💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 881
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Тия Цецо и Гатьо са много....

# 121
Да де ама Виолета скоро ще дърра конците от вкъщи. На елиминации са и Вили е на кантара. Тайната е че сама си го направи и ще отпадне.
А дано!

# 122
  • София
Аха, ама не се знае дали този хаштаг рожден ден е за него, нея или някой друг... Окс, мерси все пак. Никол я записвам Водолей.

Дотук и двата капитани избрани единодушно. При Амазонките обаче няма да мине толкова мирно...

# 123
Да де ама Виолета скоро ще дърра конците от вкъщи. На елиминации са и Вили е на кантара. Тайната е че сама си го направи и ще отпадне.
Амин!

# 124
  • София
Амбициозно от страна на продукцията да сложи три пъзела в една битка по време на сезон, в който няма и един изявен "пъзелист".

# 125
  • Другата България
Леле леле колко е самоуверена Виолета, лелееее! Joy
Тя наистина си вярва, но не е предвидила трима основни играчи - Тупарев, Тушев и Вито. Горката!

Тъй, и понеже Викито нещо изпусна : “Надявам се Кен утре да ни докара някой силен играч“ отново сменям версията - утре Мастагарков печели и връща Мартин. Bowtie
Дано не е внезапна смърт за Николай, че ще се разсъхне коалицията при Гладиаторите. Това от една страна. От друга - може да го изпратят него на мястото на Мартин.
Но нещо ще става утре, сигурна съм, Марто ще се завърне триумфално и #КОЙ ще иде на плажа с камъните - мдааа, Виолетката, жената с конците, да видим там какво ще дърпа зад кадър.

# 126
Виолета такива безсмислици каза на последния си синхрон , че се хванах за главата. Тя контролира племето и затова даде капитанския глас на срещуположната коалиция.🤣🤣🤣 Тя въобще чува ли се какви ги плещи???

# 127
Злобна женица е Виолета. Дребна душица с голяма уста. Когато и да си тръгне все ще и е късно.

# 128
  • София
Много глупав ход на Виолета.
Нищо стратегическо не видях в този и ход. Сега Мастагарков, Моника и Вики имат общо 4 гласа. Браво Вили.

# 129
Само аз ли харесвам Моника и начина, по който се защитава и иска да се докаже. Това че всички я подценяват.
Но вече започвам да не харесвам Виолета. Тя най големия стратег, тя реалния капитан и тн.

# 130
  • София
Лош стратегически ход на Виолета да предаде капитанството, но очевидно е напълно осъзнат. Смятате ли, че ако тя бе поискала в този момент са е капитан, нямаше да стане? Аз мисля, че щеше, съответно наистина има контрол, просто доброволно го предаде.

# 131
  • Буркина Фасо
Един час ще слушаме тюхканията на Мастагарков като изтъркана плочи ли?
защото от продукцията такива обичат - дето се хвалят много,много.  сега ще им приложат неподходяща игра за тях и чрез нея да му натрият носа.

# 132
Само аз ли харесвам Моника и начина, по който се защитава и иска да се докаже.

Само ти , Мани 2.0. е таз мома!

Ура, Теди капитан! Ма тя говори !!

# 133
Аз мисля, че Виолета го е обмислила добре и в момента наистина тя е водеща фигура. Явно се е нагласила за директно елиминиране на капитан в капитанска битка и не иска да рискува.

# 134
  • София
Юхуу, Теди проговори!

Общи условия

Активация на акаунт