Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 457
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Sofia
Леле, скривам се в ъгъла и няма да се обаждам... С тези торти ме зашеметихте, пък като заговорихте за парфюми, все едно слушах китайски, какъвто не разбирам 😀 Аз влизам, мириша, пробвам и това е. Нито знам какъв вид е, нито ме вълнува дали е нов или стар - важното е да ми харесва.

# 2 056
И аз се скривам и засрамвам, че откакто младежа замина да учи студент съвсем съм зарязала готвенето. И преди не ме биваше много, но сега съвсем съм го ударила през просото и вкъщи сме само на бъркани яйца, салати и плодове. Като ни се дояде нещо по-изискано излизаме на ресторант. Подозирам, че това е една от причините да позаслабна 😉

Искрено се възхищавам на дамите, които могат да приготвят десерти, торти и после да не ги ометат сами, дори и шоколад не държа вкъщи по тази причина.

# 2 057
Ветрена, да кажеш/покажеш кой тоалет избра.

Мъжът ми го избра 😂 Съображенията бяха съкрушителни и нямаха нищо общо с естетиката, а с метеорологията. “Ама каква рокля, казва, видяла ли си времето навън??” Наистина страшен вятър духа тук, пълен ужас. Добре, че се вслушах в практичния съвет.
Всички бяха опаковани като за преход в Сибир. Дори с този доста обран костюм бях от най-издокараните на събитието.
Друг повод ще чака роклята.

ММ не си пада по официалните дрехи. Винаги се съобразява с повода обаче, а при нас поводи има сравнително често, така че облича костюм и не мърмори 😊 Пък и знае, че го харесвам така, много му отива въпреки излишните 8-10 кила.
Там пък не му се меся (много). Тренира 3-4 пъти в седмицата, доста се движи, храни се здравословно (просто така готвим вкъщи), но има огромен апетит и с количествата не му се получават нещата.
И двамата много обичаме да ядем - добре, че все пак имаме някаква дисциплина, без нея щяхме да се търкаляме.

# 2 058
  • Варна / UK
Привет и от мен, готини мацки Heart Exl Всички много ви харесвам и ви обичам Heart. Винаги чета всичко в темата, ако и по някои въпроси да съм голА вОда:joy:, но пък научавам нещо ново. Мноого ми се разчупи стила (и не само за дрехи) откакто съм тук.
Дези, честит рожден ден на патеричка, всичко, което си си наумила да ти се сбъдва и да бъдеш здрава и корава Hands Muscle Grinning !
Не знам дали Белфаст се брои за екзотична дестинация, но този уикенд с ММ забягнахме насам...
Скрит текст:
... и естествено трябваше да се пие Guinness в Белфаст:

обаче преди това бяхме в току що отворилия Xmas Market и пихме греяно вино на гладно, понеже станахме след 12ч, та на Кака ви Надя ѝ дойде настроението:

чак взеха коледни елфи да ми се привиждат:

Накратко, културни забележителности явно няма да ви покажа, защото и за утре програмата не включва такива Grinning, но се надявам да е забавно, хаха.
Аз малко позачезнах, че лятото в БГ ми се отвори много работа (от всякакъв характер - личен, служебен...). После се прибрахме и се местихме в нова къща, защото...
Скрит текст:
ММ на около всеки 4 години го хапе мухата да сменяме пейзажа Grinning . То ние в един и същи град се местим, но понеже сме под наем и като изскочи нещо по-така и айде... Само че този път купувахме и нови мебели, чакахме да станат готови и разни други такива. И баш за местенето пак бях болна от Ковид - за шести път! И когато най-много ме тресеше, местихме багаж от едната в другата къща и мъжО отбеляза, че съм била бледа като призрак, но все пак имало малко цвят по мен - носът ми бил червен (това от хремата) Joy ... Та увековечих моя червен нос, заврян в буркан от кисели краставички, докато пия кафе 3 в 1 в полупразната стара къща:

В новата къща имам гардероб с огледала (най-накрая - досега нямах) и естествено не пропуснах да се снимам...
Скрит текст:
... след вечерна тренировка за крака (направо са се подули като мекици) и след като съм преяла за вечеря (но все пак се вижда малко преса, тоест аз си я виждам Grinning)

На фитнес ходя като ония черничките закачулени човечета със святкащите очички от Star Wars епизод 4. Обичам да се изолирам от околната среда и да се концентрирам върху това, което правя. Много мразя разни хора да се размотават по уредите и да си гледат телефоните, и почвам да ги гледам много лошо изпод качулката...
Скрит текст:
...огледалото е мръсно, аз  - не чак толкова:grinning:
Клинът ми е на A7, уж да издържа на натоварване ама е взел да се протрива тук там вече - от зор.
Имам и за фръц един скрънчи клин (scrunch leggings), с ластичето на едното място - дето май не се хареса много тук. На мен си ми харесва, ама си го пазя за нов:
Скрит текст:
И последно за тренировките и килограмите. Агентчто писа, че е на цикли, а аз съм зациклила на покачване  на мускула маса от 2021ва година Joy . Почти целогодишно съм на bulk - качвам кг, рекомпозирам за малко сваляйки леко кг надолу, и после хайде пак нагоре. Сега съм 55кг и съм поизчистила. Искам още 1.5 - 2кг мускулна маса, но те вървят с поне още 2.5 - 3кг мазнини - това, докато покачвам мускулна маса, после ще сваля пак надолу. Сега тренирам почти целогодишно х 6 дни в седмицата силови тренировки.
Накрая, един ден като съм доволна един ден от резултата - ще поддържам. Кондиционните тренировки са супер за тази цел, в тях има 1/4 упражнения за хипертрофия, другите за за баланс, издръжливост и експлозивност.
ММ също тренира - аз съм голям мотиватор - като му кажа, че ще ми пораснат бицагите по-големи от неговите - и веднага си хваща пътя към фитнеса Grinning
Приключвам с романа, че трябва и да поспя малко.
Магни, Mimi и Maroonka, стискам палци всичко да е наред!

# 2 059
Надя, с интерес те изчетох, чного приятен разказвач
си.Браво за тренировките, дейсхваш наистина мотивиращо с тези хубави мускули..
Прекрасни снимки, тук още не се усеща
коледно.
Аз чакам до средата на януари и ще възобновя тренировки.Само още се чудя дали да не платя на треньор да ми направи програма, знаейки уредите у дома .

# 2 060
Надя, и аз те изчетох с голям интерес, но това с поддържането го забрави, винаги ще ти се иска да усъвършенстваш нещо и така до безкрай 😊 / поне при мен е така- все нещо не ми е както го искам /
ДХЗ, щом си имаш уреди под носа, намери някой читав да ти направи програма/ за предпочитане жена, мъжете все смятат, че нещо трябва да се качва 😁

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 10:00 от macadamia

# 2 061
  • София
Наде! И аз те обичам! HugHug
Обичам чувството ти за хумор и чувството ти за самоирония! Свежа си много и ти иде отвътре!
Така се смях с теб! Satisfied
Честито за новата къща! Аз бих правила като мъжа ти. Макар да знам, че местенето е гадост, но пък, ако наистина излизат по хубави места за живеене си струва напъна! Не знам къде сте вие, но братовчедката на мъжа ми живееше в Лондон във Фулъм и сме и били на гости и като знам зад кокетните фасади и китни къщички каква теснотия и мизерия е, се чувствам поне княгиня в нашият тристаен в София! Innocent Бих се местила и аз  като вас!
Честито и за гардероба! Друго си е, човек да си се гледа! Пожелавам ти в него да виждаш все по хубава и усмихната Надя! Hug

някой читав да ти направи програма/ за предпочитане жена, мъжете все смятат, ме нещо трябва да се качва 😁
Аз съм на различно мнение. Имах програма от инструкторката ми по Стронг, в групата, която напуснах. Тя смяташе, че само нейните упражнения работят, само нейните техники дават резултат и пр. Факт, е че получавам комплименти, от както следвам програмата за фитнес на синът ми. Мъжкото око друго вижда.

# 2 062
  • Бургас/Пз
Наде, страхотна си! Страхотно пишеш, изглеждаш невероятно и действаш супер позитивно. Надявам се да се нключваш по често , защото много ми липсваш 😘❤

Момичета , какво ви е мнението за такава дължина пола с високи до коляното ботуши. Комбинацията с червено е за тематично парти, но ще се радвам и на други предложения за комбинации Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 13:21 от ani_d

# 2 063
Копче, от опит казвам, всички ме карат да качвам килограми😊, аз не мисля, че имам нужда от това….
Ани, нещо грубовати ми идват тези ботуши за аутфита ти, но това според мен - и другите момичета ще кажат….
Аз и с рокли, и с дънки си нося боти, ботуши  от 10 години не съм купувала май….
Моля, ако някой знае да помага 🆘
Това са ми устните в момента, не знам дали се вижда достатъчно добре, но са страшно изпръхнали, направо рани стават, като си слагам серум за лице и приближа устните, направо щипе. От две седмици вече са така, без гланц не оставам и пет минути….

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 17:50 от macadamia

# 2 064
На мен ботуши с пола много ми харесва, аз все така си ходя, трябва да се крият дебелите прасци! Но ти можеш да сложиш и боти или обувки, защото си по разголена нагоре.
Наде Hug

# 2 065
Ани, не е добре този ботуш с тази пола, поне според мен. Ботушите са грубовати, набират се, не бих ги сложила в тази комбинация, по-скоро с ботуша до събитието и после с елегантно токче (ако се налага).

Макадамия, аз ползвам един балсам за устни от Зоя и съм много доволна (не обичам да нося червило), прилагам линк, ако искаш да му видиш съставките:

https://www.zoya.bg/Балсам-за-устни-Зодиак-елемент-Земя-Телец-Дева-или-Козирог-Crazy-rumors.14851

# 2 066
Макадамия, такива обриви и дори язви по устните се появяват при недостатъчно ниво на витамини от групата B, по-конкретно В6. Също от по-агресивна козметика за лице е възможно да има подобен проблем. Добре е лекар да го види. С балсами няма да решиш проблема.

Ани, полата с ботуш ще е ок, но не с този ботуш според мен, а с такъв по крака, по-тесен.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:18 от Elanor

# 2 067
Имам известни съмнения, че е от серума на Ланком с пептидите…..

# 2 068
Може да кажеш устните с мед. Задължително прибирай косата обаче, че се лепи.

Ани, аз харесвам комбинацията на ботуша с полата.
Аз харесвам щипка по-така.
Самата пола като дължина и как ти стои ми харесва.

# 2 069
Имам известни съмнения, че е от серума на Ланком с пептидите…..
Възможно е, или ако ползваш козметика с ренитол/ретинал, често има подобни оплаквания за пресушаване.

Общи условия

Активация на акаунт