дете, Баде и Бекир да започнат да правят нещо - особено той.[/]

# 719
Фара се опитва да се вземе в ръце и да действа, аз към нея нямам забележки. Старае се да приспи вниманието на Бехнам и да измъкне флашката.Действително са разделени с Тахир, ама няма и как да е иначе към момента.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 23:12 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт