💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 237
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 465
 На Димо трябваше един мегафон да му дадат, нямаше нужда да се мъчи така.
 А снощи внезапно установих, че за 5 сезона за пръв път съм напълно ОК с това жена да спечели формата. И то не някоя от амазонките, а Денислава. Абстрахирайки се от характер и социална игра само наблюдавайки как се справя в игрите, за мен това момиче е абсолютен топ от всички досега. Няма Ванчета, няма Михаели и други попрехвалени бивши участнички. Обзалагам се че ще стигне далеч. Става ми абсолютен фаворит.

# 466
diavolo, логични са резултатие от анкетите. 95 %  от аудиторият харесвват играчи като Момчил. Добри, смирени и достатъчно силни на арената. Няма нищо лошо в това разбира се, но на мен ми е адски скучен като играч. Може би защото съм заклет Сървайвър фен и предпочитам по-непредсказуемите и предизвикващи нещо интересно играчи, тип Юлиян. Да ме извинява Момчил, страхотно момче е, но просто е прекалено предвидим в моите очи, на всеки синхрон и анонс просто знам какво ще каже и какво ще направи. Още в момента, в който номинира Вили за капитан и се подмаза показа, че ще играе по този начин - да не се кара с никой. Няма лошо в това, но аз не харесвам такива играчи, те просто няма с какво да ме задържат пред телевизора. И няма никавка база за сравнение с Фифо....той си отговаряше на Жени никога не й е мълчал като Момчил. Освен в това е в пъти по-силен на арената. Аз не обвинявам Момчи, напротив. Държанието му носи само позитиви в обществото, но конкретно на мен ми е много скучен като съзтезател просто защото извън арената не прави абсолютно нищо.

# 467
Хайде сега - измъкнали ги. Не са правили благотворителност, измъкнаха и себе си. И техните кореми са празни, и техните гърбове са изръбени от камънака, и те са изпохапани от комари. Седнали им били на местата, Боже мой, чудо голямо. Яли им от паничката, пили им от чашката, задръстили им тоалетничката. Просто мислят по друг начин, по-важно им е първо да пометат, на сит корем човек го домързява, пък може и да ги е страх да не разведат Гатя. На него му се командва, та две не види, това е. Не е там по договор, никой не е длъжен да му прави метани и да му козирува, защото вече не са на реката.

# 468
Според мен, Момчил се зае с домакинската работа, за да е зает.
Тихо и смирено страдаше за Васил. Може би затова беше разконцентриран при пъзелите. Ще видим натам.
По анкетата - залагам на загуба на мистър слип.
Добро утро, успешни, млади хора! След час ще изгрее слънце. Ставайте да го посрещнете. Blush

# 469
Момичетата са физически и емоционално изцедени, те ония типични представители мъже тип жените трябва да слагат и дигат, за нас е под достойнството

Значи жените не трябва да слагат и да Дигат, щото сме равнопоставени двата пола.
Ама като трябва да се избира кой да спи на по-студеното веднага мъжете, а жените вътре на топличко.Grinning
Не съм казала, че не трябва, обаче това не е ексклузивно задължение и главен приоритет на жените, мислех, че мъжете все пак трябва да са го разбрали, но за съжаление явно Цецо и Гатьо не. Разбирам, че и жени има такива, което е жалко

# 470
Амазонките  се проявиха като същество с колективен мозък. Много беше важно някоя да не остане при мъжете, защото ще бъде отлъчена от корабът-майка.
 Искали чистота и комфорт.  То голям комфорт да спят 3 жени на персон и половина, едната от които на дъските. 
Искали чистота.Като я видях едната как несръчно размахва метлата и на акъла не й идва да напръска с вода,  ами и оставя още по-голяма мизерия след себе си.

