Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Онче, аз точно днес изгледах 5та серия на Безгранична любов и съм си намерила 6та с английски субтитри, че ми стана толкова интересно и няма да дочакам бг превода. На мен също много ми харесва колко са задружни, музиката наистина е много готина. Айшето много ме дразни каква е предателка, надявам се скоро да си го получи. Еданур започва отмъщение срещу семейство Лето ли? Не стана много ясно от автоматичния превод какво си каза като беше вече в спалнята на къщата на тази вещица Асие...

# 271
Аз гледам автоматични субтитри, ако не разбера на руски. Еданур каза, че те не могат да й навредят, но тяна тях да, като подслушва и предава информация. По спомен

# 272
В българския автоматичен беше нещо от сорта на "Те съсипаха живота ми", но за кого говори - за семейството на мъжа ѝ, което не я подкрепи или за Лето. Мисля, че е по-скоро за Лето, но се чудех дали нещо по-достоверно няма.

# 273
Безгранична любов

Да, за Лето говори, за семейството на втората жена. Остана там, за да им вгорчи живота ако може и най-вече да събира информация. В 6 серия става съвсем ясно. Каза всичко, което успя да научи на Зейнеп. А Зейнеп я зарадва, че мъжът и все пак дойде в болницата- нали помните, той пристигна малко след като тя тръгна с онази змия.

Между другото в 6 серия се прокрадна идеята, че в сериала не става въпрос само за любовта, която явно ще избухне между Зейнеп и Халил Ибрахим. Когато Халил и комисаря си спомняха за преживяното в специалните части, стана въпрос за безграничната любов към дълга им, към страната им. И това ме навява на мисълта, че Халил Ибрахим има мисия, не е само отмъщението му. Борба срещу мафията ще да е, може и още нещо.
Музиката от флашбеците от времето в специалните части също е страхотна. Ама да не пълня темата.

# 274
Онче, аз също имам усещането, че ще има мисия някаква. В този случай обаче тази силна любов към Ясемин дали беше такава? Не я е потърсил толкова много години, изведнъж се завръща да се жени, странна работа.
Няма ли някъде тема и за този сериал? Grinning

# 275
Изобщо историята с Ясемин много не я разкриха. Може би защото беше само като повод за последвалите събития.
Тема няма, ако искате да направим, да не товарим общата тема.

# 276
Да, аз съм ЗА. Другият вариант е темата на Падналия. 😂

# 277
Момичета, нали и други от вас гледат "Безгранична любов"?
Започнах 6 серия и направо е голям кеф, много голям! Не знам дали ще успея да я довърша тази вечер, затова сега споделям. Много харесвам такова мъжко приятелство, каквото е показано в този сериал. От една страна- между Халил Ибрахим и приятелите му от детството, които безрезервно го подкрепят. От друга- между него и комисаря, с който са били бойни другари. Започнаха да се появяват вече флашбеци, показаха ги- очевидно в някакви специални части са били. Дълга и минала през много изпитания дружба. Страхотни!

И бойното момиче Зейнеп, която се противопоставя на цялата си мафиотска фамилия - и заради любовта си, и заради справедливостта.
Точно с такава тематика няма друг сериал и затова го гледам с огромно удоволствие.

И музиката е супер.

Еййй, от този сериал съм гледала само един епизод и то случайно, но ми хареса. Обаче нямам никакво време да търся превод и да следя. Може би по празниците през декември ще се опитам да прегледам. Да си кажа, че двамата главни и девойката ги харесвам като артисти....не помня имената им, но са готини и играят добре. Гледала съм по някоя друга тяхна роля...

# 278
Да, аз съм ЗА. Другият вариант е темата на Падналия. 😂

Яко ви допада идеята-използвайте я 😆

Лятното Семейство завършва с 22.епизод, заради нисък рейтинг 🥲

# 279
ThankYou , значи в темата за Падналия ще коментираме 3 сериала. Grinning
Защо пък не- може да опитаме. Smiley
Само напомням за правилото- в началото на всеки пост да се пише за кой сериал става въпрос. С по една дума, че иначе много писане Smiley:
- Падналия
- Дивия
- Безграничната
Smiley Smiley Smiley

Аз съм за.Grinning

# 280
На кой сериал викате лятното Семейство и по кой канал е ?

В момента си гледам По - красива от теб по лейдито с дублаж и ми харесва.
Разтоварващ е няма чок драми.  Главните си химичат и ме забавляват.
Той хирург ,тя диетолог в клиниката. Той с голямо его най известният и добър хирург припадат по него. Емир ,имам слабост към това име.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 15:52 от femmi2

# 281
Действаме така. Grinning
ThankYou , значи в темата за Падналия ще коментираме 3 сериала. Grinning
Защо пък не- може да опитаме. Smiley
Само напомням за правилото- в началото на всеки пост да се пише за кой сериал става въпрос. С по една дума, че иначе много писане Smiley:
- Падналия
- Дивия
- Безграничната
Smiley Smiley Smiley

Аз съм за.Grinning

# 282
Препоръчайте ми за гледане нещо от по-новите продукции - да е финализирано тази или миналата година. В последно време съм на вълна по-стари сериали и нищо от новите не съм гледала. Някакво по-значимо филмово събитие да съм пропуснала? Smile
Иначе този игрален филм гледах вчера - Sen Inandir https://www.imdb.com/title/tt21257152/?ref_=nm_flmg_t_2_act Приятен за гледане. И двамата артисти в главните роли ги харесвам много.

# 283
  • Кърджали
Дълго време чаках да започне "Bir derdim var"/"Имам проблем". Привлече вниманието ми със проблема, който има като основен - светът на младежите, психологическите проблеми. И очевидно екипа сценаристи много добре са си работили по домашното. 
Нилюфен е завеждащ отделението психиатър. Има проблем да се бори за децата, които обществото отписва като проблемни, психически нестабилни, душевно болни. Бори за да намери причините,които стоят зад действията на децата, какво ги е докарало до това състояние. Има и една мъъъъъъничка, дребничка подробност. Малко мъничка, Нилюфер е с диагноза, която крие. Налудно разстройство. В ситуации на силен стрес и емоции вижда своето 15 годишно аз и си говорят. Аха, първата ми реакция като видях Нилюфер беше "тая е луда", ама нямах точно това предвид де.😅
Йомер е прокурор, в детският съд. Има проблем да се бори всеки, нарушил правилата да отиде там,където заслужава. (Има причина за това, сериозна причина при това) Не го интересуват причините, интересува го престъплението и наказанието. И за късмет, взема че се сблъсква в работата си с Нилюфер. Ама какъв сблъсък … Ще има да пати господин прокурора.
Мерт Фърат го харесвам като характер, но винаги ми се е струвал малко по-интровертен, по-обран … И ми беше интересно как ще стоят заедно с Бирдже, която пък (без да съм ѝ сред големите ѝ фенове,но се очертава да стана) е огън. Паснаха си, идеално съвършенство. Браво на който му е хрумнала идеята да ги събере.
Пожелавам (си) успех на този сериал, дано дълго време да разказва историята си и да се бори за проблемите, които разказва.

# 284
Александра, звучи много интересно!
Представа си нямам дали ще мога да го вместя този сериал, но може би по-нататък ще го започна.
Значи героинята е преживяла нещо в детството, което е отключило личностно разстройство? Супер! И действието се развива в юношеска психиатрия? Супер!
Много благодаря за споделеното! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт