Отговори
# 165

От сторито на Толга - още един чудесен пейзаж от Босфора.

Феми, благодаря ти за кафенцето и уточнението около сериала на Мелиса.
     За рекордния хонорар на Чачо (и не само на него) съм много скептична. За мене това е много пошъл PR, целящ да се акцентира на съответния актьор и да се привлече внимание върху предстоящ проект.
     Та кой продуцент или компания ще обяви публично хонорара на актьорите, които наема?! Никой не е луд да подлива вода на останалите си колеги.
     Харесвам Чачо, но не мога да приема, че е най-скъпо платеният турски актьор. Ако той е получил такъв хонорар, какъв ли хонорар ще поискат другите, доказали се в годините, обичани и утвърдени актьори?! Те за едното снимане ли ще работят?
     И без да обръщам внимание на драскачите журналисти (и те искат хляб да ядат), очаквам с нетърпение новия екшън сериал на Чачо.

# 166
Най скъпо платеният актьор е Халюк Билгинер, който ще играе с Анджелина Джоли в сериал за Мария Калас. За един епизод ще взима 22 милиона лири плюс процент от продажби. Чачо  с неговите 2 милиона пасти да яде. Всички снимащи навън взимат повече от Чачо. Аз и пет лева не бих дала на тоя тюфлек. Joy А и не вярвам да взима повече от един Киво, който е с класи над него. Чачо е средно статистически турски актьор, нищо повече. Един Арас също е на светлинни години от Чачо, да не ги изброявам , че списъка ще е дълъг

# 167
Огромен Успех за Хлюк е това с Анджелина. Поздравления.
Нищо още официално няма да те не излезе че е фейк. Не знам Бирсен дали е писала затова.

Ами вярно ли не пиар ли е но и за други актьори се пишат суми отдавна. Не всеки продуцент е готов да плати милиони дори и някой да поиска. 
Предполагам има сериозен източник да го напише и аз вярвам че той за без пари няма да се завърне на тв екран. По тая логика да не вярваш и на заплатата на Киво.
Сега не е тюфлек на новите снимки е перфе.
Няма да споря просто исках да се пошегувам със Софи. Ние си имаме наши закачки. Wink
Кой в каквото иска да вярва негово право си е да харесва или не също. Кой колко е добър също всеки си хвали неговото си нали така?
Спирам по този въпрос.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 18:13 от femmi2

# 168
Изобщо не е фейк, абсолютно официално е участието на Халюк.
А за Чачо просто си изказах моето мнение, че за мен той изобщо не може да се доближи до Киво нито като визия, нито като талант, нито като заплащане. За мен си е тюфлек, а ти си го виждай както си искаш.

# 169
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ*
сътворила си поредния невероятен колаж
Hands Clap
днес пак прочетох че новата пострижка
на Толга е заради предстоящ проект, дано да е истина
Hands Pray

ФЕМИ* за кой каст питаш че Чаго не спира да снима..
ти си до него по заслуги ама мен ша ме оглежда,
преценява, влачи, подпира,
трЕбва да съм поне малко подготвена
 та затова питам..
Joy

# 170

Софи, като видя хубава фотка на Толга до албанката и веднага вземам ножицата. Stuck Out Tongue Winking Eye Режа любимата съпруга на момента. Понякога се получават интересни хрумки.
    А за хонорарите изказах моето мнение. Мисля, че всеки има право на това. Никога не съм вярвала на сумите, които обявяват за участие в проект, така както не вярвам на рейтинги, класации, измервания и т.н. стъкмистики.
    Не обичам и да сравнявам актьорите. Те са толкова различни! Със своята индивидуалност, класа, стил и талант всеки един от тях може да ми направи впечатление в проект, който гледам и харесвам.
     Еее, за мене Толга е по-по-най, но това е при всички фенове на различните актьори, затова и не се сърдя, че всеки защитава своя си любимец.
      Аз нали съм си "любяща" дама, Stuck Out Tongue Winking Eye та ще подредя моите любимци... само най-любимите, че списъка е дълъг.

# 171
Ох Софиии как си го обрисувала шЪ падна от смях Joy
Така е аз съм си заслужила Казанова никой не може да ме стигне и нали съм добричка отстъпвам го понякога:joy:
За екшъна ти говоря ,другите вече ги засне и забрави и къдри си пусна.
Как ще се подготвиш за тоя адраналин Stuck Out Tongue Winking Eye
Пиеш елексир за отскок ,обличаш червената рокля от Шивача и той почва да те оглежда и преценява.
После взима ножицата да ти оправи деколтето и докато действа те е съблякъл с поглед 🔥после следва 18 плюс и всяка стена и мебел ще се пробва колко е издръжлива и оставаш зашеметена. 🤯
Как се оцелява след такава нощ?
На сутринта всичко е разпиляно.. той ти се  усмихва и докосва  небрежно и те поздравява с добро утро. После силна доза кафе и така..
Какъв сценарии извъртях достойно за Нетфликс и червената експлозия:stuck_out_tongue_winking_eye:

Така е и аз не обичам да сравнявам ,защото всеки си има своя индивидуалност.
Понякога подсъзнателно го правя с други.
Аз съм си честна и си казвам че Киво преди ме вълнуваше и го гледах сега вече не толкова както и проектите му с изключение на филма им с Берен Саат. Винаги съм уважавала приятелството им с Чачо и се радвам затова.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:53 от femmi2

# 172

Феми, да се готвя ли за нов сценарий, нови герои и ново заглавие, или това ще бъде Сезон 3 от "Червена експлозия".
     Двечките със Софи добре я подкарахте, хареса ми началото, ама и аз искам не само да ръкопляскам от I-ви ред, а и да участвам. Stuck Out Tongue Winking Eye Не драпам за главна роля, мога да бъда лошата баба или бащата шизофреник. Joy
    От сторито на Толга. Този път е репостнал снимка от фондацията "Адрес на щастието". Маминият не спира с помощите за пострадалите от земетресението. Браво!

Скрит текст:

# 173

Аз съм си честна и си казвам че Киво преди ме вълнуваше и го гледах сега вече не толкова както и проектите му с изключение на филма им с Берен Саат. Винаги съм уважавала приятелството им с Чачо и се радвам затова.

Само губиш от това, че не гледаш Киво, да видиш какво е красив и талантлив актьор с качествени проекти. А колкото до приятелството им, то май приключи с края на връзката му с Дуда, защото само тя беше поканена на рождения ден на малкия.

# 174
Дали е приключило приятелството им те си знаят и не бъди толкова категорична за да не се изненадаш. 
Какво и кой да гледам и харесвам преценявам Сама.  
Аз не те задължавам да гледаш Чаатай нали така.
Оф що ли се занимавам да обяснявам на хора които само искат да се заяждат и обиждат и  нищо друго!

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 00:22 от femmi2

# 175
Що да не съм категорична, когато се облягам на факти.
Да, не ме задължаваш да гледам Чачо, но навсякъде ми го навираш с едно и също.... смени малко репертоара.

# 176

Joy ФЕМИ*
никаква рокля, нЕма да губим време с ножица,
направо с червено боди влизам
да видим к,ва експлозия ша последва,
мебелите и стените ако издържат
не гарантирам за полюлея..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Скрит текст:

Sunglasses Петък 13* късмет!! Flowers Four Leaf Clover

# 177
Здравейте, момичета!

"Всеки петък броят на щастливите хора се увеличава с няколко милиарда. Този ефект продължава до понеделник."

Бъдете усмихнати и позитивни и не забравяйте, че
 винаги след петък 13-ти идва събота 14-ти!

Петък 13-ти е! Какво гласят суеверията

Страх, много суеверия и постоянна тревожност носи "черният петък" 13-ти. Хора отказват да пътуват, особено да летят със самолет, отлагат ангажименти и се стремят да не предприемат нищо на фаталния ден, а днешният 13 октомври съвпада именно с тази плашеща от векове дата.
Страхът от числото 13 е силен и днес. Повече от 80 % от небостъргачите нямат 13-и етаж. Много летища пропускат 13-ата писта. Немалко хотели са без 13-и етаж или 13-а стая. Във Формула 1 няма болид с номер 13. Улиците във Флоренция нямат номер 13. 12 и половина или 12А звучи доста по-нестресиращо.
Изчислено е, че на този ден само в САЩ бизнесът губи между 800 и 900 милиона долара, тъй като много хора просто не отиват на работа.
Страхът от петък 13-и измъчва между 17 и 21 милиона американци.
Симптомите варират от умерена тревога до тотална паника. Психолози са установили, че хората, които се считат за нещастни, е по-вероятно да вярват в суеверия, свързани с лошия късмет.

Петък... Губещи онлайн, останалите са офлайн. Но губещите няма да имат главоболие в събота ...

# 178
Добро утро и от мен!

Лек и късметлийски ден от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 179

"От понеделник до петък животът ни е пълна бъркотия.
И една различна история от петък до понеделник."

"Седмицата се влачи като охлюв.
Но в петък вечер охлювът се превръща във ферари."

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт