💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 133
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 785
  • BG-DE
Искрено се надявам тази седмица "малкото Вики" да си ходи, това момиче просто е сгрешило формата.

# 1 786
  • Буркина Фасо
коя ще отпадне първа, ако това не е русото мрънкало ?
за какво да се тормози, като други вместо нея може да се бъхтят, а тя да "обере" козметиката от резиденцията.
тя за това се бори.  rotfImbo

# 1 787
  • София
Мале, Андрей , ако беше днес в играта щеше да ги попилее.  Но евалата на Крум, Мастагарков и Денислава.  Нея , ако я номинират ще са много злееее. Тя им изнася половината игри. А за съвета на жълтите съм без думи. Да номинират най-добрите си играчи, вместо Ива и Мудева например е нооо коментттт.

# 1 788
  • Другата България
Много се надявам и аз, дори ще се радвам ако греша в предположението си за Теди.
Но от гледна точка на “полезна“ за ШООЛ-то, за участник в коалиции, вероятно интриги и т.н., а и вероятна някаква изсмукана от пръсти любовна нишка, тоест - Виктория, мисля, че тя ще остане.
Искрено се надявам тази седмица "малкото Вики" да си ходи, това момиче просто е сгрешило формата.

# 1 789
  • Някъде в Матрицата
Очаква ни Старейшини срещу Амазонки в.2
Предполагам, че Вики ще е едната. И се чудя, дали ще се повтори сценария при който Вики ще се пробва да спечели 100 гроша, като изпрати съотборник у дома.

# 1 790
  • София
Реално не можахме да видим истинските възможности на Рълев, Радо и Крум, а и тримата могат повече от това. Просто конкуренцията от другата страна е само Мастагарков, ама той отдавна е приключил с футбола все пак.

И хайде малко повече обективизъм.
Не е само Рълев на терена. Радостин и Крум също отбелязаха точки. 3 рунда, 3-ма различни носещи точки.
Рълев ще е на 1 и 5 пост. Нормално, момчето е лекоатлет.

Андрей щеше да ги попилее всички обаче.
Съвсем друга категория е специално в този тип трасета.

# 1 791
  • Буркина Фасо
Мале, Андрей , ако беше днес в играта щеше да ги попилее.  Но евалата на Крум, Мастагарков и Денислава.  Нея , ако я номинират ще са много злееее. Тя им изнася половината игри. А за съвета на жълтите съм без думи. Да номинират най-добрите си играчи, вместо Ива и Мудева например е нооо коментттт.
ако ги няма Мъдева и Ива кой ще размята задници и цици ? трябва да останат  rotfImbo

# 1 792
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не виждам никаква любовна нишка, Виктория изобщо не е в полезренето на Мартин. Не вярвам и че ще влезе. Едно, че не е нищо особено нито като външност, нито е показала нещо хубаво като душевност, даже напротив.
А тези симпатии, които демонстрира така натрапчиво и грубо като слон в стъкларски магазин, са доста смешни. В моята глава са еквивалент на това да удариш някого с лопатата по главата и да го завлечеш в пещерата.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 22:18 от Reinа

# 1 793
Тоя сезон играчите убиха тази иначе интересна игра! Няма никаква интрига!
 Хроника на предизвестена смърт!

# 1 794
Оууу Крум -машина.

# 1 795
Хубава игра, но тук няма потенциал заради участието на Старейшините, жалко че миналата година не я видяхме.

# 1 796
  • София
И хайде малко повече обкетивизъм.
Не е само Рълев на терена. Радостин и Крум също отбелязаха точки. 3 рунда, 3-ма различни носещи точки.
Рълев ще е на 1 и 5 пост. Нормално, момчето е лекоатлет.
Когато коментирах представянето на Рълев, беше минал само първи рунд. Grinning

# 1 797
  • Другата България
Затова и казах “изсмукана от пръстите“ любовна нишка.
Виолета се опита снощи да вкара поредната интрига по този повод, а и на Вики си ѝ пролича живеца, когато се върна Мартин.

# 1 798
  • София
Много съм разочарован от амазонките.
Да познах, че няма да са двамата мъже, както масово се очакваше, но не очаквах да е Теди.

Имам въпрос към Ива и Ситнилска. Дано да четат.
С какво очи номинирахте Теди, която мина 2 пъти арката?
Ива и Ситнилска донесоха общо 6 наказателни минути за своя отбор. Отделно Ситнилска е и контузена. Не че преди да се контузи правеше нещо за отбора си. Халки не минава, не плува. Какво прави? То само с мъкнене не става.

# 1 799
На сините им паднаха батерийте.. То не е лесно да се тича по пясъка, пък камо ли с препятствия.
И гладни...

Общи условия

Активация на акаунт