Отговори
# 285

ФЕМИ*
няма тихо, край, цяло лято гледахме пейзажи
и семейна идилия, видяхме и рекламата,
сега искам от всичко по много и екшън
на голо без извинение и оправдание,
той е продуцент и главен герой +
излъчване на платформа..
партньорката има опит с екшън роли,
 ако и сценария е  интересен нямам търпение
за началото на 1 епизод* и да идва
ЦЕЦЕ* с буретата
Joy Joy

# 286

Софи, място не мога да си намеря от предвкусващото удоволствие.
     Да видим Толга в екшън - сбъдната мечта! А партньорката ни е чудесен бонус. Вече съм нетърпелива да видя секси героя, без задръжки и предразсъдъци.
     Да се раздава на макс и срещу "лошите" и в... леглото. Да покаже невероятното си тяло, стига само албанката се е радвала, време е вече и ние да "поизплакнем око".

# 287

Flowers Bouquet ЕМИ*
не обърнах внимание на тази Gain*
защото нямах намерение да му гледам сериалите
без негово участие, но сега трябва да я разучим
и да се абонираме за нея, оставям на теб
и другите момичета да намерите и пуснете линка
и Феми* да даде повече инфо за собственика
Sunglasses

# 288
Софи ,не знам нищо за собственика.  
Мислех, че е Аджун  явно не е той.
Турска платформа е. Знам че може да се гледа чрез приложение дали още е така може и да има абонамент.
Наскоро четох, че са закупили проект който щеше да са излъчва по диснито нали фалираха в Турция..
Нещата на платформите са бавни нали знаете и почти не издават от работния процес.
Гайн не знам дали бави или е  от по бързите.
Толга си избра страхотна екранна партньорка, има вкус.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:45 от femmi2

# 289

ФЕМИ*
продължавам да искам за партньорка
 до Толга, Özgü Kaya*
и дано се получи в някой бъдещ проект
но сега и тази ми харесва, мисля че и сериала
ще им се получи,дано стане Хит*..

офф турска платформа, дано няма цензура
Weary

Много ми прилича на Амине*
но не вярвам да е тя и да рекламира преса*..
а и нали скоро се подстрига
Thinking

# 290
Нищо не съм гледала по тая платформа освен малко от Линията с Озан Долунай.
Аз си го харесвам.
Това ,което видях изобщо нямаше цензура дибидюс гол във ваната.
Това, че е турска го предполагам не знам каква е наистина.
Мъгла ми е тая платформа.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:11 от femmi2

# 291
Нося ви нова отлежала реколта. Новината си заслужава да се почерпим.

# 292
Нося ви нова отлежала реколта. Новината си заслужава да се почерпим.

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ*
страхотна си, новата реколта идва с новия проект
Hands Clap

Hands Ok Hand Wine Glass

# 293

Цеце, благодаря за отлежалата реколта. Дано ми се оправи главата от нея, че таблетките не помогнаха. Ще опитам, пък каквото ще да става... или главоболието ще мине, или съвсем ще го закъсам.
     За платформите по принцип нищо не зная, не съм ползвала нито една от споменаваните тук във форума. Но заради Толга и новия му проект от утре започвам упорито да търся информация и да се "образовам" Stuck Out Tongue Winking Eye и по тази тема.
    На снимката и аз се колебая дали това е Амине. Много прилича на нея, ама знам ли...
    Феновете започнаха с колажите на Толгахан и Езги. Арабските фенове пък ме изненадаха с това:

Скрит текст:

# 294

Как да използвам Gain TV?

Какво е Gain TV и как да го използвам? Какво представляват телевизионните сериали, филми и съдържание на Gain? Ето всички любопитни подробности за новата услуга за стрийминг!

Gain TV , която има за цел да събере иновативни, образователни и забавни кратки видеоклипове, като предлага специален излъчен поток на потребителите , наскоро беше включен в живота ни. В тази статия събрахме всички подробности за платформата за съдържание от ново поколение. Но какво е Gain TV и как да го използвам? Какво представляват телевизионните сериали, филми и съдържание на Gain?

Gain ви предлага частен излъчен поток; Това е платформа за съдържание от ново поколение с иновативни, образователни и забавни кратки видеоклипове. От тази услуга можете да гледате потоци от телевизионни сериали, късометражни филми, мини документални сериали, спортни, музикални и развлекателни програми, както и ежедневни новини и предавания на живо.

Как да използвам Gain?
Изтеглете приложението.
Нямате акаунт по-долу ? Натиснете бутона Регистрация .
Изпълнете необходимите стъпки.
Тъй като отварянето на Gain акаунт и използването на услугата е напълно безплатно, не е нужно да плащате нищо. Разбира се, тази политика може да се промени в бъдеще, затова проверете описанието на приложението и съобщенията на издателя за най-точна информация.

Получаване на списък с низове
Получаване на списък с филми
Получаване на списък с програми
Получете списък със спортни програми
Получаване на списък с програми за новини
Получаване на списък с документални филми
Получаване на музикален списък

# 295
Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ*
още веднъж благодаря, хайде на регистрацията..
ние сме готови и чакаме епизод 1*
Joy Joy

https://www.gain.tv/

# 296

Как да използвам Gain TV?

Какво е Gain TV и как да го използвам? Какво представляват телевизионните сериали, филми и съдържание на Gain? Ето всички любопитни подробности за новата услуга за стрийминг!

Скрит текст:
Gain TV , която има за цел да събере иновативни, образователни и забавни кратки видеоклипове, като предлага специален излъчен поток на потребителите , наскоро беше включен в живота ни. В тази статия събрахме всички подробности за платформата за съдържание от ново поколение. Но какво е Gain TV и как да го използвам? Какво представляват телевизионните сериали, филми и съдържание на Gain?

Gain ви предлага частен излъчен поток; Това е платформа за съдържание от ново поколение с иновативни, образователни и забавни кратки видеоклипове. От тази услуга можете да гледате потоци от телевизионни сериали, късометражни филми, мини документални сериали, спортни, музикални и развлекателни програми, както и ежедневни новини и предавания на живо.

Как да използвам Gain?
Изтеглете приложението.
Нямате акаунт по-долу ? Натиснете бутона Регистрация .
Изпълнете необходимите стъпки.
Тъй като отварянето на Gain акаунт и използването на услугата е напълно безплатно, не е нужно да плащате нищо. Разбира се, тази политика може да се промени в бъдеще, затова проверете описанието на приложението и съобщенията на издателя за най-точна информация.

Получаване на списък с низове
Получаване на списък с филми
Получаване на списък с програми
Получете списък със спортни програми
Получаване на списък с програми за новини
Получаване на списък с документални филми
Получаване на музикален списък
Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ*
още веднъж благодаря, хайде на регистрацията..
ние сме готови и чакаме епизод 1*
Joy Joy

https://www.gain.tv/

Цеце, Софи, златни сте. Спестихте ми дълго ровене из сайтовете.
     Ще изчета подробно цялата информация и ако не мога да се справя с регистрацията, ще помагате.
     За маминия красавец съм готова на всичко.

# 297

Добро утро*
с новата любимка
Sleeping

Heart Eyes Flowers Maple Leaf Nature Sunny Flowers Maple Leaf Kissing Heart

Heart Eyes Flowers Maple Leaf

# 298
Здравейте, момичета!

"Късметът се усмихва за първи път на всекиго - За втори път се усмихва само на тези, които са го оценили първия път."

Нека денят ви бъде усмихнат и весел, успешен и щастлив, изпълнен с обич и топлина!

26 Октомври - Димитровден
Празнуват строители, архитекти, проектанти, строителни инженери!

Според народните представи от Димитровден започва зимата; народната поговорка гласи: “Георги лято носи, Димитър - зима”. Според легендите св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по-голям брат на св. Георги. Той язди на червен кон, а от дългата му бяла брада се изсипват първите снежинки. “Дойде ли Димитровден, идва и снегът” - казват българите. Затова на този ден стопаните прибират ралата си на сухо под стрехите и подреждат дървата си за огрев.
Димитровден е приет също като ден на строителя. Празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички ангажирани в сферата на строителството.
Честит празник!
Нека бъдем здрави и дълголетни като сградите, които се проектират и строят!

# 299

Wine Glass Къде сте, празнувате ли,
аз нямам познати именици
затова съм дежурна тук..
ша пазя буретата
Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт