💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 253
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
И Мастагарков и Мартин прекаляват с поведението си към Моника. Аз не бих играла с тях, ако съм на нейно място.

Мартин за пореден път я нарече глупава. Направо й се чудя как ги търпи и още играе с тях

# 1 471
  • BG-DE
Мартин към Моника "Не воже да си толкова глупава, заклевам се" 🥴 е явно може 😂 Ами то в нейния поглед грам мисъл не протича 🙂

# 1 472
Сутрешната битка ми е една от любимите. Heart Eyes

# 1 473
Утре очаквам Радо да е над всички останали.

# 1 474
  • София
Брр, тръпки да те побият от смеха на Виолета.

Амазонките замислят ли се изобщо, че пак ще се залостят на реката, ако изгонят още един мъж? Разбирам женска солидарност, но трябва и малко мисъл.

Хм, изглежда и Бедрото ще е аут. Не че има особена полза от него. Като гледам и Радев може да си тръгне. Мишо и той горкия е много паднал духом, не изглежда добре.

За Амазонките това им е най-големият шанс да не загубят човек в момента според мен. Момчил 100% ще се върне, Гатьо предполагам също, зависи кои са другите.

На съвета на Изгубените утре да не е положителен вот, кой да влезе...

# 1 475
  • София
Не разбрах от промото / думите на Ралица: "Маратонът на смъртта" е мотото на този сезон ли?

# 1 476
Ралица като дружинна от едно време /за по-младите в училище имаше такива лелки, неосъществени учителки, дори и в занималнята (там ходеха предимно изоставащи, не като сега), които ни наливаха повелите на партията (тогава още нямаше опорки) /!  Тя и Алекс ги порицаваше, ма след Ралица половината сигур искат да напуснат независимо от договор!
Га пък си не купя новия Ленор!

# 1 477
Утрешната битка е за гладиаторите. Рълев ще е звездата отново, човека е маратонец. Единствения друг, когото виждам да му даде отпор ще е Мастагарков.

Много ми липсваше тази игра миналата година. Андрей беше феноменален. Епизод 55 от 3ти сезон, ако някой иска да си припомни това клане.

# 1 478
Утре очаквам Радо да е над всички останали.
То се видя Мастагарков как го пипа. Може да е последен, но Мастагарков е бивш футболист. Той е свикнал да бяга по 90 минути.

# 1 479
  • Другата България
Ясно е какво ще стане утре. Кольо Крампата ще стане поредния, отпаднал по медицински причини, и за да уравновесят бройката, ще видим Мишо вероятно още тази седмица. Или НиколЧЕ. Дано само не е Виолета толкова скоро, пу-пу, сакън!
А Цецо ще го шитнат на съвет, мдааа. Горкото момче, не му бях фен, но още миналата седмица предвидих, че ако не си коригира поведението, ще пати. Е, пак излязох права. Само че не очаквах по толкова грозен начин да му намерят майстора.
Иначе за амазонките вече писах - Момчил със сигурност ще е на битка, мотивът е ясен.
“Един за всички - всички за един. Тоест, един мъж за амазонките, защото със сигурност ще се върне и племето ще остане цяло“. Blush
Оряшкова и Ситнилска са контузени. Това вече го чухме. Автоматично това означава ново слабо представяне следващата седмица. Горкият Момчил!

# 1 480
Утре очаквам да пратят Румен Радев в игрите!!!!

# 1 481
Утре губят, Гладиаторите и отиват на номинация!

Цецо ще е с имунитет!

# 1 482
Цецо е пътник .Това му беше.Жалко силен играч ама много му знае устата, и това не беше в негова полза .Продукцията не харесва такива играчи.

# 1 483
С тия разисквания на Марто, Благо и Моника не ни ли подсказват утре кой е на съвет?

Иначе очаквам утре да кажат, че Даниел, Николай и Румен отпадат Sad
Така че нищо чудно някой от чистилището да се върне веднага, въпросът е кой, на какъв принцип?

# 1 484
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ей, поболяха и Румен, аплаузи за продукцията! Ще позволят ли изобщо някой от Чистилището да се измъкне здрав оттам?
Дано Оряшкова и Даниел са добре и да могат да си продължат играта. Викингът не ми е любимец, но никой не заслужава да отпадне по здравословни причини, още по-малко причинени от продукцията осакатявания. Силно се надявам Оряшкова да не си е ударила скулата в басейна.
Само Николай може да си остане спокойно в племето, не е нужно да си тръгва, той и с една ръка извън строя ще е точно толкова полезен, колкото и с две здрави ръце.

Общи условия

Активация на акаунт