💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 954
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 535
Очаквам с нетърпение да секнат топлата връзка между Мудева и Румен. Не е гот да си сред разделени с близките хора и да се разиграват сцени 18+. Отделно , че сами по себе си са вече коалиция. Единият лагер ще са Мудева, Румен и Мария. Ива според мен ще дръпне Албена и ще се опита да спечели Теодора. Към тях вероятно ще гравитират Пеньо и Момчил. Но Пеньо може да избере и групата на Мудева, защого не харесва Ива, а сега и Теодора, смята Момчил за подмазвач. Става много важно кой ще е капитан при тях. Идването на Румен само ще ги дораздели, няма да ги обедини. А и той е лабилен човек.

# 2 536
  • София
Тъй като има няколко индиректни обвинения или хайде подмятания (само се чудя защо директно не ми изписвате ника) към мен относно прогнозите ми, няколко неща, че страшно се ядосах!

1) Не чета темата за спойлерите и не знам със сигурност кой печели сезон 5, нито какъв е финала. Ако искате ми вярвайте, ако не искате, недейте, ваша воля.
2) До мен естествено достигат различни сигнали, но те не са съществени и конкретни, защото всички мои източници (някои са ви добре познати имена) знаят, че ненавиждам спойлерите и само ми казват интересни неща, които нямат пряко отношение за това кой е отпаднал или продължил. А например скандали, неизлъчени неща, контузии, гафове, коя битка колко е продължила или разни тънкости от игрите, които ме вълнуват за статистиката и обзорите ми.
3) Ако толкова ви пречат тези прогнози, то просто не ги четете.
4) Темата за спойлерите ако не се лъжа я има от 2 години или нещо си там, не знам точно. А аз правя тези мои класации и прогнози от 5, 6 години насам. И за всеки един риалити формат, без изключение. Включително и за последния сезон на Сървайвър, където пък асболютно нищо не се знаеше, ама грам не се знаеше. И о, чудеса, познаваемостта ми беше огромна там. Е, как така?
5) Гледането на риалити формати ми е хоби от много години и за мен най-интересното нещо и черешката на тортата е да разгадавам монтажите и скритите послания или подсказки и просто с оглед излъчения материал да си правя прогнози. И за следващите дни и за крайния изход. Правя го от десетилетия, но във форума от 5, 6 години насам, откакто съм редовен във всички теми за различните формати. И не се учудвайте, че често познавам. И хич не е толкова трудно, поне за мен. Казва се опит, рутина.
6) Щеше да е хубаво всеки да прави свои класации и прогнози, но тук вече осъзнавам, че няма как да стане, защото наистина знам, че много от вас знаят какво се случва и се обезсмисля. Още преди години имах идея за една страхотна игра с прогнози и много други идеи, която никога няма да се осъществят именно заради любопитството, което е присъщо за всяка втора жена, а и за не малка част от мъжете. Преди година направих анкета по въпроса и в темата за ИВ и за Фермата и резултатите бяха покъртителни. Над 70% от потребителите гласували в анкетата четат или се интересуват от спойлери. Е, аз не съм такъв, но това няма значение.
Щеше да е готино поне да си пишете кого харесвате или не с +/- и без прогнози. Пак щеше да е много интересно.

Ами това е.

# 2 537
Дяволче,
Не съм врачка, но съм УБЕДЕНА, че не визират теб! Не се ядосвай!  Мненията ти са изключителни! Логически обосновани, на разсъждаващ, интелигентен човек! Heart
И аз също имам съмнения за няколко лица от женски пол, които лежерно размятат прогнози, 1:1 с тези от темата за спойлери.

# 2 538
Между Мудева и Румен има невероятна химия, привличане и разбиране и мисля, че ще бъдат страхотно семейство Sparkling Heart

Той ми е малко дечко, твърде чувствителен и раним, но някои жени са привлечени точно от такива мъже Grinning

# 2 539
Diavolo, не се отнася за теб.

# 2 540
Цвети ми става все по-неприятна. Негативен човек и мрънкало. А е младо момиче.
Според мен това се дължи на начина, по който се е стекъл животът й. По-добре не съдете.

# 2 541
  • София
Дяволо,ти пък точно как се припозна?
Аз помня отлично,че ти дори анонс за следващ епизод не гледаш,че се изпотявах и чаках току пред епизода да го изкоментирам.
Сега ме гложди как ще играят 4 старейшини териториална.Ще ми е интересно да прочета твоите предположения,а и не само твоите.

# 2 542
Дяволо, и аз мисля, че си последният, когото редовно пишещите тук биха  обвинили за спойлери. Не разбирам как отделяш толкова време и усилия за смислени анализи, оформление на статистики и т.н. Но си символен за игрите и съм убедена, че никой не напада теб. Има "гастралоьори", които отвреме на време ни смайват с "провидение". Не че ми пречи. Аз споделям само моето ниво на въвлеченост в коментарите на ИВ. Не четеш и не пишеш и на двете места, ако си заплес като мен.

# 2 543
  • софия
Дяволче,  искам да ти кажа, че ти си причината повечето от нас да се съобразяват и да не пускат спойлери в темата. От уважение към труда ти и това как ни обединяваш всички и поддържаме добрия тон. Ти си последният за когото би ми хрумнало, че отваряш третото око със спойлерната тема.
 Мир да има, раздавам чай от жълт кантарион.😀

# 2 544
Относно спойлерите - темата със спойлерите ми е любима тема Simple Smile Тя е по-скоро детективска и гадателска, отколкото спойлерна, но това е друг въпрос Joy Така е по-интересна.

