Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 206 610
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Бургас
Мими, и аз не знам дали бих ги взела, но много ми харесват ! И моя е така "Винаги е съгласен да купя някоя нова дреха/ обувка!"

# 1 966
Мими, и аз не знам дали бих ги взела, но много ми харесват ! И моя е така "Винаги е съгласен да купя някоя нова дреха/ обувка!"
И на мен ми харесват...! Просто си имам някакви съображения и няма да ги взема!
Не обичам никой за нищо да насилвам, ММ има пълна свобода да яде, облича и купува каквото си пожелае, аз съм над нещата и не се вторачвам в подробности! Радвам се, че и от негова страна е така!
ПП Искам да помоля Веси или Ветрена беше качила мазило за белези от Турция. Утре имам кой да ми го купи да го постне пак. Сигурна съм, че го запаметих, а не го намирам. Hands Pray

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:44 от mimi.7299

# 1 967
Мими, вземай ги. Няма да олющиш върховете на ботите заради металното. 🤗
Спомням си, че каза, че ти е проблем

# 1 968
  • Sofia
И на мен ми харесват...! Просто си имам някакви съображения и няма да ги взема!
Не обичам никой за нищо да насилвам, ММ има пълна свобода да яде, облича и купува каквото си пожелае, аз съм над нещата и не се вторачвам в подробности! Радвам се, че и от негова страна е така!
ПП Искам да помоля Веси или Ветрена беше качила мазило за белези от Турция. Утре имам кой да ми го купи да го постне пак. Сигурна съм, че го запаметих, а не го намирам. Hands Pray
Madecassol

# 1 969
Ние сме на двата полюса - аз имам трикрилен гардероб с дрехи, ММ ходи с анцузи и се вмества в 1/18 на моите дрехи. Рядко съм елегантна, но дори тогава той не изневерява на “анцуг” стила си. Винаги съм му се смеела, че хората ще го помислят за шофьора ни, но той е широко скроен и няма проблеми с това Simple Smile Иначе харесвам двойки, които си пасват стилово, но не сме от тях Simple Smile

Ботите са красиви, Мими, но и аз не бих ги взела, не бих могла да си представя зимата и заледените улици на такъв ток:)

По темата с бежовият цвят и цветотиповете, ако някой качи как да се определяме ще се радвам много, защото и мен този цвят ме прави “бозава”, а го харесвам много.

# 1 970
Благодоря ти Веси! ❤️
Кло, не ме навивай, че знаеш колко ми трябва...!
Адаш, при нас зима няма, а аз работя на 5 мин. от вкъщи. А и това са обувки от къщи в колата...не за работа и разходки!

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 23:14 от mimi.7299

# 1 971
Тези  боти не са за обикаляне из локви, кал, сняг и лед, а за определени случаи.И аз не се виждам ежедневно с тях, но ми харесват и за хладно време са чудесни за по-елегантни дрехи.

# 1 972
Мими, класически модел са и наистина няма да одереш върховете.
Я метни линка къде ги гледаш?
Чакам тези два парфюма.

И аз не харесах новият J’adore даже нито един от фланкърите му не харесах.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 23:20 от cloè

# 1 973
Мими, заради тока и върха съм За, щом не ти се налага да ходиш дълго пеш или да си на крак.

Докато си чаках колата, разглеждах обувки. Чудех се между ниски черни кубинки или боти на висок дебел ток със или без връзки. Решението ще изскочи само, засега ги оставям да отлежат.

# 1 974
И аз изчаквам моите боти на дебел ток, искам гакива от много години и все не си купувам.Искам и боти “Челси” , но не съм се спряла на  кои.Дебна.

# 1 975
  • Бургас
А какво мислите за тези? Salamander, естествена кожа, удобни (взех ги почти без пари)... и все пак се чудя да да ги нося и с какво.

# 1 976
С моите "Челси" сега ми е студено, заради тънките подметки. Ще чакат пролетта. Искам нещо по-различно и същевременно благодатно за много комбинации. Затова загледах дебелия ток.

# 1 977
От мъж коментари за кг не търпя вече, приемам само да ме възхвалява колко съм божествена!
Била съм 72+ на моя ръст (питали са ме бременна ли съм и беше гадно), сега съм 58 и съм супер фит (не знам до кога), но някак си с годините се научих аз да се ценя и обичам независимо от показанията на кантара.
Да, харесва ми да съм жизнена и да имам енергия, което определено се усеща по-добре на малко кг и повече спорт, но не е функция на мъжа до мен да дава наклон в това в отношение. Много съм категорична, но има поведение, което не бих търпяла никога.

Днес който мернах беше супер, Лъвичкa, ДХ3, Магни, Ани и хубавото палто на Еланор!
Аз имам чуството, че няма да се кротна с бежово палто докато не си купя класиката на Макс Мара, имам две и все не това, което искам, все се оглеждам за някое друго.
Днес намазах черен петък с едни класически пешеходни обувки на Геокс, тук са бая намалени, ще ги показвам като се върна, а междувременно обмислям утре да се върна в магазина за още няколко чифта. Никога не съм взимала на тази марка, но ми се струват много удобни.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 09:52 от Maroonka

# 1 978
+100 за поста на Марунка. Същата философия изповядвам и аз. Даже не си представям мъжът до мен да си помисли да ми каже нещо в посока външен вид и кг.
Марунка, Геоксите са хубави, мой тип обувка са и ми харесваш с тях много повече, отколкото с балеринки. Предполагам, че са и далеч по-удобни.
Ако ще се връщаш, вземи едни черни и за мен:)
Съни, 50/50 съм за ботите. Изглеждат удобни, но не съм сигурна, че са благодатни за по-разчупени комбинации. То зависи и от стила ти де.
Мими, ботите са чудни, размисли.
Аз получих онзи ден една пратка, още се чудя да ги задържа ли. Леки, меки и удобни са, но платформата ми идва висока.
Кажете мнението си и вие.

# 1 979
Tuty, харесват ми на снимка, дай ги обути да ги видим.
Sunny, и аз съм 50/50 за ботите.Прекалено са ми строги като модел,  но ако са удобни и са твой стил, ще си ги носиш.С какво..хм…зависи от твоята фигура.С панталон по крака и до височината на обувката или тесни  вътре.Ако имаш слабо прасци и си висока може с рокли, поли.Моите прасци и глезени са дебелички и избягвам такива широки да са около глезена, а и с поли по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт