Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Фара няма доверие в Тахир.
Онази борбената, която се опълчваше на всички вече  я “ поиранчиха” Тя изпитва страх от Бехнам, въпреки че вече не е бежанка. Намира се в свободна страна, омъжена е - задържането й в дома му е незаконно.
Яд ме е, че не търси защита от хора на които вярваше. Визирам Тахир. Значи не го познава достатъчно и не му се доверява за някакво общо разрешаване на проблема.
Но опитите да търси уличаващата флашка чрез “женски” номера - лично за мен я принизява.
Признавам си сцената с неглиже облеклото я изгледах само веднъж, после я прескачах .

# 721
Аз мисля, не защото няма доверие на Тахир, а защото иска да го предпази (и останалите )от Бехнам- видяхме, че е способен да го убие. Жената използва женски номера, знае къде да му "бръкне".

# 722
Здравейте по тъмно.
Благодаря Марианка за новия фрагман и превода.
Благодаря и за разказа на италианската фенка.

И ще ви пусна нещо старичко, ама хубаво.

# 723
Добро утро!
Хубава седмица !

Много симпатичен Феяз

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1716300039314661682

# 724
Добро утро!
Успешна и лека седмица на всички!

# 725
Добро утро момичета.
Усмивки и много положителни емоции днес.
Бъдете здрави.

Да имаме новини и снимки.

Успешен ден на всички.

# 726
  • Пловдив

Здравейте. Керимша не е забравил Тахир аби.

А кой идва на гости на Тахир??? Фара, Мехмет, Вера... Кой ли е?

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1716424236955242920

Фокс преди малко написаха: Искаме толкова много да си сътрудничат...
А на снимката пише: Какво ще се случи между Fahir?

Няма ви, та аз допълвам.

Скрит текст:
В Пловдив имаше земетресение, кратко, с бумтене, но аз живея на 7 етаж, та го усетих. Пишат - 4,2 по Рихтер.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 15:36 от mariana51

# 727

Следобеден привет, момичета

# 728

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1716424236955242920

Фокс преди малко написаха: Искаме толкова много да си сътрудничат...
А на снимката пише: Какво ще се случи между Fahir?
Няма ви, та аз допълвам.

Скрит текст:
В Пловдив имаше земетресение, кратко, с бумтене, но аз живея на 7 етаж, та го усетих. Пишат - 4,2 по Рихтер.

Здравейте следобедно!
И ние сме като FOX - изчака ни се чакането. 

Мариянка Two Hearts да минава! По високите етажи винаги се  усеща, то и  при ниските - зависи откъде идват вълните. Но това си е баш при вас.

# 729
  • Пловдив

https://twitter.com/beklenenkral/status/1716435124122734674

Ох, страхотно:
"Тахир става партньор в компанията, изчезването на Халук, който прехвърля акциите си на Тахир, и всички тези променящи се и несигурни ситуации правят връзките на Бехнам в Иран неспокойни и Бехнам е принуден да отиде в Иран." Ще го помоля да не се връща.

Забелязвате ли, че обличат Керимша като баща му - по ирански. Риза без яка.

# 730

Забелязвате ли, че обличат Керимша като баща му - по ирански. Риза без яка.

Първи сезон - майка бежанка с болно дете, намерила подслон в чужда държава. Работи най-ниско квалифицираната работа, защото няма документи и ако я "хванат" ще я депортират. Детето е с рядко заболяване и  независимо статута му също на нелегално пребиваващо - се търси подходящ донор в международната донорска банка. Борбата на майката за оцеляването на детето ѝ - история достойна за респект и уважение.

Втори сезон - нова история.  На какво е способен един богат, нагъл и безскрупулен иранец  в Турция.
Отвлича, малтретира, упражнява психически контрол, противозаконно взема решения за здравето на  осиновено и носещо друго име дете. Ами той си плаче направо за затвор.
Керимшах е  законно Лекесиз. Нали така?
Фара е законна съпруга на Тахир Лекесиз.

/Сещам се за отвлечените деца в "КРА" - акцията на комисар Йомер Демир във Ван и после в Рим/.
Тук ситуацията е същата - отвлечено чуждо дете, защото Керимшах не е Азади законно, на което се прави не някоя обикновена медицинска манипулация, а  високоспециализирана такава.
Или в Турция цари анархия или взимат зрителите за ахмаци.

Прекалено проточиха иранските мурафети - айде, стига вече!
Една година и малко повече време = на три серии  иранско господство.

# 731
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1716453180169482306

От акаунта на сериала: "Ти и аз…"
На снимката: Ще излезем на светло заедно, любов моя!

В момента в туитър върви акция с таг: FarahTahir KameraArkası/ФараТахир зад кулисите.

# 732
Фара и Тахир ще са силни единствено когато са един до друг, заедно.
Екранна двойка - да, първи сезон бяха. Втори - разколебана съм.

Колкото и да е прекрасен актьор  Феяз Думан, не искам втори сезон двойка Бехнам/Фара.
А Тахир да се явява като лошия, който иска да се намърда помежду им... Ама го прави и то  с финес, класа... и усмивка...

# 733
Бехнам е част от историята, иначе филма можеше да приключи още след като се ожениха ФаХир.
Тахир отново става мафиот, дотолкова, колкото да разобличи и открие истината за всичко.

# 734
  • Пловдив

Защо припада Фара, какво се случва с нея. И майката на Бехнам върви след нея. В болица ли я карат после, Тахир там май се засича с Керимша - объркано ми е... То не остана да разберем - след два дни време.

Общи условия

Активация на акаунт