В тази тема обаче, ако правя прогнози, те са единствено на базата на кадри, които от продукцията са пуснали по Нова, и абсолютно се абстрахирам от това какво съм чела вече в другата тема, за да е интересно за всички Grinning

# 2 545
Телесила, връщам се на темата за Румен и Мудева. Не коментирам личните им качества- нека се обичат младите. Самата идея за гаджето я играхме, за голямо разочарование на повечето тук, миналия сезон. Вижда се как автоматилно двойката се отделя и образува свое ядро, докато другите стоят отстрани да не ги "смущават". Но това не е "Море от любов", а игра за пари. Румен не е хитрия Алекса да се слага на "девойчетата". Вярно "мъжка сила", ама с Пеньо и Момчи пак могат да се оправят. Ще му вдигнат мерника- и на него, и на девойката. Оряшкова ги чувства близки и покрай сухото и суровото може да изгори. Отделно , че Румен в момента няма сили за борба. Ще го пусне и адреналина тия дни и ща се скапе съвсем. Ама да видим. Може пък да ме опровергае. Но има много по-интересни образи от него. Не виждам и продуцентът какво повече може да вземе от тяхната история и ще ги шитнат.
За Цвети, за Радо, всички си имаме тежки истории. Било с родители, било с деца. Там си за друга цел. Радо правилно е оценил, че като всички Цвети иска да е  харесвана. Както и че го прави по кретенски начин- гонейки някакви спортни идеали. И самохвалство. Много крайности, много пара в свирката. На тях двамата това ще изяде главите.

# 2 546
Добре де, чудя се какво му харесват повечето на този Румен. Такова мрънкало, с такъв гъгнещ глас, нищо мъжко не виждам в него. Парадокс - сравнително силен физически, а никак мъжко поведение. Мрънка, сякаш е бил сам на брега. Ами не е. Та там има и жени, но никой е се оплаква като великомъченик Румен Радев. През какво бил минал, какво си представял. Лабилна работа.

# 2 547
  • София
Оккееей 😳😉

Между другото що касае крайната ми успеваемост конкретно за ИВ, то тя не е никак голяма, това го казвам за успокоение на някои хора, защото признавам си и аз щях да изпитвам някакви съмнения към някого пускащ и поддържащ тема за формат и редовно пускащ прогнози в нея. 😀😉

Значи, за сезон 1: Прогнозата ми беше за Веско Панчев и не познах. Добрин спечели. Една ютия ме раздели от вярната прогноза...
За сезон 2 бяха убеден, че ще е Ваня, после пък Боби - е пак не познах. Разбира се всичко отиде по дяволите с най-големия спойлер в историята от конкретната телевизия и излъчения материал - Йоанна и нейните сънища. Тя тогава издаде, че е Милен (поне за четящите между редовете), ама това нямаше как да си го запиша за точна прогноза естествено.
Сезон 3 - за Андрей познах още от началото.
Сезон 4 - Тук е 50 на 50. Бунтувах се със себе си и с друг голям спец, който даже знае повече от мен, защото е гледала всички сезони на Биг Брадър (а аз не) - Ла Викинга. Е, тя позна победителя още първите две седмици ако не се лъжа. И понеже аз вече си бях харесал страшно много Фифо и Гого и скачах като петле. Да, виждах с цялото си същество, че ще е сърбина, ама не исках и не исках да го приема. И естествено стрелях с Фифо ама повече на инат. Е, след този сезон, който чисто емоционално ме съсипа вече съм прагматик и не ми пука ама хич.
Да, и сега имам емоции към три, четири страхотни момчета и пак се паля, ама няма никакъв шанс да е както в сезон 1 или сезон 4. Тегля чертата - не познах!

Така че съм 1 от 4. Така че, споко, шансът да позная не е никак голям. 😀😉

Относно Румен Радев.
Да, съгласен съм, че има жени, които харесват именно такива по-романтични и емоционални мъже. Но по-малко.
Обаче при мъжете е обратното. Това се измени последните години особено.
Преди години сякаш беше обратното ама не съм сигурен де...

На мен РР ми хареса още от визитката. Първо винаги имам големи симпатии към всички учителите по физическо и второ, самото му излъчване е някак си чисто и няма никакъв фалш в него.
Отделно с Мудева много ми кликат като двойка. Simple Smile

# 2 548
Хубава е Мирела, но ми е някак неприятна. Все се лепи на известните. Първо беше гадже с Лефтеров, който пише музика за клипове, после стана първа поддръжничка на известното медийно семейство Джаферович, след това се влюби в сина на Мария Гроздева, сега пък станала гадже с откривателя на таланти за Холивуд Юлиан Костов. Та така ......

# 2 549
  • Другата България
Аз съм на принципа на Дяволо, но моята цел е единствено да иронизирам продукцията. И се излагам в някои случаи, в повечето всъщност, затова и ме поправят съфорумки. Не виждам защо да се преписва, от години сме едни и същи. Миналата година беше същото докато не се изтипоса една снимка с последните 10 и това беше края на забавата. Аз затова гледам всъщност, отдавна само като ШООЛ ме интересува предаването.
Та, всеки да мисли каквото си иска, ще си ги иронизирам, критикувам, и ще се излагам. Blush Но не повече от любимите ми продуценти.....надявам се.
Ето снощи за Виктория - провал.
За днешната битка и Радо - провал.
За Момчил и  обиталище - провал.
За Румен Радев - провал.
За Мартин и дивата река -пак провал.
Ама като им знам манталитета на продукцията, и все на извращения ме избива.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 12:55 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт