"Много мина, мъничко остана.Скоро ОктомвриЙче ще гушка мама!" 🤱❤️

• 35 241
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, момичета Hug
За сега е на приливи и отливи. Качвах стълби, ходих, започват едни чести контракции с менструални болки, но като се спра и те намаляват.
Не мисля, че ще ме чакат иначе 2-3 дена да започне същинската част, но тази вечер ще имам повече информация.
Ако имаме и други тръгнали, успех и на тях Heartpulse

# 91
Благодаря, момичета Hug
За сега е на приливи и отливи. Качвах стълби, ходих, започват едни чести контракции с менструални болки, но като се спра и те намаляват.
Не мисля, че ще ме чакат иначе 2-3 дена да започне същинската част, но тази вечер ще имам повече информация.
Ако имаме и други тръгнали, успех и на тях Heartpulse

Успех La foie! Стискам палци всичко да мине ббагополучно и скоро да си гушкаш мъничко вързопче! Blush
Всичко ще е наред!

# 92
La Foie, успех и от мен! Чакаме да се похвалиш съвсем скоро 🥰

Днес бях при АГ. Тоновете пак бяха окей, но го притеснява коремната обиколка на бебчето. На монитора излиза, че по отношение на коремната обиколка изостава с близо четири седмици, а аз съм в 36+5. Водите ми също са вече под границата.  Вмъкна операцията в графика си за вдругиден.
Утре имам толкова много задачи, че лошо ми става. Отделно, момчето ми много плаче през нощта (ще пробива кътник) и как ще го успокояват, като ме няма, не знам... Че и точно в този ден, в който влизам в болницата, мъжът ми има дежурство.

# 93
Pischi , кураж и за теб! Дай си максимално спокойствие, всички тези трудности ще минат и заминат, пък утре отметни най-важните задачи и събирай сили за сряда. 🫶✨

# 94
Роди се и нашият Филип в 1:37 ч., 3.090 кг в 38 г.с.
Добре е бебчето, оставят ги директно в стаята с майките и бащите, акушерките са на разположение.
Дълъг ден и дълга нощ, нещата вървяха както трябва, но на някои моменти се искаше и малко помощ.
Контракциите започнаха директно много начесто и болезнени. Честно казано, без упойката не мисля, че щях да се справя. Беше добре поставена и дозирана, успях да си напъвам и да си усещам нещата.
Преди малко и до тоалетна отидох, нямам проблем с движението и ми позволяват да ставам и сама.
А юначето беше перфектно и си следваше и то етапите както трябва.
Сега адаптацията към всичко ново.

# 95
Честит да ви е Филип 🥳 много да ви радва!

# 96
Ла фойе честит да е Филип! Жив и здрав да бъде, и много да ви радва 🍀💙💙💙

# 97
Ах, този малък, нетърпелив Филип! 😍 Да ви е здравичък, с прекрасно и приказно детство и сияещ от обич и радости! Леко възстановяване на теб! 🍀💙 Ти беше извън България, нали?

# 98
Благодаря ви, прекрасни и силни момичета!

Да Emay, но следенето не е мноого по-различно от в България до колкото успях да следя с всички вас. Протоколите по болниците също.
И твоята госпожица ще чакаме, когато си реши душичката Heart Eyes

И останалите мъници нека дойдат лесно и безпроблемно.
И да започва купонът Grinning

# 99
La foie,честито и от мен! Браво,че всичко е минало по вода! Сега приятно гледане и да сте здрави Simple Smile

# 100
Благодаря ви, прекрасни и силни момичета!

Да Emay, но следенето не е мноого по-различно от в България до колкото успях да следя с всички вас. Протоколите по болниците също.
И твоята госпожица ще чакаме, когато си реши душичката Heart Eyes

И останалите мъници нека дойдат лесно и безпроблемно.
И да започва купонът Grinning

Честит да е Филип La foie! ДА ви е здрав, да ви носи много любов и щастие! А на теб бързо въстановяване! HugHugHeart
Името е прекрасно!

# 101
И аз да се включа, връщам се от болницата, вече записана официално за 16.10, влизам на 15-ти. Заради вчерашните контракции помолих да ме прегледат, нямам разкритие, а шийката е скъсена 30%. Вече нямам търпение, че стана трудно с навеждането и вървенето, бебо много тежи и си е с глвата надолу, не че е от значение при секцио. Вечерите са трудни от игри и разтягания и докато заспи минават 2ч.

# 102
  • София
Добре дошъл, Филип Heart Да ви е жив и здрав, бързо възстановяване и адаптация за двама ви Simple Smile

Аз утре отивам на жк, докторът каза, че ще ми издаде заветните обменна карта и направление за хоспитализация, после не знам дали ми се полагат още прегледи. В 38 г.с. съм и засега няма някакви индикации за раждане - нито подготвителни контракции, нито дърпане. Усещам го само, че яко расте и се втвърдява, като ме рита направо си боли. Миналата седмица докторът каза, че не вижда скъсяване на шийката или намаляване на водите, което не знам дали не е притеснително, че така доволно си е заседнал и не мисли да излиза Thinking Ама пък има време до термина и сигурно е нормално всичко.

Успех на всички с близък термин Hug

# 103
Жив и здрав да е Филип! Бързо възстановяване на мама 🥰
Хайде да се похваля и аз:
Днес в 16,35 ч. се роди бебе Габриела 🥰 2250 гр. мъниче. В реанимация съм, нямам търпение да си я видя 🥹

# 104
Честито на Pischi и la foie. Бъдете много здрави и щастливи! Пожелавам ви да се приберете скоро вкъщи и да се наслаждавате на спокойни моменти с бебчетата.

Общи условия

Активация на акаунт