# 471
  • София
Сега, че Цецо и Гатьо прекалиха с тръшкането и мърморенето, така е. Че и разбрах защо са изчегъртали масата - да си знаят местата Satisfied. Обаче и жените са големи шматки, като мухи без глави се мотаеха и туткаха. Поне една можеше да се отдели и да иде да види какво става с приготвянето на храната. То Оряшкова се завъртя по едно време де, ама не прояви особена инициатива да свърши нещо. Аз поне така бих направила, ей така от колегиалност и за по-експедитивна организация.
Момчил отново без грешка като поведение. Blush

# 472
Коментари защо жените не помогнали с готвенето. Колко човека са нужни, за да сварят 5 картофа?

ПП Аз също казвам навЕс.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 07:16 от Ниесменавсекикилометър

# 473
# 474
Айде сега сините да си сърбат попарата , не че Елвиса е много силен , но е по-добре от Моника (Мани2). Не мога да разбера Мониката  защо я държат  , жалват се от нея и никой не е я номинира , ей такива туристи като тая се придвижват тихомълком към финала , за сметка на по-добри играчи! 🤷♀
Виктория топ оферта набара 100 гроша = река 😅

# 475
Цвети е изяла 10 филии? Малко ми е трудно да си го представя.
Тези филиии бял хляб за почти прозрачни, въздух под налягане. Не спирам да се възмущавам колко нискокачествена храна им дават...

# 476
Мен пък сън не ме лови как ще стигнат три хляба за 8 човека, за пет дни. Ако са общо 60 филийки, то се пада по 1.5 на човек за целия ден. При изцяло постно меню и 3 седмици на реката, ми се струва пълен абсурд. Изобщо- кой ги мисли тези неща ?! Не можеше ли да са поне 6 хляба, че да имат по филийка на всяко хранене. Другата храна също ми се стори адски малко -картофите бяха не повече от 2-3 кг, което си е едно точно едно хранене за всички. Не разбирам защо пак е нужно да гладуват. Нямат всички удобства, студено е постна е храната и не разнообразна, ама дайте някакви прилични количества поне.
Много ме дразнят Simple Smile

# 477
  • Другата България
Сега, това с жените става досадно вече.
Като сме жени, дай да си затваряме очите пред всичко, което жена сътвори само защото е жена.
Никога не съм била фен на криво разбрана солидарност, независимо дали е женска или мъжка.
Който каквото и когато. И защото.
Добро утро, успешни млади хора!
И до довечера!

# 478
Ето и Анкетата за качество на епизод 21       (от 25-ти септември).   

Кликнете картинката.

# 479
Значи за чистенето разбирам амазонките , защото аз например като заминем някъде с мъжа ми и като се приберем след седмица вкъщи , аз заварвам кочина заради котката и свекървата …
Той умира от глад , но аз не мога да почна да приготвям ядене и да седна да ям спокойно и съвестно , докато не блесне и не се подреди всичко , супер дискомфортно ми е , не ми е приятно . Първата ми работа е да излъскам и подредя цялата си къща , след това готвя и ядем и чак тогава разтребвам багажа и се къпя . Карали сме се с мъжа ми , че съм го била оставила гладен и чистотата ми била приоритет . Ами не ме интересува , ако помага и се включва , нямаше да чака час или два примерно ! От тази гледна точка наистина разбирам амазонките !

За спането и претенциите ми дойдоха туу мъч !
Страшно неблагодарни и мрънкащи , както и неоценяващи барабар с Виктория !
1. Какво толкова ще ти стане да спиш с мъж , ще кажеш , че от манастир идваш и си монахиня и едва ли не ще правят нещо си там … ами вместо това , ще се гърчи на ръбовете на Съединените две легла !!!! А още повече , че от реката идваш !
2. Какво са се размрънкали , че било студено при мъжете , ама чакай малко бе ! Имате покрив над главите си , на реката като ми беше студено и мръсно , що не мрънкахте ? Искахте да с че отървете от реката , отървахте се и пак недоволни ! Ми по - добре да бяха останали там !

Така да ме издразнят и ядосат , че не истина и ми станаха крайно апатични като племе !

Момчил е страхотен , наистина .

Общи условия

Активация на акаунт