Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 104 432
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Кърджали
Преведох набързо трейлъра към "Камък, ножица, хартия"
https://videa.hu/videok/film-animacio/1.-4FAHHpYaEX2yWKlM
https://vk.com/wall609002571_1415

# 661
Ууу, Озан Гювен! И аз ще го гледам. Екин също ми е от любимците Simple Smile

# 662
Благодаря девойки! Hug Ще очаквам впечатления за Робин Худ. Blush
Ох, и "Gaddar" искам да гледам, обичам екшън, но нека ми мине малко непоносимостта към  Сумийето. Sunglasses
Онче Hug гледай "Кюбра" ти нали харесваш такъв жанр и задълбочени тематики и мистерии.
Визията на Чачи е много секси с небрежните къдри:heart_eyes:  
Вече са почнали да го превеждат с бг буквички и се радваме за труда и желанието.
Аслъхан Малбора е страхотна:heart_eyes: и Ахсен Ероглу също е талантлива и сладка. Каста е изпипан, като цяло.  
Любовта в сериала е представена по различен начин не по начина, който сме свикнали да гледаме по Нетфликс с Казанова.
Гьокхан е вярващ и това е в основата на сериала и сценария. Има много философия. Различна роля и история от всичко досега в което е участвал.   
Режисьорите братя Тайлан са се справили фантастично. Споделиха искрени думи и похвали за работата с Чаатай.  
Предпочитали да работят с него сред актьорите и го харесват. Отдаден на работата си талантлив и красив и поема рискове.   

Добре те разбирам за непоносимостта.
Как ще ти мине .. аз по себе си съдя че е почти невъзможно.
Насилваш се ама.. не говоря за Сюмието , а по принцип. С новата девойка в екшъна нямам проблем. Критична съм и ревностна и в реал и сериал не си поплювам, но тя се справя добре. Имат синхрон двамата и романтик сцените към препратките в миналото им са сладки и непринудени.
Като почнат да си крещат са Огън и жупел ,особено Чачи той е мастър клас. Висша лига и класа. В Шивача ми беше зор заради лансираната звездЪ. Нямаше никакво взаимодействие и не успях да повярвам в чувствата й. Отделно сценария и героинята й ме дразнеха яко.  
От партньорките му и колежките също не харесвам и Серенай не само визуално. Има роли, които и пасват на темперамента.  
За рейтинга.. независимо какъв е слънцето си е опекъл нещата с продуцента и канала. Сериала ще е на екран до лятната ваканция.
И после, ако решат ще има втори сезон или ще свърши с предварителен брой епизоди за един сезон. Който не вярва пак ще си говорим. Wink
Канал Фокс вече официално си смениха логото с NOW tv  което означава Сега.
Не ми се нрави смешно е. Гледайте еди кой си сериал по Сега тв

Много се радвам за успеха и старта на дизито  с Хазар Ерчоглю. Не е типична красавица, но е талантлива и трудолюбива.
След дядката сега е с ново по младо гадже.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 19:01 от femmi2

# 663
Алекс, благодаря за превода!
Точно днес се зарекох, че като свършат "Присъда" и "Йомер" няма да погледна турски сериал. Още не съм сигурна дали ще продължа с "Червени бутони/пъпки/зърна".

"Камък, ножица, хартия" е римейк на корейския "Помни: Войната на сина". Умут /Екин Коч/ страда от синдром на хипертимезия или високо превъзходна автобиографична памет /HSAM/. Хората с този тип памет си спомнят събития, изображения, дати – дори разговори – с най-малки подробности. И те са в състояние да извикат тези спомени без усилие.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 00:50 от LU4IQ

# 664
Тъкмо се чудех откъде ми е познат сюжетът.
Гледала съм корейския сериал с любимката ми Пак Мин Йoнг и много ми хареса.

# 665
Много съжалявам за Сузан. Сузан не заслужи толкова жестока съдба.

# 666
# 667
  • Дубай
Тъкмо се чудех откъде ми е познат сюжетът.
Гледала съм корейския сериал с любимката ми Пак Мин Йoнг и много ми хареса.
чудех се от къде ми е познат сюжетът, а то било от корейците.
Сега се сетих, че в корейският много харесах главният злодей, който се изпълняваше от Нам Гун Мин,а тук най - вероятно от Озан Гювен, който също има осанката да изпълни ролята. Ще ми е изключително интересно да видя турската адаптация как ще бъде разказана, единствено ме притеснява рейтингът.

П. П. Remember-War of the son. Така се казва оригинала на който му е интересно

# 668
Гледала съм корейския сериал "Помни - Войната на сина" с Ю Сън Хо през 2015 г. с руски превод. Беше добър сценарии - 20 серии.
Сега комшиите с техните втори, трети и четвърти сюжетни линии , незнам кога ще започнат да го изчанчват.
Ще го започна пък докъдето ми стигнат силиците.

Пъпките - ме натоварват много.Тези фанатици са големи изверги. Не вярвам в Корана им да се поощрява подтисничеството на жените, педофилството и т.н.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 23:38 от Dimeto_M

# 669
  • Дубай
Корейците работят по предварителен брой епизоди, не като нашите турци-да снимат на парче и докато рейтинга позволява.
Аз по едно време затова се бях преориентирала - знаех си бройката епизоди и не се притеснявах, че ще ги спрат в нищото.
Бутоните са ми интересни, но наистина много натоварващо действат.

# 670
Здравейте, аз съм поредната досадница, която ще ви помоли да й препоръчате сериали като Ранобудна птичка и Почукай на вратата ми, особено, ако са с бг аудио. Знам, че са ви питали хиляди пъти, но имам нужда да избягам от някои свои проблеми слушайки такъв тип сериали докато си върша работата. Благодаря предотвратително.

# 671
Албатрос, например "Любов, логика, отмъщение" (макар че дублажът му на български направо съсипва филма),  "Горчиво и сладко" (отново с Джан Яман), "Любов под наем" също го има с бг дублаж.

Момичета, откъде да си изтегля филми за гледане офлайн на телефона?

# 672
Здравейте, аз съм поредната досадница, която ще ви помоли да й препоръчате сериали като Ранобудна птичка и Почукай на вратата ми, особено, ако са с бг аудио. Знам, че са ви питали хиляди пъти, но имам нужда да избягам от някои свои проблеми слушайки такъв тип сериали докато си върша работата. Благодаря предотвратително.

Стая 309
Сладко отмъщение
Мечтатели
Северна звезда: първа любов
Любов на показ
Сезонът на черешите
С аромат на ягоди
Любовта на живота ми
Мистър Грешен
По-красива от теб
Пълнолуние
Новата невеста
Състояние на връзката: сложно е

# 673
Не вярвам в Корана им да се поощрява подтисничеството на жените, педофилството и т.н.

Аиша, любимата жена на Мохамед, е била на 6 години, когато се е оженил за нея. Пророкът е чакал "цели" 3 години, докато тя влезе в пубертета, т.е. докато й дойде цикълът, за да прави секс с нея. Понеже са много критикувани по този повод, мюсюлманите имат дълги и пространни тълкувания защо Мохамед всъщност не може да се смята за педофил.

# 674
Преданията - хадиси, за живота и думите на Пратеника Мохамед, които често противоречат на свещения текст на Корана. Статия от иракския журналист Мохамед Халаф /емигрирал в България през 1978 г./ в две части.

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/16792937

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/16799898

"Хиляда години лъжи и измислици

Сега, повече от хиляда години след началото на исляма, Мохамед бин Салман идва, за поправи стореното от несправедливите и лъжовни богослови и разказвачи на хадиси.

За тях няма нищо свято, като не се посвениха дори да излъжат, че Пратеника се е оженил за седемгодишно момиче и че “той посещаваше жените си през един час на деня и не се миеше освен веднъж” и че “му беше дадена силата на тридесет в сексуалните отношения”.

Книгите, съдържащи подобни "предания", са дебели томове, претъпкани с всичко, което е въображаемо и няма връзка с реалността или историята. За това говори днес саудитският престолонаследник, акцентирайки върху факта, че "хадисите са основният източник на разделение в ислямския свят, между мюсюлмани екстремисти и останалата част от мюсюлманите. Има десетки хиляди хадиси, огромното мнозинство от които не е доказано, че са автентични."

Общи условия

Активация на акаунт