🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 63]

• 59 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Пепел от рози е права – дълго се пътува до островите, а там, извън сезона, може да е голямо мъртвило, аз изобщо не съобразих.
По-добре си направете ден в Азия – Кадъкьой, Юскюдар, Бейкоз, Чамлъджа... има доста приятни места и пак може да се попътува с корабче, ако и това е цел.
Едно зимно фото. От нета е.

# 331
Здравейте, отново.
За 2ма възрастни с 2 деца колко карти Истанбулкард трябва да закупим, когато отидем в Истанбул и от къде точно можем да вземем?
Благодаря!
И още един въпрос - платени ли са Watergarden фонтаните? Виаленд заслужава ли си по това време на годината?

# 332
Здравейте, отново.
За 2ма възрастни с 2 деца колко карти Истанбулкард трябва да закупим, когато отидем в Истанбул и от къде точно можем да вземем?
Благодаря!
И още един въпрос - платени ли са Watergarden фонтаните? Виаленд заслужава ли си по това време на годината?
С една карта може да пътувате и 4та. Зареждасе с 500 лири максимум. Ако не ви стигне си вземате още една. Продават се на повечето автомати до спирките на градския транспорт.

Виаленд повечето неща са отвън и не мисля, че този сезон е подходящ.

# 333
Фонтаните са безплатни,те са в центъра в двора на мола,лошото че е студено навън вече и не става да седнете да вечеряте на някоя тераса и да се наслаждавате на гледката.

# 334
  • Варна

Предстои ми пътуване до Истанбул в периода-6.12-10.12.

Деблокирайте си ЛС за да ви пратим инфо без  да спамим

# 335
Здравейте, може да е обсъждано,но не намирам информация... Къде в Истанбул мога да се видят сватбени костюми за мъже?
Има дълга търговска улица Багдад, май се казва, с много аутлети. Ние бяхме в една малка, точно зад опашката на бика. Там имаше реплики на чанти, шлифери,  дънки, сигурно и други неща, но дъщеря ми се интересуваше от такива. Калъфи за телефони, много хубави и евтини.
Можех и още да зяпам, но ММ няма нерви за пазар, и все пак сме група.
Всичко е по-евтино, откъдето и да било, по наше впечатление.
Ей този местен екскурзовод има много хубави ревюта.
https://istanbulclues.com/istanbul-asian-side-shopping/

и също последните представени места в това ревю, пак на същия автор:
https://istanbulclues.com/best-shopping-places-istanbul/

# 336
  • Карлово
Не знам. Не съм гледала за сватбено мъжко облекло.

# 337
Поленце, 😍 по търговски въпроси повече инфо ще намериш във фейсбук.
Там има тема На пазар в Истанбул или нещо подобно, лесно ще я намериш.
И тук дано някой да може да ти отговори, но по-рядко си говорим по тези теми.

Привет на всички! ❤️
Дала съм си ваканция от подготовката на разни пътувания, но ви чета и събирам материал за март месец, когато силно се надявам да отида за пореден и дано не последен път. 😂
Един ден се събудих с пълна поща със съобщения от хотелите да им кажа някои данни, дето не искам да им ги казвам😉 😜, че да си изтеглили малко пари . 😂

После се оказа, че букинг бил хакнат и ми се извиниха, така че оставам със  7 резервации (щото пътуването ми зависи от здравната каса 😂), които ще плащам на място. 😂
И, за да не ви възмутя, че съм заела всички хотели на Султан Ахмет, след НГ започвам да анулирам постепенно.
😂
Хайде поздравче с красиво видео:

https://www.instagram.com/reel/C0eV1GuM8nx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 338
  • Бургас
Момичета да ме ориентирате около хотел Пенинсула има ли къде да се паркира?

# 339
Мисля,че няма ползват уличката пред/около хотела

# 340
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Как може да се стигне от Есенлер до летище Истанбул?

# 341
Миналата година ги питах , отговориха с уговорка пред хотела. Иначе на близо имаше паркинг. Пишете им.
Момичета да ме ориентирате около хотел Пенинсула има ли къде да се паркира?

# 342
  • София
Здравейте! Как може да се стигне от Есенлер до летище Истанбул?
Ако под Есенлер имате предвид автогарата, то има шатъл между двете.

# 343
  • Разпиляна във въображението
Да, благодаря Ви! Ще предам нататък Simple Smile

# 344
Нещо, което напълно отразява моето състояние в момента. 😂 https://www.instagram.com/reel/C0twHqLoP9t/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:06 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт