Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 848
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Пипи ,няма да има 4 сезон. Това беше. Ако продължат да снимат ще е като у филм на ужасите Joy Краят е като отворен но.. Спокойно можеше да завърши и със втори сезон ,но продуцента решава. 
На мен ми остави горчилка как може да живееш така няма ли да те гризе съвестта? Първите два сезона устиска но после...
Началото беше силно после СЦ завиха в друга посока за ашка.
За някой е убедителна тая любов ,за други Йок! Всеки с разбиранията и усещанията си.    
Когато Чаго плаче ти къса сърцето. 💔
Тихо ,красиво, истинско. Двамата със колегата са страхотен тандем.
Има свойството да си хмичи с мъже - броманс.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 21:07 от femmi2

# 256
Пипи ,няма да има 4 сезон. Това беше. Ако продължат да снимат ще е като у филм на ужасите Joy Краят е като отворен но..   
На мен ми остави горчилка как може да живееш така няма ли да те гризе съвестта? Първите два сезона устиска но после...
Началото беше силно после СЦ завиха в друга посока за ашка. 
Когато Чаго плаче ти къса сърцето. 💔
Да, това имах предвид. И на мен ми остана една горчилка. Значи Димитри го изкараха светец, едва ли не Исус, изтриха лошите спомени с него (завистта и високомерието, въпреки баща му)? Или той един вид сам се изтри и пожертва за приятеля си? Но да го остави така да го гризе съвестта цял живот? Не разбирам, какво искаха да ни кажат. В случая не знам кого да обвинявам и кого да потдържам. По принцип мразя такива любовни триъгълници, между двама братя или "кръвни" приятели, но в случая всеки има своето оправдание, дори и "шлюхата" Есвет. Joy

# 257
Пипи,  какво значи "шлюха"
С доста въпросителни е образа на Есвет. Постоянно му се кара ,напада и тормози Пеями.
Сама направи избора си и се омъжи да угоди на родителите си.
Той вече е готов да умре от любов и предател го изкараха.CloseHead Band  
Димитри имам усещането че планува смъртта си и писма им остави и на двамата.
Айде, аз ще се жертвам за кръвният си брат и щастието му и забравяме миналото.  
В моята глава имам друг сценарии..
Талантливият и красив Шивач забравя за Есвет и ги оставя сами да се оправят...
Тя му ражда деца мечтата на Димитри. Пеями гради кариера и успехи по света и се забавлява..
Ако бяха оставили Бери в С3 и да се бори за Пеями щеше да е различно.  
Джемре не разбрахме какво е преживяла.. живее за мига и не иска да се влюбва.
Помогна на Пеями да се изправи и започна да приема и Мустафа.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 00:57 от femmi2

# 258
Пипи , Flowers Tulip какво значи "шлюха"

Хах, така я нарече Димитри накрая в "шоуто", превода е от руски. Шлюха- ку.ва. Joy

# 259
JoyFlushed след като така я е нарекъл още по зле. Аз гледах набързо че имах задачи и не съм се зачитала много.
И кво сега... тия СЦ изобщо знаят ли какво искат:joy:
Какво да обвинявам Чаги той играе това което са му написали.
Ако се е съгласил на това предварително ми е  кофти.. Frowning1
Сезон 3 е изненадващ и вероятно не го е чел в началото.

Залагам на "Гадар" за як проект и история.  Образа му ще е коренно различен..

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:44 от femmi2

# 260
Много ми, се гледат тези двамата Илкер Калели и Ойкю Карайел, поотделно и заедно 😂 , но защо историята нещо не ме вдъхновява.
Може да е от автоматичния превод. 😉 😜

https://www.instagram.com/p/CzLQ4L4u9Qf/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 261
Днес рождени дни празнуват Пънар Дениз (30) и Нил Гюнал (42).
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов.

# 262
Вижте какво ни чака още. 🙄😯

Аз тествах новите 2 сериала - Скрий ме и Моят прекрасен живот.
Остават под наблюдение. 😂
Малко са ми потискащи и двете истории, но съм любопитна.

В Скрий ме Ураз малко преиграва сякаш, но може и да им се получи химията с Джемре.
Искаше ми се друг актьор с нея, но имам чувството, че няма да продължи дълго този сериал.

В Моят прекрасен живот с удоволствие гледам Ийт Й., главната не я харесвам никак от предишни роли, но като за тук бива.

Виждам, че Братчетата поддържат добър рейтинг и се чудя как успяват, защото съм сигурна, че вече яко разтягат локуми.
Но толкова мнооого изостанах, че освен да гадая и да се моля  някой да ми разкаже с десетина изречения какво се случва там, друго не ми остава. 😂

# 263
Скрий ме на мен не ми хареса, и аз мисля, че няма да оцелее дълго, ако не заради рейтинг, то заради RTÜK. Погнал е сериала заради сцената на децата.

От всичко предстоящо ще погледна единствено Kızıl Goncalar.

# 264
  • Кърджали
Постигнаха си целта със сцената с децата в Скрий ме. Вдигна се шум, говори се, рейтинга ще скочи. Тази сцена беше направена точно с такава цел.
На мен Джемре и Ураз ми харесаха, но сериала едва ли ще го следя. Може би от време на време ще гледам общите им сцени /ако си заслужава и толкова/
В Kızıl Goncalar четох че ще участва Джан Асланту, синът на Мехмет Асланту и Арзум Онан. Сериала не ми привлече изобщо интереса, но на Джан ще хвърля поглед. Да видим наследил ли е таланта на баща си.
От предстоящите сериали очаквам само новият прокурор във  Bir derdim var с Мерт Фърат и Бирдже Акалай. По фрагове ми хареса, тематиката му ми е интересна. Да видим ще ми хареса ли и като изпълнение.

# 265
Виждам, че Братчетата поддържат добър рейтинг и се чудя как успяват, защото съм сигурна, че вече яко разтягат локуми.
Но толкова мнооого изостанах, че освен да гадая и да се моля  някой да ми разкаже с десетина изречения какво се случва там, друго не ми остава. 😂
Пепелче, бързичко ще ти разкажа, в скоби. Hug
Скрит текст:
Не знам докъде си стигнала, затова пиша най-важното.
Може би най-важното е, че Дорук загина в катастрофа. Разбра, че баща му е скрил истината за катастрофата на сестра му, разстрои се и катастрофира. Акиф щеше да се простреля на гроба му, но го спаси едно младо момче, което после се присъедини към тайфата- Махир.
Омер и Сюзен се сдобриха, тя си призна всичко.
Братята от различни майки продължават да воюват. Сарп прави гадост след гадост. Съюзи се с една новопристигнала неприятна девойка, която взе, че се влюби в Омер и се опитват да разделят Омер и Сюзен.
Майката на Сарп след смъртта на бившия си мъж /бащата на Омер и неосъществен съпруг на Сюзен/ успя да вземе всичко и вече е генерален директор на училището /сама се нарече така, много се смях/ Grinning.
Асие тъгува, естествено. Някои зрители предполагат, че сценаристите ще я сватосат с новото момче- Махир. Той също свири на китара, без родители е, вече живее при Толга. Него обаче го хареса  традиционната съперница на Асие- Ясемин. В нея пък е влюбен Толга.
В къщата на Шенгюл и Орхан - традиционните разправии. Там пристигна и една много неприятна свекърва, която в началото се правеше на нещастна, лъжеше и сега вече се държи като господарка, като и прости сина и, че го е оставила.
Пристигна един чичо на Толга, който стана партньор на Акиф в едно заведение. Покрай него се завъртя една дама, майката на Сюзен, в която Акиф естествено се влюби. Та дъщерята на този чичо- партньор е неприятната девойка- Лидия, която се опитва подло да раздели Омер и Сюзен.
Май това е основното. Със сигурност съм пропуснала нещо, ама аз и толкова гледам- с прескачане и придремване. Grinning Но питай ако нещо не си разбрала, ще кажа. Grinning

# 266
Онче, благодаря! ❤️ 💕 ❤️
Мисля, че след твоето резюме спокойно мога да продължа да го гледам, когато имам "прозорец". 😂
Аз все още очаквам момента, когато ще се разбере, че Акиф уби родителите на братчетата.
Но май това вече не е актуално. 😂

Днес гледах Предателство - това е сериалът (от моите) с най- интересни финали на епизодите.
Но много ме е яд, че трябва да чакаме цяла седмица новите епизоди на сериалите.
Често това е причината да зарежа някой, защото забравям какво точно чакам. 😂

Мятам се на Фара с бг превод...

# 267
Може ли някой да резюмира накратко какво става сега с Предателство 😇 Последно от новия сезон знам, че се опитва майката на Бехнам да вземе бебето, а Бехнам е в кома.

# 268
Момичета, нали и други от вас гледат "Безгранична любов"?
Започнах 6 серия и направо е голям кеф, много голям! Не знам дали ще успея да я довърша тази вечер, затова сега споделям. Много харесвам такова мъжко приятелство, каквото е показано в този сериал. От една страна- между Халил Ибрахим и приятелите му от детството, които безрезервно го подкрепят. От друга- между него и комисаря, с който са били бойни другари. Започнаха да се появяват вече флашбеци, показаха ги- очевидно в някакви специални части са били. Дълга и минала през много изпитания дружба. Страхотни!

И бойното момиче Зейнеп, която се противопоставя на цялата си мафиотска фамилия - и заради любовта си, и заради справедливостта.
Точно с такава тематика няма друг сериал и затова го гледам с огромно удоволствие.

И музиката е супер.

# 269
Да, следя го и аз.

Общи условия

Активация на акаунт