Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 452
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 070
Ани, яз такава дължина избягвам да купувам. Според мен лесно се съчета от високите дами.
За мен или обувка или ботуш, но по крака. Виж как се отбелязва къде свършва на полата.

Макадамия нямам идея, не съм имала такъв проблем. Да не си губиш времето с мазане на това или онова отиди на дерматолог. 🤗
Предполагам, че освен дискомфортно е и болезнено.

ДХЗ, според мен намери някой да ти направи програма според твоите цели и съобразена с твоите възможности. За мъж или жена не мога да кажа кое е по- добре. Във фитнесът един от инструкторите съвсем честно си каза, че не се занимава с изготвянето на програми за жени. Думите му бяха “ При вас оказва голямо влияние хормоните и куп други неща. При нас мъжете е по-лесно!”

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 13:09 от cloè

# 2 071
macadamia, почти постоянно имам същия проблем с устните. При смяна на сезоните и падането на температурите по това време на годината е нормално кожата да реагира и да има нужда от допълнитела грижа, но за мен проблемът идва отвътре - липса на витамини, недостатъчно сън, недостатъчен прием на вода. Само заради това се насилвам да пия вода. Не мисля, че е от пептидите, освен ако кожата ти не е свръх реактивна. Мед, балсами.. с каквото и да се мажеш, ефектът ще е за кратко. Нещо на маслена основа преди лягане също помага. Ако се сетя още нещо, ще допълня, но с 2 думи причината се крие отвътре и постоянното мазане е безсмислено.

Днес съм с много приятна мускулна треска на гърба. Наде, знам, че ще ме разбереш Simple Smile

Моите грозни боти с дебел ток от Vagabond са на път. Искам да пробвам нещо различно и имам с какво да ги съчетая. Wink

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:49 от Linofrina

# 2 072
Момичета, за болезнено сухи, изпръхнали устни, особено с цепещи се ъгълчета, вит. В2 (рибофлавин) е безценен!
Имах такъв проблем всяка есен и откакто прочетох съвет за прием на този витамин в статия на магистър фармацевт, проблемът се реши окончателно. Появи ли се нещо такова, взимам един месец витамин В2 и още след първите 10 дни имам страхотен резултат. Никакви мазила не помагат, когато положението е толкова сериозно.

Ани, и аз мисля, че този елегантен сет има нужда от по-фин ботуш или обувка на ток. Ти си много фина, тоалетът е по тялото и ботушът идва малко груб.
При по-едра жена нямаше да е така, но ти си далече от едра 😊

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 12:21 от Vetrena

# 2 073
Безценни сте 🤗
От липсата на вода е, много не обичам да пия като захладнее / то и от тогава ми е проблема /, но ще се поправя. Иначе колагена, който приемам е доста обогатен и с витамини, храня се добре, не съм на диети. Напрежението и недоспиването ми дойде в повече, след като майка ми се разболя, сега постоянно има нужда от мен, нощем като стане до тоалетна после не може сама да легне и ме събужда и често след това не мога да заспя, докато не стане време да ставам за работа …. Живот…. И това ще премине, вече започвам да се нагаждам към “новият” начин на живот, само да я има нея, другото ще го нагодя 🙏

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 09:36 от macadamia

# 2 074
Макадамия, и аз това щях да кажа, че в колегена ни има доста витамини, не би трябвало да имаш недостиг. И при мен има съхнене на устата, мажа балсами, червила.
Линофрина, я покажи Вагабонта. Те имаха хубави боти! Аз харесах и още едни и май тях ще взема, че тези на КК имат една платка отзад, която много не ми харесва!

# 2 075
Макадамия, когато устните ми са изпръхнали (при мен от вятър се получава), ги мажа с Меди Пиил- дъвката за шия. Постоянно, когато съм си у дома са омазани, понякога и така си лягам.

# 2 076
Макадамия, Hug

А вода почти не пия сега, при мен граничи с отвращение, когато е студено.

Мими, заповядай. Взех 37
Нужно ми е нещо различно и същевременно да мога да ходя или стоя по-дълго време с тях.

Скрит текст:

# 2 077
Ауууу, супер са, много ми харесват. Ако има 38 може и аз да се пробвам. Отговарят ли си на номера? Аз ги бях розглеждала на Вагабонт и бях харесала някои.

# 2 078
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. С боти изобщо не ми харесва как стои тази дължина. Имам едни велурени по крака ботуши, но са с по нисък ток, ще пробвам и с тях.
Точно отбелязването на края на ботуша под полата и мен ми вади очите. Но пък точно тези са ми малко по високи до средата на коляното и вероятно заради това така се отбелязват. Полата е плетиво , блузата също, макар и много фино, та затова реших да са в комбинация с ботуш. Стилето някак си нещо ми е за по фини и елегантни материи.
Да си призная, въпреки че не съм висока ми хареса моделът как ми стои и със сигурност ще я запазя. Колебанията са ми относно обувката по скоро

# 2 079
Макадамия, Hug

А вода почти не пия сега, при мен граничи с отвращение, когато е студено.

Мими, заповядай. Взех 37
Нужно ми е нещо различно и същевременно да мога да ходя или стоя по-дълго време с тях.

Скрит текст:

Много са хубави. Аз си взех https://massimozardi.com/obuvki/damski-obuvki/boti/adl-3003-24-c … ha-d-tok-9sm.html,  вчера ги разходих и съм доволна - много удобни и топлички.

# 2 080
  • Бургас/Пз
Макадамия, виж си нивата на витамин В, понякога от липсата му така се получава с устните. Аз ползвам една нощна маска и съм много доволна от нея.
https://novakoja.com/products/%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%B0-%D0 … D1%82%D0%BD%D0%B8
Държа я на нощното шкафче със серума за мигли и като лягам, мажа устни, мигли и заспивам 😂😂😂

# 2 081
Мими, аз избрах 37, понеже не искам ходилото ми да се плъзга дори малко, а искам да мога да ги нося и с по-тънък чорап. В answear имат размери.
Мисля, че марката си отговаря на номерацията. Ако смяташ, че кракът ти е широк, пробвай с 38.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 13:47 от Linofrina

# 2 082
Мими, аз чакам 37, понеже не искам ходилото ми да се плъзга дори малко, а искам да мога да ги нося и с по-тънък чорап.
Значи ще кажеш как са, ти си с тесен крак, ако са ти добре за мен трябва 38!

# 2 083
ani_d,
Това ти е от най-хубавите визии. Страхотен силует се е получил. Идеално стои полата с ботуша, а и самата дължина ти отива много. Единствено при смяна с по-масивни гривни и ще е още по-стилно.

# 2 084
Макадамия и моите устни са в подобно състояние. От няколко седмици е това, чудех се дали не е от масло- олио на Катрис, нови червила Макс фактор ползвах...Въпреки, че спрях да ги ползвам известно време, проблемът не отшумя, а напротив. Сега на горната устна на М- то сякаш имам херпес, толкова е изсушено връхчето. Ще записвам час при дерматолог със сигурност, но ще се възползвам от съветите тук- благодаря ви. Вода пия много малко, знам, че е важно, но така не ми се пие...успокоявам се, като чета, че не съм само аз така.
Много сте вдъхновяващи 🤗

Общи условия

Активация на акаунт