Отговори
# 135

ФЕМИ* пусни още от специалните
 последни изкушения
 от Охрид и Скопие
Joy

# 136

Нерде сте , хайде идвайте на  вечерните коктейли и Наздраве !
     Като хрътка съм, веднага надуших коктейлите и се паркирам пред компютъра. То и време беше за релакс, след 7 км ходене пеша. Скоро не беше ми се случвало, крачкомера загря, ама получих похвала и звездичка. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Ново с Толга и нищо друго из сайтовете. Но маминият е сладур с късата коса, доволна съм.

# 137
Софи ,  ще пусна  не са подготвени на компа . Моя се занимава с това всичките снимки са в неговия телефон.
Сега ще си печем пица  ще върви с елексира и после десерт Yum

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 20:40 от femmi2

# 138

Heart Eyes Уауу, страхотен е без гел и лимба,
винаги съм го харесвала
 с къса пострижка и брада
Hands Ok Hand
ФЕМИ* да ти е сладко..и аз обичам пица
но повече лазаня
Yum
ЕМИ* от кога е тази страст по преходите Joy

# 139
Heart Eyes Уауу, страхотен е без гел и лимба,
винаги съм го харесвала
 с къса пострижка и брада
Hands Ok Hand
ЕМИ* от кога е тази страст по преходите Joy
     Софи, страст по преходите, неее. Примамиха ме с новото кафене, което са открили, без да зная, че първо ще ходим до откат.
     Та заради едно кафе, поразкърших сериозно тяло и си донесох мускулна треска вкъщи. Joy
     Визията на Толга страшно ми напомня "Шампион" и героя му Кафкас. Вече чакам с нетърпение екшъна и едно прекрасно оформено тяло, което трябва да бъде показано.

# 140
Значи..  като дойда у Перник да забравя за новото кафене Joy  с тоя преход трябва да е извън града.
Емка , щом така са те прималили да плащат те сметката Joy поне поглезили се със нещо сладичко Yum

# 141

Феми, не се притеснявай, кафенето не е извън града, а в един от кварталите ни. Ти само ела, аз ще подсигуря транспорт до там.
     Поглезихме се добре, но моите приятели не платиха сметката. Оказа се, че мой ученик е собственик на кафето и почерпката беше от него. Та наказанието с плащането ще го налагам друг път. Няма да им се размине.
     Маминият красавец как се кипри пред огледалото - много е важно перчемът да е подреден и лакиран. Готви се за фотосесия...

# 142

Flowers Bouquet ЕМИ*
посмях се от сърце на дългото пътешествие за да пиеш кафе
и си спомних как преди време ме караха да се качим
на Черни връх за да пием истински планински чай..
мооляяя..аз чай в къщи не пия та на върха да се катеря..
и с лифт не се качвам..и с хеликоптер направо да ме пуснат
не тръгвам..после се майтапеха, че не се сетили
да ме поканят да хапнем по един сладолед там
за да видят дали при такава оферта ще откажа..
Joy Joy

# 143

Охх, Софи, още се чудя как като шаран се хванах на въдицата на моите приятели. С невероятно въодушевление и ентусиазъм казах на малкия ми син, че отивам на кратка разходка до някакво езеро и на връщане ще пием кафе. Той ме погледна подозрително и два пъти ми предложи да ме откара до там, но аз бях "бетон" - ще се разхождам и това е. Joy Тази вечер и тримата ме скъсаха от майтап. Предлагат ми аспирин, за да оправя походката, а аз скърцам със зъби и гледам лошо.
     Разходка ли... никога повече. И до центъра на града ще ходя с колата, нищо, че е на 10 мин. път пеша.
     Но за всичко е виновен Толгахан. Joy Ако беше пуснал някакво инфо за нов проект, щях да си седя на компютъра, да пиша сценарий за проекта му и да му избирам партньорка. А сега... пъшкам като парен локомотив и едва чакам да гушна възглавничката и сладко да се унеса...

# 144

Hearts

Добро утро*

# 145
Здравейте, момичета!

"Всичко е взаимозаменяемо. Всичко се връща.
На доброто с добро, на лошото с лошо, на нежността с нежност. Винаги получавате толкова, колкото давате.
Просто е.
Искаш повече-давай повече.
Повече сили, повече време, повече любов и всичко ще се върне в най-неочакваното време."
Ошо

Приятен ден и успешна нова седмица на всички!
Нека доброто настроение е ваш спътник!

9 октомври – Световен ден на пощите 

На 9 октомври се отбелязва Световният ден на пощите. Целта му е да се създаде представа за ролята на пощенския сектор в ежедневието и неговия принос за социалното и икономическо развитие на страните.
Първият известен пощенски документ, намерен в Египет, датира от 255 г. пр. Хр. През 17 и 18 век, размяната на поща между държавите е уреждана до голяма степен от двустранни пощенски споразумения. От 19 век мрежата от споразумения, става толкова сложна, че започва да пречи на бързоразвиващите се търговия и търговски сектори. Опростяване и ред били необходими в международните пощенски услуги.
На 9 октомври 1874 година в Берн /Швейцария/ е учреден Всемирният пощенски съюз /ВПС/. През 1969 година в Токио се провежда Конгрес на Всемирния пощенски съюз и тогава датата 9 октомври е определена за Световен ден на пощите.
На  1 юли 1879 година България става пълноправен член на Всемирния пощенски съюз. През 1880 г. Княжеството получава първата покана за конференция в Париж и това е началото на официалните международни контакти на българските пощи.

Днес е денят - ще пиша писмо до Толгахан. Joy Време е да разкрия чувствата си - възхита от таланта и красотата му и негодувание от бездействието. Време е до го "сръчкам", за да започне да снима. Искам да го гледам в екшън.

# 146
Здравейте, момичета!

Ох, затрих се нещо аз в последно време, ама ангажименти, какво да правиш....работа, внучка, пак работа и пак внучка.
Влизам тая сутрин ииии 80 непрочетени....замаях се, ама ви изчетох.
Толгето с нова прическа...супер е! Отива му така, въпреки че снимката е малко под кофти ъгъл.
Първо си помислих, дали прическата не е заради нов проект, ама явно не е, щом не сте открили такава информация.
Ама ние сме търпеливи, ще чакаме...

Лек ден и успешна седмица!

Скрит текст:
Отивам да чета Айлето, че там сигурно цяла тема съм пропуснала

# 147

Джаки, радвам се, че се обади и съм щастлива, че хареса новата прическа на маминия красавец.
     Неизвинени отсъствия не сме ти писали, защото знаем с какво си ангажирана. Няма по-сладка радост от това да отделяш цялото си време на внучката. Това са незабравими моменти и трябва да се насладиш на тях. За всичко останало има време, ще наваксаш и с темите, и с гледането на пропуснати епизоди.
     При нас не си изпуснала нищо интересно. Няма информация за нов проект на Толга, но ние свикнахме да чакаме и междувременно добре се забавляваме.
     Но "Семейство" не е за пренебрегване. Заслужава си всяка отделена минута. А и коментарите в темата на Киво са много балансирани и издържани във всяко отношение. Различни гледни точки, подплатени с факти, детайлност и проникновение, сравнения и съпоставки - с интерес чета всичко. Липсата на фалшив патос и непремерени хвалебствия също правят впечатление.
     "Семейство", Киво и Серенай си заслужават аплодисментите. За този сериал дълго ще се говори и мисля, че ще заеме достойно място сред най-престижните турски продукции.
    А сега да се върна към моята слабост - Толга. На сърце ми е и не мога да не украся поста си с негови фотки.

# 148
Здравейте , хубав слънчев ден.Nature Sunny
Все още времето е приятно за разходка и задачи.

Кафето от вас и инфото, ако има такова.

# 149
Здравейте, момичета!

"Осъзнах, че ако е писано да се случи, ще стане само. А ако не, и така съм щастлива."
Даниел Стийл

Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!
Спокоен ден ви пожелавам!

10 октомври - световен ден на психичното здраве

Световният ден на психичното здраве се отбелязва за първи път на 10 oктомври 1992 година. Доброто психично здравe е състояние на благополучие, при което хората притежават умения да се справят с ежедневните стресови фактори.
Според данните на СЗО над 450 млн. души по света имат психични разстройства. Българите най-често страдат от тревожни разстройства, разстройства на настроението (депресии и афективни състояния), злоупотреби с вещества. За съжаление все по-рядко хората с подобни проблеми се обръщат за помощ към лекарите.  
Основната причина за поява на тези разстройства е стресът в ежедневието и особеностите на начина на живот. Социално-икономическите фактори, генетичната предразположеност и особеностите на съответната култура са сред другите фактори, които водят до тези разстройства.
Профилактиката е от особено значение, тъй като всички ние сме подложени на ежедневен стрес.

В компанията на този красавец, доброто ни психично здраве е гарантирано!

- Скъпи, докторът ми препоръча почивка на Бахамите или Малдивите - на красота и спокойствие... Къде отиваме?
- При друг доктор!

Общи условия

Активация на акаунт