Изневерих

• 21 289
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
9 години връзка? Бе, туй цел брак, бе!
Нищо чудно, че нещата са се скапали.....
Съжалявам, но никога не съм разбирала това съвместно съжителство, освен ако няма сериозен план и стъпки към създаване на деца.
Не виждам никаква причина да се съобразявам с някого, да се грижа за него (разбирай цялото домакинстване) и да вкарвам пари в общото домакинство, освен ако не сме ангажирани с отглеждането на наше потомство.
Не разбирам и смисъла на тези дълги връзки - ако хората все още не се чувстват готови да имат деца, не е ли по-смислено да работят върху себе си и професионалното си равитие? Защо зорлем се вкарват в битовизми и се задъбват до някой?
Авторке, постъпила си по-скоро глупаво.
Връзката ти ми изглежда безсмислена, че и сексуални проблеми имате. Млади хора, без врякащи деца, със сексуални проблеми........стига, бе.
Аз бих се разделила с момчето цивилизовано и бих си продължила живота сама......пък каквото - такова.
Не виждам смисъл да съм с мъж, когото дори не харесвам вече.......заради единия комфорт.
Дай шанс и на двама ви да срещнете по-подходящи хора и да си изживеете живота щастливо.

# 76
... горчив опит със жалки мъже...

Абе, на героя от разказа изначално не му е било неудобно да пенетрира @ на обвързана жена. Това дали не е леко жалко, хм?

Не е луд този, който изяжда зелника, а този,който му го дава. Авторката зорлем му го е набутала в ръцете.

# 77
Сигурна ли си, че обичаш сегашният си приятел?
Ако обичаш някого истински не изневеряваш.
Според мен в момента те е шубе да не те хванат и не искаш да изпуснеш "питомното" в опит да гониш "дивото".
Знаеш много добре, че един такъв играч никога няма да те направи щастлива, но въпреки това доброволно си се навряла в леглото му.
Замисли се дали един такъв мъж, който с охота скача на обвързани жени е точният избор за теб.

# 78
Приятеля ти работи ли ?

# 79
Oт любопитство се зачетох и аз в миналите мнения на авторката. К'во значи, че сексът не върви след като редовно правиш секс? Редовно правиш секс с други или редовно правиш секс с твоя си, но нямаш уста да му кажеш, че не ти харесва сегашното в менюто? В смисъл, жените сте супер бързи да кажете "той тоя не мое да еве", ама тя може да иска да я еват и да я бият на почивки, а той съвсем друго да харесва. Принципно тия неща се говорят още в началото, не след 9 години и изневяра. Тия усти не са ви дадени само за... нали,

За детето, което го мислите... разваляй си твоя живот, гаджето го остави да прави дете с нещо по- читаво. Не за друго, а просто щот едва ли ще продължите кой знае колко дълго още, пък няма смисъл да намесваш деца в тая развалена връзка.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 13:57 от murcinhum

# 80
vige  Тези чичаци и лелки най-вероятно са по-малки на възраст от теб,нищо,де.
И ти като авторката си Многострадална Геновева,не можеш да разграничиш едното от другото,ама иначе другите й виновни.
Ти ли не си прочела,може пък и ние да сме в грешка,авторката сама намеси гаджето си,ако беше написала само за любовника,добре.
И какво да му нищим на любовника,пак не ми стана ясно? Дружно да го линчуваме,че е изпуснал (любовта на живота си),друга такава няма да намери,ама разбира се,тя не е за изпускане...моногамна и чувствителна е!
Ако някой не е прочел или пък може би е в грешка, това със сигурност не е vige. Дали да не прочетем наново мнението й, а..? Smirk

Връзката ни е от 9години.Да живея добре,но като не ни върви секса,а аз имам нужда от такъв?
Като не Ви върви секса, прекратете връзката и намерете човек, с когото да Ви върви. Дори само от СЕБЕуважение нормален човек е редно първо да прекъсне отношения с партньора си и тогава да си развява байряка където му скимне. След 9 години връзка излиза, че уважавате мъжа до себе си по-малко от първия непознат, когото срещате на тротоара като идете да хвърляте боклука. Най-меката дума, която ми хрумва, за да опиша това, е "невъзпитано".

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:31 от Erebus

# 81
Erebus   Не се бъркайте в коментарите на останалите участници! Виждам,че коментари са махани,ако обичаш списвай по темата БЕЗ ДА ПРАВИМ СПАМ. Heart Exl

Авторката не може да живее сама,не е ли по-добре да напуснеш гаджето си и да си се опрашваш на свобода?! Не бих стояла във връзка ако нещо ми липсва,а на теб определено не ти пука за приятелят ти! По-лесно е да си начешем крастата другаде,вместо да седнем и да поговорим сериозно,и да се решава от двамата какво да правите с връзката и загубените 9 години.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 15:48 от Анонимен

# 82
Аз не мисля, че авторката и официалният приятел имат сексуални проблеми. Просто ѝ е омръзнал. Досега не е имало друг по-интересен на хоризонта, но се е появил и тя е побързала да не изпусне. Ако не иска да е сама, а да скача от клон на клон, хубаво, животът си е неин. Но е добре да запомни, че за да се случват така нещата, трябва задължително другата страна да е инициатор. Както вече ѝ обясниха, ако тя натиска нещата, единствено показва, че няма никакви задръжки. С поведение като сегашното нормален мъж за сериозна връзка няма да привлече.

# 83
Новият клон се счупил.
Пък тъй хубаво се люляхме.

# 84
Няма нищо объркващо.
Привлякъл те е другия, явно нещо не ти стига в настоящата връзка.
Случилото се – станало.
Реакцията му – не иска да задълбава, било е за него забава.
Твоята реакция – влюбила си се. Но едностранно не става.
Помисли какво искаш от собствената си връзка и какво не ти достига. Говори с приятеля си. Не е задължително да му казваш за изневярата. Ако го обичаш – недей. Ако решиш, че вече не искаш да си с него – кажи му. Както и какво те е подтикнало или не ти достига / харесва във връзката ви.

# 85
  • Sofia
И аз съм на мнение, че въобще не трябва да споделяш на приятеля си за това ... приключение.

# 86
Да вземе направо и да го повтори, а?

Имаше една песен, беше нещо от сорта на "...ooh, and blessed are those, who see and are silent...". За нея ме подсетихте, та ще взема да я намеря и да се нарадвам. Поне едно хубаво нещо от тия тъпи мнения Grinning

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 16:20 от murcinhum

# 87
То тя иска, но любовникът не иска.
Проблемите във връзката се обсъждат между двамата. Може и приятелят ѝ да прави куц кекс, ние няма как да знаем.
Едностранното осъждане е валидиране на собствените ни очаквания за добро  / лошо / морал. Нищо повече.

# 88
Оооо, и в тази тема ли започваме да галим авторката по главичката и ще обвиняваме лошия настоящ, дето не прави хубав секс? Как пък един път не видях за изневеряващия мъж да се каже, че му липсва нещо и затова е тръгнал по чуждо. Влязла клиентка със секси походка и той започва да я натиска... ми липсва му на човека вкъщи, какво лошо? Приключение, кво толкоз?

# 89
Не  е осъждане,  а неправилно поставен въпрос.
 Въпреки че промени заглавието, проблемът е друг.

Общи условия

Активация на акаунт