Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 032
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам черната блуза от тази серия. Много съм доволна, изглежда изискано и не се е раздърпала, въпреки че я пера често.

# 601
Аз също много ги харесвам блузите.

# 602
И аз имам две блузки от тази серия: тъмно зелена и мента... тъмно зелената се поотпусна, мисля че е от по-различна и малко по-тънка материя, но ментата е по-плътна според мен и засега е много добре. Иначе аз от намалението взех един бански и едно скрънчи, стига толкова хаха.

# 603
Аз си бях набелязала някакви неща уж от стари колекции и нито едно не е включено в намалението. Май ще го пропусна. Почти спрях да пазарувам от тях, а такава фенка им бях, не мога да повярвам. 😀

# 604
Да, постничко е сякаш тази година откъм находки Grinning Аз миналата година си взех блейзър и пола-панталонки от букле...тази година не видях много подобни неща... Дори и така дългоочакваните от мен хавлии не пуснаха хаха. Но пък има доста ботуши, за тях малко се колебая...

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 06:55 от *Emerald

# 605
Има попадения и горе-долу сладки неща, но явно на мен са ми омръзнали. Май се случва с всички дългогодишни клиенти.

# 606
На мен за пръв път ми се случва нищо от ,,любими” да не попада в намалението. Гледах, гледах и поръчах един бански, но се оказа, че този цвят си е на редовна цена и днес ще звънна да откажа поръчката.

# 607
Само аз ли разбрах за намалението вече при свършен факт и когато почти всичко беше изчерпано. Постоянно съм си на телефона и нито смс нито имейл, преди поне и във Фейсбук реклами ми излизаха. Сега нищо чак към 23ч една никаква рекламка на вече съществуващото намаление.

# 608
Е как, тук в групата беше съобщено веднага! Grinning

# 609
  • София
Аз получих имейл, но беше отишъл в спама.

# 610
Аз получих смс .

# 611

Аз не, но ми излезна реклама във фейса веднага

# 612
Аз получих смс и емайл.
Поръчах тези
Скрит текст:
Полата беше увеличена след излизането на новите цветове в последната колекция и реално не е намалена, най-много с 1-2лв, но поне ще я взема на старата цена и се надявам да ми хареса.
Пуловерът също е свеж, ще видим дали ще го оставя, че като ви чета че се завалва точно този модел, но все пак е плетиво, няма как.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 13:01 от krystall

# 613
А този модел хубава ли е материята ири става на топчета? ****  Аз не получих  нито смс,нито мейл.

# 614
Имам го в този цвят пуловера и в бежово и са ми любими. Прала съм ги поне 20-30х, особено оранжевия и няма топчета, изглежда и седи супер.
Мислех да си го взема и в лилаво и розово, но нямаше размери за съжаление 😀
Аз получих смс и емайл.
Поръчах тези
Скрит текст:
Полата беше увеличена, сред излизане на нови цветове в последната колекция и реално не е намалена, най-много с 1-2лв, но поне ще я взема на старата цена и се надявам да ми хареса.
Пуловерът също е свеж, ще видим дали ще го оставя, че като ви чета че се завалва точно този модел, но все пак е плетиво, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт