💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 303
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 410
Малиии, Вила що се хили така

# 1 411
  • София
Защо Мастагарков се държи толкова ужасно? Много беше важно знаменцето и да повдигне духа на племето, но уважение - никакво. Според мен заразното зло не е едно в племето на Старейшините. Просто се крие под куп популизъм и евтин хумор.

# 1 412
Бедрото нали мъкне флага и го играе капитан тази седмица ,стига му толкоз, няма да се мъчи я.

# 1 413
Дени разгада фразата..браво, освен, че е силна е и умна..
Аз симпатизирам на Дени въпреки произхода😂, но ми се струва, че нещао доста ни съкратиха и почнаха от подсказките на Димо!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:49 от Anhela_a

# 1 414
  • BG-DE
Браво на Старейшините, въпреки Моника и Вики успяха, Мартин все по-приятно изненадва 🙂

# 1 415
  • Варна
Браво на Денислава! Разгада пъзела за десет секунди и мина арката няколко пъти

# 1 416
Денислава е удоволствие да се гледа без майка си! Сега Виолета ще се киска като вещица!

# 1 417
Да отблежим за всички критици - Мартин мина арката три пъти и изнесе Моника.

А, не. Най-вероятно Продукцията го е хванала с някакви невидими въжета, за да преминава така лесно 😉

# 1 418
Денислава им реши пъзела.
Браво.

А след рекламите ще гледаме истериите на стрина, непоносима жена!

Хубаво Мартин я изпидира, че да не го ядосва, но за зрителите няма милост. 😄

# 1 419
  • Някъде в Матрицата
Вила с какво се е завила?
Браво на Дени.И добре си рзвали пъзела. Да няма преписвачи. 😉

# 1 420
  • Другата България
Денислава им реши пъзела.
Браво.

А след рекламите ще гледаме истериите на стрина, непоносима жена!

Хубаво Мартин я изпидира, че да не го ядосва, но за зрителите няма милост. 😄
За съжаление мисля, че ще ни я върнат, за разлика от Цецо.
Все пак и Мишо трябва да влезе, а вероятно и НиколЧЕ.

# 1 421
  • BG-DE
Стори ми се, чух Цецо да казва, че Мастагарков бил взел предимството да го изгони и грошове. Виолета затова се смееше злобно но той защо излъга така?

# 1 422
Денислава е удоволствие да се гледа без майка си! Сега Виолета ще се киска като вещица!
Аз споделих няколко пъти, че Дени кипи в игрите, но вечно носи воденичен камък на врата си! /не съм гледала онова състезание между разни реалници! /

# 1 423
Мъжа ми тук коментира колко са слаби играчите тази година почти от самото начало.  Досега някак не го възприемах чак така, но сега си давам сметка, че е прав. Миналата година нямаше толкова проблеми с тази арка и всички си я минаха.

Арката се минава с техника. Тези, които владеят техниката минават бързо и висят една трета от времето, което висят другите. И ясно, че хватът им не издържа.

# 1 424
Да отбележа. Точно на тази игра Гого, Чакалчето и Лефтеров са я гледали на място.

Общи условия

Активация на акаунт