СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района.

• 11 707
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Ели, пакостите на Яна ми харесаха  Laughing И нашите са такива, вади директно от гардероба и си разнася дрехите из целия апартамент, отваря кухненски шкаф, вади пълни буркани и прас на земята.... А и се научи да маха с пръстчета предпазителите на контактите  Shocked Абе 4 чифта очи си трябват и поне 2 чифта ръце покрай нея. Кротва само като чуе рекламите - тича да ги гледа и тогава настъпват няколко минути спокойствие.
Нашия тати излиза отпуска сега, но ние сме си тука. За съжаление.... А си мисля, ако случайно захладнее малко да се видим с който е на линия, че не се знае за септември (може да се преместим).
Тони, донеси по една мидичка от морето, да пипнем и ние  Wink

Днес се разходихме до пазара Димитър Петков, та си дадохме снимките. Понеделник ще си ги вземем, дано са ок.
Ох, сега чука по огледалото с едно кубче и се кефи. Дано да не чистя след малко стъкла...
Айде приятен ден  Heart Eyes

# 241
oххх изтрещявам вече.Нищо не ми се прави ....а в тази жега  не е и за навън та седя тук пред компа и се ровя във форума и като  си отговарям на различни темички като най вободния човек на земята..абе да това е човек без работа определено. Да идва почивката че да се разсея малко че затъпях пред тоз комп...

# 242
Благодаря за поздравленията и милите думи  Hug
Охх малкия се наака. Отиваме да се мием. После пак ще пиша

# 243
беболинчо, аз ли пропускам или ти още не си казала как се казва бебчо? Я се похвали как мина раждането, колко сте големи, изобщо всичко, което те вълнува сега. Да вземем да си припомним и ние първите вълнения покрай появата на съкровището  Heart Eyes
Отивам да видя какви ги вършат, че нещо се чуват някакви мученета и странни маймунски звуци от другата стая....
Приятна вечер!

# 244
Ами пак съм аз, ама като няма други желаещи да пишат...
Та днес почнах курсовете. Страшно много се бях притеснила тази сутрин, ама се оказа напразно. Инструктора много готино обяснява, колата и тя е готина и нито веднъж не сбърках  Grinning То днес общо взето се учих да тръгвам и спирам, бяхме на една задънена улица, та си врътках по нея. Обнадеждих се, може пък да стане шофьор от мен  Wink
Отивам да зубря. Приятен ден!

# 245
А така браво Танче..ще стане шофиорка от теб май.

# 246
Еха да ти имам ентусиазма.. аз имам книжка от няколко години вече, но ужасно ме е страх да карам  hahaha. Особено в София /книжката я взех във Варна/
А за беболинчо.. казва се Константин  Heart Eyes Бяха ме приели в патологията за преносване и направихме някакви изследвания и вече ми бяха насрочили дата за предизвикване и той взе че се стресна нещо и сам излезе  Mr. Green Изтекоха ми водите и след около 5 часа бях мама  Heart Eyes Роди се 3 700, 51 см - голям мъж
За сега е много кротичък, но ме "успокоиха" че било от жълтеницата и ще му мине  Joy До преди малко се хранихме и го чакам да заспи сега че само си плюе залъгалката и почва да мрънка. Мноооого ми се ходи по разходки вече, но още съм зависима от таткото да помага с количката. Не смея самичка да я свалям по стълбите, но май скоро ще ми писне и ще висна във входа и ще чакам някой добър съсед да ми помогне  Mr. Green
Уфф пак се размрънка. Сладки сънища и да се наспите и за мен  Hug

# 247
Ето ни и нас пак!  bye
Тези дни отново избягахме на хладно в Родопите и си изкарахме страхотно. А снощи като се прибрахме беше толкова горещо, че през ноща оставихме всичко отворено и направихме такова течение, че взех, че настинах  ooooh! Сега така ме боли гърлото и заради запушения нос се събудих още в 5.30 ч и от тогава не съм мигнала повече...  Close

