🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 63]

• 59 581
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А пък с Шахир е 17 лири на човек и беше дълго и чудесно. Освен това си мисля, че ако всичко се плаща на място това, което е посетено реално си излиза по - евтино от Паса или поне същото.

# 556
  • Карлово
Към края на предишната тема, беше споделено, че при посещение с пас и без разликата не е голяма. Точно колко обаче, е добре да потърсите и да видите.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 13:16 от ДамаТрефа

# 557
Здравейте, отново от мен, живот и здраве февруари ще ходим в Истанбул с личен автомобил. Харесах този хотел - https://www.booking.com/hotel/tr/amisosboutique.bg.html?aid=7912 … ucfs=1&#hotelTmpl
Казват, че имат паркоместа отпред. Моля за съвет ок ли е като местоположение, трудно достъпен ли е с автомобила.

# 558
  • София
Здравейте, отново от мен, живот и здраве февруари ще ходим в Истанбул с личен автомобил. Харесах този хотел - https://www.booking.com/hotel/tr/amisosboutique.bg.html?aid=7912 … ucfs=1&#hotelTmpl
Казват, че имат паркоместа отпред. Моля за съвет ок ли е като местоположение, трудно достъпен ли е с автомобила.
Добре е, но ще е доста шумно.  Навсякъде в центъра е труднодостъпно, но с навигация се стига.

# 559
Добре е, но ще е доста шумно.  Навсякъде в центъра е труднодостъпно, но с навигация се стига.
Благодаря за отговора, а дали има някакъв паркинг да си оставим колата в началото на Истанбул и после директно с градския транспорт до централната част

# 560
Аз резервирах за края на февруари е Biter hotel.
Още нямам план за нищо. Пътуваме по работа, но решихме да отидем 2 дни по-рано да се разходим 😃

# 561
# 562
  • Варна
  Навсякъде в центъра е труднодостъпно, но с навигация се стига.

какви навигации ползвате с кола , пеша , с мобилен оператор или без него ?

# 563
Бетоновоз /или камион (не разбрах точно) се е ударил във нощният влак Истанбул-София😮.....

# 564
  • София
  Навсякъде в центъра е труднодостъпно, но с навигация се стига.

какви навигации ползвате с кола , пеша , с мобилен оператор или без него ?
И с кола, и пеша - OsmAnd. Работи офлайн. Особено за пешаци, има дори пътечките в парковете.

# 565
Бетоновоз /или камион (не разбрах точно) се е ударил във нощният влак Истанбул-София😮.....
И стрелба в църква в Саръйер. Жертви.

# 566
Здравейте!
За първи път пиша във форума, но силно се надявам че ще ми обърнете внимание.(Всъщност е втори опит за тази публикация, но тогава не знаех правилата за линкове, както и не се бях изразил особено конкретно)
С приятелката ми сме студенти в МУ-София, и след сесията решихме да отскочим организирано до Истанбул за откровено казано доста кратко време(3 дни) , тъй като това ни позволява работния и университетски график. Разглеждайки отделни туроператорски компании попаднах на Nicky M, но честно казано самата им обява съдържа оскъдно количество информация, пък и ми изглежда прекалено евтино. Някой тук с мнение за тях? Ще се радвам да споделите!

# 567
Не съм от София , и не съм ползвала въпросната фирма...дори ги чувам за първи път. Ако не се стряскате от работа с навигация и тълпи хора, ще си спестите средства и нерви да чакате някой заспал,не чул,не видял и не разбрал (винаги има такива😁)ако си букнете един хотел и купите два двупосочни билета за автобуса за Истанбул. Има такъв обем информация в темите тук, че война и мир ряпа да яде😀

# 568
Не съм от София , и не съм ползвала въпросната фирма...дори ги чувам за първи път. Ако не се стряскате от работа с навигация и тълпи хора, ще си спестите средства и нерви да чакате някой заспал,не чул,не видял и не разбрал (винаги има такива😁)ако си букнете един хотел и купите два двупосочни билета за автобуса за Истанбул. Има такъв обем информация в темите тук, че война и мир ряпа да яде😀
Благодаря, ще го обмисля. В Западна Европа не съм имал притеснения за неорганизирани пътувания, но понеже става въпрос за Турция 🤷🏻‍♂️
Може би съм една идея предубеден.

# 569
Мога да кажа едно със сигурност, Истанбул е един от най-безопасните градове в Европа. Ходила съм десетки пъти, последно бяхме 4 жени ,сам-самички и са една секунда не сме почувствали някаква заплаха.
Тази държава се изхранва от туристи, нали не вярвате ,че ще допуснат да се случват някакви неща. В Атина е много опасно и нежелателно да се разхождаш късно вечер сам.

Общи условия

Активация на акаунт