Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 206 622
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 1 950
Моят с тия дълги тънки пергели хич не му личи и да качи, аз да му мисля на 1,62. Не ми е никак любима дебелината, най- малкото здравословно не е ок!
Така, че от утре до Коледа почват крутите мерки! Wink

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:46 от mimi.7299

# 1 951
Магни, не ми отива, някак ми се слива с цвета на кожата и много безлично изглеждам.

# 1 952
И аз имам такъв цвят палто. Не че ми ходи много цвета, но го нося с червено червило. 😂
Мими, недей да отслабваш бързо ще се отрази на лицето. Увисне ли кожата само процедури му е майката.

ПП моите колани отиват май да ми станат големи. 🙈🤣 Моят мъж вика ще ги носиш на обущар. Мислех, че замира тези професия, но си намерих младо момче, което има златни ръце.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 21:20 от cloè

# 1 953
  • София
Агент, пускам сълза 🤣🤣🤣

Баш дебели мъже не съм пипала от много години насам. Моят е фин.
Но ме убиват коментарите (меко казано) на мъже с 20+ над нормата кг за жени, които са нормални. Това е от моето поколение. Сегашното само цъкат с език и с намигане те съветват "вземи качи килограми, направи дупе".
Все е тъпо...

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:10 от Harpalike

# 1 954
А, Кло как бързо, аз бързо не мога, все пак няма гладна да стоя...сега съм 61, до Коледа 59,99! Wink

# 1 955
  • Sofia
Харесвам мъже с плочки на корема. Няколко човека през годините отслабнаха и тренираха заради това, без да съм го изисквала. Grinning

# 1 956
Karen, +1 😅

# 1 957
  • Бургас
Стана ми интересно! И за червилата и за кг. Въпреки, че не се вписвам много добре в тази тема Confused
Мими, много ме кефи отношението ти към живота и коментарите по твой адрес. Евала!
С мъжа ми имаме около 70 кг разлика. Аз съм дребна и слаба, той е по-фит. Обаче моето разбиране е , всеки да избере за себе си какво е добре. Ако аз изискам от него да е по-малко кг, а той от мен да кача мускулна маса , не е ок според мен. Човек трябва да има вътрешна необходимост и да осъзнава какво прави и защо, не да се чувства като на изпит пред комисия - отговаря ли на условията...
По отношение на стила - какво правите, ако при излизане искате да се облечете с рокля и токчета, а мъжа до вас се чувства комфортно с дънки и тениска? (Или каквото и да е друго несъответствие) Искате ли да се преоблече и съобрази с вас или не ви пука?

# 1 958
По принцип се съобразяваме и двамата с повода и рядко имаме спорове, но се е случвало.Като цяло даваме ухо на съветите си, но е имало случаи да не се вслушаме в мнението на другия.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 21:41 от ДХ3

# 1 959
Нищо не правим за различията. Мацките тук помнят ( мисля поне) моя снимка с елегантна рокля, а той с дънки и риза на сватба. Е поне вратовръзка сложи и стоически я понесе докато се приберем. 😂

# 1 960
  • Велико Търново

По отношение на стила - какво правите, ако при излизане искате да се облечете с рокля и токчета, а мъжа до вас се чувства комфортно с дънки и тениска? (Или каквото и да е друго несъответствие) Искате ли да се преоблече и съобрази с вас или не ви пука?
Ние не излизаме заедно т.е. излизаме, но е само по поводи и има дрескод.В редките случаи, когато излизаме заедно той е с дънки/панталон, аз с рокли/поли и кецове.Не ни се "бият" стиловете, но моя мъж е опериран от суета и няма проблеми.
 Мъжете, с които съм била в сериозни отношения по едно си приличат-изключително умни и доказали се като имена/всеки в своята си област/ и далеч от хубавци.

Днес разносих новия Жадор-твърдо не е мой, оставям го за проба през пролетта или отивам при малката ми дъщеря.

Магни, страхотна си!Лъвичке, също!
Деси, много си ми хубава, но ти това си го знаеш!
Чакам Ани със снимки!
Дано не пропускам някой!

# 1 961
Ние постоянно и навсякъде сме заедно, освен на театър и  на по чаша вино с две мои дружки!
Аз си ходя винаги с токчетата и роклите, той си ходи с тениски с надписи и обувки ли са/ маратонки ли на Соломон.  Неговият девиз е колкото по шарено, толкова по хубаво. Снимкат, която качих не онагледява защото сме туристически в Турция. Винаги е съгласен да купя някоя нова дреха/ обувка! Joy Днес харесах тези. Отговорът беше взимай ги. Но аз няма да ги взема! Joy

# 1 962
  • Бургас/Пз
Сис, ей ме на 😂

Страхотни теми сте подхванали, но утре ще се включа Simple Smile

Магни ❤

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 11:31 от ani_d

# 1 963
Мими, взимайййй!
Ани, хубав панталон.И аз съм за нов, моя му видях сметката на коляното.Много запаряват, обачеее.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:21 от ДХ3

# 1 964
ДХЗ, не ми трябват...но обичам да го пробвам. Joy
Ани, прекрасна както винаги!
Новият Жадор и на мен не ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт