Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 206 590
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 1 980
Марунка е с Вуитон сникърс не е Джеокс.
Само гледай, че имат доста еко кожа и по цената не може да се разбере, защото е много малка разликата. Дребната ги харесва, удобни са ѝ. Аз нещо не съм голям фен на марката.

# 1 981
  • Велико Търново
Добро утро!
Марунка, прелест си!Аз си мислех същото за Макс Мара, обаче не са ми по възможностите към момента.Голямата ми дъщеря/кандидат американката/ е същата с тренчовете.Живее да може да си купи Бърбъри.

Мими, ако много ти харесват, вземай!

Cloe, със здраве да си ги носиш парфюмите.Аз днес ще отворя Либрето.
Sunny, хубави са ботите, но като знам и колко са удобни, и фигурата ти позволя си ги носи с кеф.
Аз се оглеждам за ботуши до коляното...в кафяво естествено, но трябва да си широк модел, защото краката ми не са слаби.Ако някой се сети....помагайте!

Желая ви хубав ден, аз отивам на дежурство!

# 1 982
Винаги гледам да сме подподящо облечени с ММ. Ако се наложи сменям или той нещо в последния момент. Естествено по моя преценка, а не негова. Simple Smile
Страхотна мацка в Италия видях. Завидях ѝ на лекото облекло, че при нас е дъждовно и студено, естествено.
И Магни ми хареса с палтото. Екстра си е.
За Лъвицата думи нямам.
Мими, показаните боти са много красиви. В мой стил (според щерката "лелчински"), но от поста ти, че са за някой по-така- случай се замислих, дали едни затворени обувки няма да съберат повече плюсове, отколкото боти. Подобни си купих преди две години и все още не са обути нито веднъж. За официално зимно събитие (естествено, че се провеждат на закрито) си слагам стилето и се чувствам прекрасно.

# 1 983
Марунка, прикрасна си момиче! Същинска италианска мацка!
Момичета ботите страшно ми харесват, но имам съображения и няма да ги взема.
Съни, не виждам какво се чудиш на твоите, класически, удобни, ежедневни боти. Ще вървят с повечето модели панталони и дънки. С пола и рокля не бих ги носила!
Жадорът още първия вариант никога не ми е харесвал. ММ ми го донесе от Париж още в далечната 2 хил и някоя. Към него като подарък вървеше мини версия със златен прах вътре. Много се разочарова като видя явното ми неодобрение.
Дилемата с ботите се разреши, вече не са налични Кло!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 09:17 от mimi.7299

# 1 984
  • София
Най-накрая и аз да видя Марунка! Hug
Марунка, чудесна и много стилна си! То цвят, съчетание, стил! Класа! Водя си бележки! Heart Eyes
Не съм била в Рим от 2007г. Първата ни екскурзия в чужбина! Първото ми качване на самолет, а и със 7 г. дете!

При мен доста промени тия дни...
Проектът, в който работих последната 1 година, приключва на 30.11. и решихме да се разделим. Не обичам тия промени. Обичам си зоната на комфорт, макар, да знам, че промените са за добро. Но, за да остана, ми предложиха да се върна назад в заплащането.... минимум 200лв.. Нямали такъв бюджет, иначе. Отказвам. Искам да вървя напред и нагоре!

Напуснах и групата ми по групова тренировка. 2 години скачах там. Реших, че искам нещо друго да включа към фитнеса и че тук се натоварвам малко повече от колкото трябва. Средата стана ...токсична в един момент ...
Започнах посещения веднъж седмично на Fat burning Yoga. Като добавка към 3- разов фитнес седмично, ми се отрази мнооооого добре! Мисля, че това е формулата, която работи добре за мен към момента!

Вчера се впуснахме в домашен ремонт и сменяхме външна входна врата. Голяма пушилка и прахоляк! Но, както майка ми мъдро обобщи всичките промени при мен: Отваря ми се нова врата! Yum

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 10:49 от kopche

# 1 985
Марунка, очарователна си! Много ми хареса контраста сникърс/изящен глезен.

Честит рожден ден на младежа на G&B! Да е жив и здрав!

Снощи сънувах, че посрещам Макадамия на летището в Прага, а тя пристига с малък куфар от топла дестинация по тениска. Отваря елегантния куфар, и вади Бежово Палто като на Магни (дължината) и Еланор (цвета) от предните страници, облича го, и заминаваме. Joy
Много хубави палта, момичета!

Купих страхотно кожено яке от агнешка кожа за Опус 2 за Коледа (в Peek & Kloppenburg). Мери го, детето, умалени бяха, и добре че не сгафих с изненади. И пуловер си избра младежа, и обеща да забрави за тях до празника. Joy Ще му измисля и изненада някаква. За билетите за Мароко вече разбраха.
Един младеж е готов, двама остават.

Cloе, честити аромати!
Аз съм на парфюмна "диета", и няма да купя нов до 2025г. Честна пионерска. Хау! Sweat Smile
Ротацията ми за ноември и декември:

И традиционно парфюмно приготвена за 4те адвентни седмици- Бадем, Роза, Канела, Тамян. Адвент тази година започва на 27.11.
За януари и февруари ще извадя друга 12ка, през март/април следваща. Това би трябвало да ми държи юздите. Срам ме е от количества, и ме дразни вече.

# 1 986
Тути, много са хубави светлите сникърси, но покажи ги как ти стоят.
Клои е права, не съм с новите - те са на леко токче и ме е страх с чисто нови обувки да тръгна км да вървя, но са точно каквото търсех “средно елегантни” както аз си ги наричам, за дънки и дълго ходене. Абсолютно изчистени и скучни са, леки и удобни поне на пробата, не си представяйте нещо кой знае какво,  подобни на тези
Иначе тези боти загледах снощи, ще мина по-късно отново дано да има моя номер.

Сиска, Макс Марата не е ли почти на цената на коженото ти яке, в което всички се влюбихме 😉
Аз ако не бях купувала няколко палта в търсене на идеалното, досега да си я бях изплатила 😄

Дез, много забавен сън!

Копче, в много сходна ситуация съм на твоята, наскоро и аз се разделих с дългогодишен работодател и исках да си дам малко време за размисъл какво ми се прави оттук насетне. За добро или лошо така ме завъртяха нещата, че се оказах по-заета с лични дела отколкото докато ходех на работа, явно бая ми се е било насъбрало за разчистване на задачки. Имам няколко избора пред мен - дали да продължа нагоре по стълбицата на цената на яко бачкане, стрес и по-малко свободно време, или да взема да се “кротна” на по-спокойна (и ниска) позиция  и да си живея лежерно живота, макар и с по-малко финанси. Колкото повече го мисля, толкова повече клоня към спокойствието, на тия години нещо вече не ми се иска да се напрягам за сметка на здравето ми и времето прекарано с любимите хора.

# 1 987
Маруунка, прекрасна си.Ще избера вариант 2 и аз.На определена възраст трябва вече баланс, да си гледаме здравете, да имаме повече свободно време и хубави емоции.Ще
минем и без 200 палта и парфюма, но за сметка на повече усмивки.
В Рим съм била през 2003г последно- как лети времето.
Копче, каквото и да решиш нека е правилното за теб, не за околните.Аз също спрях да ходя на народни танци, и мислейки защо установих, че е заради токсична среда.
Вече съм егоист и искам най-доброто за себе си.
Диорския парфюм Jadore обожавах лато излезе, новата версия не я знам.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 10:55 от ДХ3

# 1 988
  • На острова
Maroonka, изпуснах те в Рим, но сигурна съм си била прекрасна. Иначе по последната ти тема - време е да се промени значението на думата “успешен”. За мен да си успял не значи да си на висока позиция, да работиш дълги часове, да се прибираш късно, да се стресираш с корпоративни неща… За мен лукс е  свободно време - след работа, уикенди, да съм повече време с децата, повече време за разходки, природа, почивка, спорт, домашна храна, книги, екскурзии, медитация, срещи с приятели и прочие неща, които благоприятстват моето ментално здраве. За това work from home (поне два дена) е non-negotiable.
Никога съм си мислила, че ще ми се иска да спра да се катеря по кариерната стълба, но ей на, приоритети. Наскоро си взех и последния изпит и съм certified accountant, мога да си намеря работа в Сити-то за £15-20 к отгоре на сегашната ми позиция. Дали си струва повече път, повече часове, повече отговорност - за момента, не 🤗

Да не е празен пост, купих си тези, за да ги нося в офиса, че с маратонки не може, а в обедната почивка винаги излизам да “правя стъпки”:

Това яке, взех го изключително намалено, цяла година го дебна, още не съм обличала, че не е толкова студено:

Подранил подарък от ММ за Коледа, walking pad, снощи докато гледахме едно предаване, навъртях един час, вместо да седя на дивана. Перфектно за сезона и за скофтеното английско време. Лятото е друго и излизам на вечерни разходки, реших да се подсигуря и за зимата:

Хубав уикенд на всички 💕

# 1 989
Moмичета, благодаря за поздравите, прекрасни сте.
Решението с работата и позициите го взех юли и в средата на септември започнах. По-ниска уж позиция, но с незначително по-високо заплащане в значително по-голяма фирма, където за всичко си има хора и всеки си е с отговорностите. Не аз вземам решения и не за се занимавам със седмични бюджети, но заради смените на всеки 14 дневен цикъл работя 7 дни и 7 почивам. Рай!
Мими,
https://baldowski.pl/en/1876-black-ankle-boots.html

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 11:18 от G&B

# 1 990
G&B , само сайз 35! Hug
Иначе благодаря, чакам тортата, плийз! Heart
Аз съм в болницата при дядо ни! Пускат по един, вътре е ММ, после аз!

# 1 991
Мими, те май мен чакат 35 номер 😂😂
Обаче предпочитам да меря обувки.

Благодаря, момичета! 🤗 Наруших си правилото само по един парфюм, но тук изключението си заслужаваше. 😁
Dez, имам абсолютно същите от Casamorati. Обмислях и една La Tosca да включа, но за сега отлагам.

# 1 992
Мими, разгледай поне. Може нещо друго да харесаш. Имаше обувки от този модел,  много високи и красиви 😊.
Тортата не я снимах снощи, но вече съм я правила и показвала. Само плодовете смених с ананас, че дребния го харесва.
Скрит текст:

# 1 993
Уау, страхотна торта.Преди правех торти и аз, но повече ме влече декорацията,не сладкарството.
Торта за свеки преди години:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 12:36 от ДХ3

# 1 994
Лееле, вие двете можете и професионални сладкарки да сте (ако не сте вече, разбира се) Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт