💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 322
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 420
Освен,че наготово седнаха,ами и зор давали на момчетата да идват за вечеря.Същата тази вечеря,която същите тези две момчета им сготвиха докато жените си вземат душове.
Аз съм жена и никога не бих допуснала да чакам на готово някой мъж да ми готви и да ми мие чиниите.Срамота!
Ами явно трябва да им се обяснява домакинската работа,защото никоя от жените не е поела инциатива да приготви храна и всички са чакали друг да я свърши.
Дори с миенето на чинии с половин уста се съгласиха.Сигурно и за това се надяват мъжете да го поемат. Rolling Eyes

Не ги понасям Амазонките честно.
Мудева особено ми изглежда глезена и префърцунена,а забрави до вчера къде спа. Румен дано не влиза в игрите,а тя самата да се разкара,заедно с останалите жълти без Оряшкова.

Аз ако бях на трите момчета,нямаше да си давам никакъв зор,защото реално лична полза няма - печелиш,не печелиш - пак ще си номиниран и пак няма да ти се признават заслугите.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 23:32 от Adoralova

# 421
Голяма кочина ми се видя в стаите на стопанството, гладиаторите нищо не са чистили, то паяжини, мръсотия по пода, мухи умрели се виждаха. Е как да легнат сред тоя прахоляк момичетата, ще се изкъпят, пък после сред кочината.Не мелят брашно с мъжете, само Момчи душичка готов на всичко мир да има.Гатю пък дето нито готви, нито мие чинии най-много мрънка, ай сиктир.
  И стига вече с това измъкнали ги от реката, измъкнаха се и те, всеки си играе и за себе си

# 422
  • София
Не мога да отрека, че Цецо играе със страшен хъс и се раздава на мах.. Но се опитва да се налага, неговото мнение да е меродавно и да дава наклон на тия изтормозени жИни. Почва да влиза в тона на Гатьо и да му подражава и да псува, докато Момчил засега е най-дзен и не се поддава, заради което ще обере гатьовите негативи..

# 423
Краят на епизода може да се озаглави ,,Завръщането на Пеньо". Живна като си припомни за реда и дисциплината. Особено така като си го повтори 7-8 пъти. Аууу....седнали им на местата....представяш ли си?!? Ужас - ми те затова си ги надписаха налЕ, да не си помисля някой простосмъртен да седне там.

# 424
# 425
От амазонките Оряшкова е най-симпатична.

# 426
Американките са силни само в игрите, които предварително са подготвели с треньорите им. Хвърляне явно не са тренирали и двете бяха пълна скръб на ласото. То и на пъзелите, затова са добре щото са ги редили многократно. Същото важи и за Калоян.

# 427
А какво трябваше да направят жените ??? Да са като прегладнели вълци , да си легнат в мръсотията... Цецо и ГатЮ ,ако бяха изчакали съм убедена ,че някоя от жените щеше да направи нещо за ядене. Естествено ,че ще се погрижат първо за спането си. Жена на глад търпи на мръсотия и е трудно.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 23:43 от Joy 05

# 428
Гатьо се опитва и тук да въведе казармена ред и порядки, ама нещо не му се отваря парашута, мадамите грам не му отразиха мераците за ред и дисциплина

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 09:07 от sineva 1

# 429
Голям проблем, че са разместили легла без да са чули изобщо забрани от стопанина, когото не познават, а пичуити като нарязаха масата - да им ръкопляскаме? Вечерята все едно е много трудна задача, изпекоха по един картоф и филия, докато момичетата си наредят някакви удобства. Представям си след толкова седмици тормоз как си изцеждаш силите за последно и знаеш, че и два залъка да хапнеш, след това си заспал на масата.

# 430
Аз не съм домакиня за пример определено, но и мен ме хвана срам от жените. Може ли такова разкисване и мрънкане? Имат легла - "Ох, студено ми е, не е меко, мръсно е" Хубаво, поне изчистиха. И седнаха намусени на масата на сготвеното от тримата мъже, които им изнесоха битката, оставиха ги да си избират стаи, легла, да се къпят първи. Те петте като галени Богданки. Ами нелепо е!
Не обичам тези патриархални схващания, че само жената трябва да върши домакинска работа, ама как не видяхме поне 1 от 5 да се хване поне да сервира. Момчил стана бетер от Гого.

# 431
  • Пловдив
За чистотата ги разбирам момичетата, но защо трябваше да доближават леглата. Искат да спят една до друга ли? Нещо не ми стана ясно.
Ще се види следващите дни дали ще работят момичетата или ще се скатават.
Прав е Гатьо в едно - трябва си ред и дисциплина 😂

# 432
Аз също не съм фен на женската част от Амазонките. Според мен Цецо и Гатьо с право се ядосват.

# 433
  • Буркина Фасо
Че то излиза че по цял ден е там … все пак получава хонорар за водеща на предаването  … трябваше да вземат друга пък тя да си ходи по лекари Simple Smile
продукцията е знаела, че тя е бременна и въпреки това са се спряли на тази двойка да са водещи. той се е съгласил да поеме по-голяма част от присъствието на терен и самостоятелно. не е против с другарчето си да си разделят хонорара.

# 434
На мен пък ми омръзна това желание за висока оценка на мъжете от страна на жените. Не като тия удобства и победи да са само в полза на жените, а те да са ратаи. Не играят за жените, а и за себе си. Изключително противно е някой да прави "добро" с изричното очакване да му се благодари. Като не им се готви да не готвят. Като не им се побеждава - да не играят. Все някой им е длъжен.

Момчил не просто иска да играе с жените, не се занимава с абсолютно безсмислени и безпредметни битовизми. Няма никакво значение кой ще сготви или кой ще измие, това е важно само в очите на Цецо и Гатьо, защото на това се оповава мъжеството им - да са над жените.

Общи условия

Активация на акаунт