Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 372
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 025
Тихичко честито! Радвам се много за теб! Нека да е до финал!!! ❤

Здравейте, днес трябваше да ми дойде и понеже ми е по-точен от часовник, а нямам никакви симптоми, си направих тест. Има много бледа втора, но за толкова години за 1ви път изобщо виждам такава. Дори още не смея да се зарадвам. Правен е сутринта, но с 2ра урина.

# 2 026
Здравейте, днес трябваше да ми дойде и понеже ми е по-точен от часовник, а нямам никакви симптоми, си направих тест. Има много бледа втора, но за толкова години за 1ви път изобщо виждам такава. Дори още не смея да се зарадвам. Правен е сутринта, но с 2ра урина.
Честито! Чертата ти направо свети, няма никакво съмнение, бременна си 🥰

# 2 027
Silviya681,кое пада и кое се е захванало по-добре? Не може да имате на всеки цикъл биохимична бременност. Не бих разчитала на престо,ненадеждни са ми.

# 2 028
Положителен е,честито 🍀🍀🍀

# 2 029
Silviya681,кое пада и кое се е захванало по-добре? Не може да имате на всеки цикъл биохимична бременност. Не бих разчитала на престо,ненадеждни са ми.
Може, защото когато нивото на TSH е високо, не може да се загнезди добре в матката зародиша! Няма да споря повече, всеки сам да си прави изводите, не ми се спори изобщо! Искам спокойствие, защото от стрес прогестеронът спада, а аз пия дуфастон. Хубав ден!

# 2 030
Silviya681, принципно никой не Ви кара насила да ни информирате за чертите Ви. След толкова отрицателни мнения за престо и аз се чудя как момичетата ги купуват. Имала съм случай да е само такъв ранен в аптеката и просто се разходих до друга аптека. Не знам тсх-то как влияе на имплантацията, аз знам,че с високо изобщо не може да се забременее и трябва да се държи в граница,защото е пряко свързано с органогенезата на бебето в ранните седмици след зачеване. Пожелавам Ви успех и дано чертичката се насища в следващите дни.

Ana_to, и на мен чертата ми изглежда реална и хубава. Пожелавам Ви на лекар да видите сакче и всичко да е нормално.

# 2 031
Здравейте отново и ЧХГто ми потвърждава резултата от теста. След 2 дни пак ще го пусна
Само да споделя, че съм без закъснение, днес или утре трябваше да ми дойде. Surecheck и Чхг показват наличие на бремнност, но presto (правен след Surecheck-а) беше твърдо отрицателен.

# 2 032
Мисля, че за пореден път стана ясно, че на Престо не е за вярване. С твърде ниска чувствителност е.

# 2 033
Чувствителността на престо е 10, на шуър чек е 25. Явно самия тест е бил скапан и за това не е отчел. По принцип шуър (особено касетата) не показват черти на двуцифрен резултат, а чак на трицифрен.

# 2 034
На престо със сигурност е 10 само по опаковка. Не и на практика. И тук многократно се убедихме. Ако бях прочела повече такива реални мнения, нямаше да плача напразно, виждайки фалшиво негативния му резултат на уж ранен тест.

# 2 035
9 дни преди МЦ - леко бледа, но добре виждаща се втора черта на обикновена лентичка от 1 левче.
В деня на МЦ - мнооооого блед Sure check и абсолютно отрицателни 2 бр
Престо. Не знам на коя марка каква е чувствителността, но категорично съм отлъчила Престо от тестовете за бременност.

# 2 036
Лошото на престо освен всичко,изброено до тук, е ,че на някои момичета им даде фалшиво положителен резултат. Не мога да си представя разочарованието после..

# 2 037
Здравейте, пак съм аз. 😁
Теста е направен преди час. Утре отивам директно на кръвен.
Чертата е бледа, явно съм била този месец с късна овулация...но все пак, какво мислите вие?
Благодаря на предишните момичета за коментарите. 🫶

# 2 038
Здравейте, пак съм аз. 😁
Чертата е бледа, явно съм била този месец с късна овулация...но все пак, какво мислите вие?

Вижда се черта,не много наситена и на моя телефон лично - леко сивкава. Стискам палци на добър кръвен резултат! А защо ще ходите на кръвен, нещо го налага може би?

# 2 039
Здравейте, пак съм аз. 😁

Вижда се черта,не много наситена и на моя телефон лично - леко сивкава. Стискам палци на добър кръвен резултат! А защо ще ходите на кръвен, нещо го налага може би?

Защото вече не мога да вярвам на тестове и искам да се потвърди с кръвен. Евентуално след това да видя за удвояване на ЧХГ.
Благодаря ви. Относно чертата розова е, така съм снимала може би, но на живо е розова, появи се на 3-тата минута.

Общи условия

Активация на акаунт