💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 403
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 360
Пак по половин епизод ще слушаме мрънкането на тъпото Вики. Сега се сети, че била сбъркала .

# 361
Да се извиня и на Филип, защото докато го намирах за арогантен сексист, то поне беше пасивно-агресивен, а не агресивен простак като Цветелин. Та поне засега, нито Цветелин, нито Момчил са му еквивалент.
Да учредявам нов клуб тази година? Поръчала съм значките.

# 362
  • Другата България
Ех, Цецо, Цецо...
Язък ти за безспорните и страхотни умения на терен.
Все едно гледам Веско Панчев 2.0
Аз за топ 5 го гласях ама ако продължава така продукцията ще го наиграе с някой пъзел или баланс и довиждане рано, рано. :/
Пак ще кажа - аз казах ли ти? Blush
Писах преди дни - Панчев можеше да си го позволи, Цецо е незнайко, мисли си, че като е силен, и е тренирал с Фифо и Гого, някой ще го търпи с поведението му. Никакъв шанс, винаги може да му се намери цаката, но за това трябва акъл. Освен ако не му пука кога ще излезе, ама тогава за какво е влязъл - да си намери гадже?

# 363
Много е противна тази Виктория. Хем глупава, хем грозновата заради несполучливи корекции, хем мрънкало. Мисля, че е взета за подигравки вътре.

# 364
Ей като почнат с претенциите, гаче ли от всяко отвърстие сребърни лъжици им стърчали при раждането! После почват едни спомени за село....
Моника, обаче, живна на реката, чак и за джанки ходи!

# 365
Цецо явно е очаквал да стане кумир в това племе. Изобщо не е екипен играч. Не умее да слуша и да се съобразява с другите хора изобщо. Липсва му личен суверинитет. Два женски “каприза” го изкарват извън нерви. Вайба е много зле. Има допирни точки с профил на насилник.

# 366
Цецо явно е очаквал да стане кумир в това племе. Изобщо не е екипен играч. Не умее да слуша и да се съобразява с другите хора изобщо. Липсва му личен суверинитет. Два женски “каприза” го изкарват извън нерви. Вайба е много зле. Има допирни точки с профил на насилник.
Направо е за затвора

# 367
Обзор номер 12:
Започва нова седмица. Племената трябва да избират капитани. При гладиаторите всичко е решено. Ники поема руля и им обещава победи и да смачка противниците. Мисията му е да докаже, че културистите не са тъпи.
Старейшините са разклатени от загубата на двама воини. Мастагарков около 10 пъти повтаря на Моника какво се очаква от нея, докато на всички им писва, най-вече на зрителите. За награда му дават капитанството. Виолета се хвали как дърпа конците.
Мъжете амазонки се надяват да получат признание и да вземат властта. Цецо разбира, че чарът му не действа над жените. Гатьо му отваря очите, че Ива не отвръща на интереса му. Двамата си спомнят с носталгия за "пичуи времена" и искат да върнат режима. Момчил не е фен на идеята. Гатьо е отчаян на колко хора им липсва казармен ред.
На битката за територия старейшините са трагични. Виолета отново дърпа конците, или оплита въжетата. Гатьо правилно описва положението - щом има пъзели, положението си е 'е*ало мамата'. Амазонките губят преднината си, дело основно на Цецо, защото нямат пъзелист като Калоян. Все пак най-накрая стигат до стопанството.
В стопанството жените не са много доволни. На Мудева и е студено, мръсно и грозно. Жените почват да метат и да променят интериора, а никоя няма грижа, че Гатьо е гладен. Командоса дори им е показал печката и как се ползва тя. Гатьо е отчаян. Дошъл той в племе на жени, а една не взема да му сготви. Спомня си за готвенето на Ники, преди да запретне ръкави с Цецо. Друго са си това пичувити.
Виолета от яд не може и да говори. Виктория не спира да се оплаква и иска вече да кръстят реката на нея поне. Определената от племето за кифла Моника приема най-леко гадните условия и запазва усмивка и дух. Успокоява Вики, че 100 гроша покриват само две нощувки на резиденцията.
Гладиаторите отиват на резиденцията и осъзнават, че не е лошо при пичуити да има и жена, особено изкъпана и нагласена. Цвети се радва, че е изтеглила джакпота от ротациите.

# 368
Не знам за какво е влязъл Цецо, но и предните дни писах, ужасен е. Сега направо е нетърпим. И се държи по този начин а20 години, не ми се мисли на 30+ какво чудо ще е.
Момчил в същото време е съвсем различен. Личи му възпитанието и, че там горе има нещо.

# 369
Еее, какво им стана на Момчил и Цецо на тази пирамида. Имаха сериозна преднина. :/
Калоян дойде и ШАК ШАК. :о
А на мен ми се струва, че Гладиаторите трябва да благодарят на победата си на Жоро от миналия сезон. Той е обучавал Калоян на всички пъзели от играта.

# 370
  • София
Да учредявам нов клуб тази година? Поръчала съм значките.
Може и да не се стигне до там, 1-2 седмици му давам още на Цветелин, няма longevity  в неговия образ. Sweat Smile Поне не го величаят.

# 371
Айде Цецо почва да псува и вика в какво племе е попаднал. Хайде да се стегне малко.

# 372
  • София
А Мастагарков си Е капитан (не само) под чехъл. Елдърите вече почнаха да се самоизяждат - какво ли да чакаме сега? Змия в спалния чувал? Подхлъзнал се на изплюта джанка и паднал в реката върху крокодил?
JoyJoy

# 373
  • София
И за мен е нелепо това местене на легла и капризи, особено като се има предвид преди това къде бяха. Умрях от смях с Гатьо, детска градина Калина-Малина ли каза Joy

# 374
Мъжовете тази година много се излагат. Единици май са възпитани правилно. Ужас. Ако ги сравниш пък и с миналогодишните направо кошмар. Те в гората ли са расли. И ГатЮ все по - приятен взе да ми става на фона на други.🙃

Общи условия

Активация на акаунт