Танче, аз също днес ще ходя да си взема снимките и дано пак да нямам проблеми и да са станали хубави. Дано и ти да останеш доволна.  Peace А за белите не се съмнявам, че и при вас положението е същото  Laughing Трябва наистина много да внимаваме, че взе много опасно да става, а и с тези контакти направо ужас... Онзи ден, докато си стоях пред компютъра и Яна няколко пъти издърпваше кабела от контакта и после се опитваше да го напъха обратно  Shocked Ние купихме някакви капачета за контакти, но все още не сме ги сложили, но като гледам май и те не са особено спасение, щом едни мънички ръчички се намесят  Rolling Eyes

Беболинчо, аз също се канех да питам подробности около раждането и името на бебчо, ама Таня ме е изпреварила.  Wink Страхотно име сте избрали, а и ще си има един чудесен празник на 21 май Peace А на коя дата се роди? То май вече ви е време за разходки и съм сигурна, че все ще се намери някой да помага за количката...

# 248
Привет от нас.Днес имаме два повода за празнуване.Месечинката на Кари и имаме годишнина с мъж ми.

Тони, този факт нещо ми е убегнал и пропуснах да ви честитя! Толкова съм разсеяна напоследък  ooooh!
Точно на тази дата пък на мен ми беше терминът (миналата година)  Mr. Green

# 249
Ох че хубаво звучи това за Родопите... да знаеш как завиждам благородно  Rolling Eyes
А малкия се роди на 20.07.2007  Grinning Страхотна дата си избра

# 250

А малкия се роди на 20.07.2007  Grinning Страхотна дата си избра

М да, интересна дата  Grinning

А от снимките почти съм доволна. Тъпото е, че някои са поизрязани от кадъра и имаме снимка, на която Ива реже тортата, ама тортата я няма  Rolling Eyes А  на снимки за рожден ден да изрежат тортата.... Та ще ходя да дам да ми извадят наново някои.
Иначе ми е много натоварено сега. Тичам на кормуване, на теория вечер, трябва аз да храня Ива, че от баща си не иска да яде, трябва и да чета.... Дано поне да си струва. А 3-та нощ подред почти не мога да спя - май 8-мото зъбче я тормози и хич не спи спокойно. По цяла нощ се върти, яде през час, катери се по мен и накрая просто съм принудена да стана в ранни зори... Нашия тати много се уплашил, та иска да се върне на работа - било много трудно да я гледаш, как съм издържала аз. Е, поне получих признание най-накрая. Дано не го забрави скоро.
Та това е около нас сега.
 Приятна вечер  Heart Eyes

# 251
Пак само ние си пишем с Танчето...
Много странно с тези снимки, не съм забелязала при мен да има някакви изрязани кадри  newsm78 Вчера си взех и другите сто снимки и от всичките съм много доволна. Съжалявам, че при теб така се е получило.

# 252
Ааааа и аз съм тук.  Готвя се за почивка и дооправяме разни работи по колата и дома newsm79 1ironing wash.Иначе при нас С Кари няма нищо ново.Седим си в къщи сега в това дъждовно време и играем .
Блазя ви за снимките Sneaky. Мен кога ли ще ме угрее да си ги извадя и аз....За сега са 200 и отгоре ,а след почивката сигурно 300 ooooh!

# 253
Ами не знам, защо така е станало за снимките, но като ги разгледах по-подробно доста от тях са така изрязани, че или датата не им се вижда, или липсва част от главата на някой, или и двете. Е, само 3 пози ще трябва да извадя наново, че са по-важни, но са 3 по 6-7 бройки.

Тони, (то май вече печеш кълки), блазе ти за моренцето! Да си изкарате супер!

А аз напоследък съм луднала. Нямам време за нищо странично покрай този курс. Но поне ми се струва, че долу-горе добре се справям  Grinning Да видим крайния резултат де, но няма май да е много скоро, че доста време се чака за изпита, а още съм и в началото - ходила съм 5 пъти от общо 16.
Утре ще ходим малко на гости на свеки  ooooh! Ще пиша като се върнем и ми се отвори някакво време.
Приятен ден!

# 254
Ехооо момичета.Никой не пише вече.Аз заминавам на море ,а БЕЛИСИМА е вече на работа...Таня пък кара шофиорските курсове и...всеки нанякъде.....Та искам да ви кажа  да пишете по често..аз като се върна ще чета.Ама да не търся темата на последната страница?!.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт