Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 446
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 085
И моето беше като херпес и много болезнено /очертаното/.Имам чувството, че и другаде където се виждат като обрив или са били, или ще станат на херпес…. Дали с тези тревоги и недоспиваници не ми се сринал имунитета.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 15:25 от macadamia

# 2 086
  • Бургас/Пз
И моето беше като херпес и много болезнено /очертаното/.Имам чувството, че и другаде където се виждат като обрив или са били, или ще станат на херпес…. Дали с тези тревоги и недоспиваници не ми се срина имунитета.
Не съм лекар, но напълно е възможно от стрес да избие точно по този начин , дори и да не усещаш да имаш липси в организма. Преди две години имах подобен проблем, включително и в носа ми избиваха . Тогава една аптекарка ми препоръча три месеца Лизин да пия. Хранителна добавка е и мисля, че много ми помогна

Аня, много ти благодаря за идеята за гривните. Часовникът също мисля да го сменя с друга верижка, че тази бялата не ми се връзва Simple Smile

# 2 087
Най-добре без него въобще, само по-дебели гривни и си готова.

# 2 088
Благодаря ,Ани 🤗 -  още сега отивам да си взема, наистина много ме тормози това нещо

# 2 089
Uфф, изпуснах Ани! Ани, метни на лични, моля!

Вчера и аз комбинирах кожена пола с ботуш за офисното парти и много се смяхме с една колежка ( и тя с кожена пола с ботуш), защото тя хареса моята версия с по-елегантен ботуш и пола, която го припокрива с 5 см, а аз харесах много нейната - по-дълга миди пола и много по-груби, но минималистични ботуши (тя е слабо миньонче). За капак тя го беше спретнала и в монохром в различни оттенъци на кремаво, просто наслада за очите! Определено тя изглеждаше много по-съвременно като силует от мен, въпреки завръщането на пенсил полите този сезон.

Макадамия, когато устните ми са изпръхнали (при мен от вятър се получава), ги мажа с Меди Пиил- дъвката за шия. Постоянно, когато съм си у дома са омазани, понякога и така си лягам.
Хммм, този крем само на устни не съм го слагала! Но ще опитам, разбира се! Благодаря за идеята!

Наде, голяма си фурия Grinning Hug Grinning И напълно разбирам проблема ти! На вас - нежните и грацилни ектоморфи (+ Ани, + Ветрена, +Макадамия) хич не ви е лесно нито да качите мускулна маса, нито да я запазите в дългосрочен план след това просто защото тялото се стреми към заложения му по природа и ген баланс. Но поне не ви е трудно да поддържате относително нисък % подкожни мазнини. Докато тези като мен, които по рождение са мускулести цял живот се борят не за всеки грам мускулна маса, а да държат мазнините под контрол. Та да.. не е невъзможно, но не е никак лесно!

# 2 090
За херпесите знам, че избиват от стрес основно или при вирусни инфекции. Моето не е херпес, но е като херпес, много сухо и опъва, няма раничка, нито боли. Но щипе от крем, червило или мазило за устни. Мазах го с Нахркерцен за чувствителна кожа, но мисля, че няма ефект. Започвам витамини Б и утре записвам час при дерматолог. Макадамия, пожелавам бързо да се успокоят нещата около теб и да се оправя проблема с устните 🙂

# 2 091
И аз имам проблем с устните. Имам топче гной, без да е херпес т.е. няма малките балончета и т.н.

# 2 092
... а стилната колежка какво блюдо беше донесла! Нечовешки вкусно и ще го направя още тази седмица! На вид е нищо и никакво, да не използвам по-експресивно определение, но какъв вкус! Грузинско предястие за пиле(шко филе) със сос от орехи (+чесън, + хмели сунели..). Сега я гоня за рецептата! Нейната, не половин дузината, които изчетох по нета Simple Smile
Georgian Satsivi – Chicken in Walnut Garlic Sauce

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 14:54 от Agent Provocateur

# 2 093
Агент на фирмените партита вие ли носите храната? А какво е хмели сунели? Wink

# 2 094
UnaDesconocida, благодаря ти 🤗
 Дано на всички ни се оправят дискомфортите, признавам си, това много ме бъгва.
Не ми е смешно, но май вече диагнозата ще е ЕГН-оза 😁😁
Агент, разбра ме! Не ги разбирам типовете, но с моето бъхтане трябваше да съм Арни в дамски вариант, а не солета😊

# 2 095
Агент на фирмените партита вие ли носите храната?
Това е традиционното ни парти за Деня на Благодарността и не ходим на кръчма, а всеки носи нещо (силно желателно да е национално блюдо и невъзможно да бъде купено от магазин). Иначе да, стандартното парти е отиваш на кръчма по избор на шефката, сядаш, скука...

Состав: пажитник, кориандр, укроп, петрушка, базилик, черный перец, красный перец, майоран, лавровый лист.
Състав: сминдух, кориандър, копър, магданоз, босилек, черен пипер, червен пипер, майорана, дафинов лист.
^^^ реално като нашата шарена сол го има в десетки варианти!

Много добре те разбирам и не спирам да ти се радвам, че продължаваш, Наде!

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 15:04 от Agent Provocateur

# 2 096
  • Бургас/Пз
Агентче, чакам идеи за други комбинации на горната част с полата 😉😘

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 15:07 от ani_d

# 2 097
Ани, ми даже и така пак е много добре! На слаб човек всичко му стои.
Аген а ти какво занесе? Не се мъчи да превеждаш, все до толкова го знаем руския. Simple Smile Но виж пажитник не знаех, че е сминдух! Знаете ли, че укроп е жаргон за украинец! Simple Smile Тмин знам че е кимьон Wink

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 16:33 от mimi.7299

# 2 098
  • Sofia
За устни и херпеси горещо препоръчвам незабавен прием на цинк - при мен работи безотказно. Поне седмица да се пие.

# 2 099
  • Бургас
Агент, ако скоро се сдобиеш с рецептата пусни я тук.Аз намерих нещо на български, а тази подправка изглежда като от Берьозка, утре отивам да я търся.Звучи много вкусно.

http://www.vkusnoteka.bg/2015/05/blog-post_27.html

Общи условия

Активация на акаунт