Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Вижте тази красота Heart

Марта.  Така е. Вместо продуцентите да си свършат работа, нашите си правят селфита.
Не че  съм против... Но какво е това спокойствие ?

# 91
  • Пловдив

МалЕЕЕЕ, толкова ни липсваха такива снимки.
Те знаят, че ги чакаме...

Енгин е написал в сторито си: Ние започваме...
Демет е нисала в сторито си: Ливсвате ни! Споменахме ли това?

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 22:02 от mariana51

# 92

Ама как да не ги чакаме,проверяваве постоянно!
И от мен, красота!

# 93

Ехааа, прекрасни са! Как само се гледат, прехвърчат искри! Много много хубави снимки, откога ги чакахме!

Трейлърът е пълен шок, не очаквах чак такъв ужас. Бехнам е маниак, обсебен от това, Фара да бъде само негова и ще я наказва затова, че е била с друг. Майка му е истинска змия очевидно и ще съсипва Фара повече и от сина си. Всичко, което Фара каза на Тахир е пълна лъжа от нейна страна. Според мен тя се влюби в Тахир истински. Мисля че Бехнам я е изманипулирал да му каже тези думи или няма да спаси Керимша. Нищо чудно и да й е казал, че ще ликвидират Тахир. Не смятам, че Тахир ще й повярва, той усеща, че тя е заплашвана. Мисля, че тя ще се преструва пред Бехнам, че само е използвала Тахир, а в действителност ще се бори със зъби и нокти да се спаси от Бехнам след като Керимша бъде излекуван. Най-вероятно Комисарят и Баде ще им помагат. Да не забравяме, че тази история е за Фара и Тахир и двамата се обичат и ще се борят за тази любов. Много вълнуващ се очертава този втори сезон. Енгин и Демет играят невероятно заедно!

# 94
Привет!

Една снимка и сериала и Демет са в тренда

Гледаме турски сериал, неизбежно е да има насилие над жена.

# 95
https://twitter.com/i/status/1706367782412079516

Свети Свети  намери това видео в Туитър и го сподели в групите на Фейсбука, Това е реклама на новия сезон на "Казвам се Фара", реклама на Енгин и Демет, която се е въртяла не къде да е, а на един от огромните билбордове на Тайм Скуеър в Ню Йорк!!!
Невероятно! Това е направо невероятно! За пореден път си казвам, че любовта на Енгиновите фенки по света няма граници и е способна на какви ли не чудеса! 🙂 🙂 🙂 Да се въртиш на билбордовете на Тайм Скуеър в Ню Йорк си е възможно най-голямата реклама на нещо/някой в света! Категорчно! Там съм виждала да светкат и мигат топ Бродуейски спектакли,  световни легенди като Федерер и Надал, от по-по-най-топ марки и брандове, като рекламирането там е безумно скъпо, естествено!
Е, изглежда фен-клубът "ᴇɴɢɪɴ ᴀᴋʏüʀᴇᴋ ɪɴᴛᴇʀɴᴀᴛɪᴏɴᴀʟ ᴇᴠᴇɴᴛs" е направил това възможно за любимия си актьор -  с помощта на компания (tsx.live), която предлага тази услуга - срещу заплащане качва на билборда си на Тайм Скуеър любителски видеа, например от ютюб. Доколкото разбрах за много кратко време, но може би може да се гледа след това "live"  без ограничение! Техническите подробности за това как точно се прави и всеки ли може да го направи не са съвсем ясни, но едно е повече от ясно - любовта на Енгиновите фенки наистина прави чудеса!!!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 08:13 от Burkina

# 96
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - успешен да е.
Остана 1 ден до началото на втори сезон.
Днес чакаме озет и снимки за епизод 15.
Чакаме и нов постер. Чакаме...

https://www.altin61odulleri.org/oy-ver

Да гласуваме. На 9-ите награди Golden 61, актьорите от телевизионния сериал "Казвам се Фара" са включени в 6 категории:

📌Най-добра актриса
📌Най-добър актьор
📌Най-добра двойка от телевизионни сериали
📌Най-добро дете актьор
📌Най-добра поддържаща актриса
📌Най-добър поддържащ актьор

Пускам директно линка за гласуване. Номинирани са Демет, Енгин, двамата като екранна двойка, Растин/Керимша, Дерия Пънар Ак/Гьонюл и Октай чубук/Каан.

Допълвам за улеснение. Всички номинирани са подадени по азбучен ред. Зад имената стои и името на сериала.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 08:26 от mariana51

# 97

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден вторник!

# 98
Добро утро!
Гласувах,успешно!Благодаря за линка,Марианка Two Hearts!
Днес сме в очакване на доста неща,да идват по -скоро!
Спорен да ни е деня!

# 99
Вторник неуморник, когато кафето ухае на есен... Почти дойде деня за епизода.
Добро утро и щастлив ден !

Благодаря ви за всичко споделено. Heart
Защо, какво и как предстой да разберем Heart Eyes

# 100
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1706594463584284768

Фокс преди малко: Остава един ден, а ние сме толкова развълнувани!

Чудя се, Тахир си е свалил халката и я слага отново или само се е чудел да я свали ли. Но така показано излиза, че няма намерение да се отказва от борбата за семейството си.

# 101
Браво на американските фенове Hands ClapHands ClapHands Clap И аз видях билборда в туитер , но мислих,че е в Истанбул

Хора, имаме жесток постер Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 12:42 от araselia

# 102

Енгин  стана активен в ИИ!
И той сподели постера!

И Демет го сподели в ИИ!

# 103
  • Пловдив

https://twitter.com/O3Medya/status/1706603290895519874/photo/1

От продуцентската компания:
Колкото повече бягаш, толкова повече се влюбваш... ❤️‍🔥
Излезе дългоочакваният плакат на новия сезон на "Казвам се Фара".

Прелестни са и двамата...

И без надписи. Чакаме още промо афиши и с останалите актьори.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 14:03 от mariana51

# 104

Да ни е честит новият постер! Изключително стилни и красиви. Огромна промяна във визията на Фара. Надявам се и Тахир да обличат елегантно и разнообразно, а не само с черната тениска. Снимката за мен изобразява любов. И двамата са затворили очи, допрели са глави и се наслаждават на близостта си. Ще е голяма борба за да изживеят тази любов, дано да успеят! Утре вечер сме на линия🙂

Общи условия

Активация на акаунт