💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 282
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Цвети е изяла 10 филии? Малко ми е трудно да си го представя.

# 376
Ех, Цецо, Цецо...
Язък ти за безспорните и страхотни умения на терен.
Все едно гледам Веско Панчев 2.0
Аз за топ 5 го гласях ама ако продължава така продукцията ще го наиграе с някой пъзел или баланс и довиждане рано, рано. :/
Пак ще кажа - аз казах ли ти? Blush
Писах преди дни - Панчев можеше да си го позволи, Цецо е незнайко, мисли си, че като е силен, и е тренирал с Фифо и Гого, някой ще го търпи с поведението му. Никакъв шанс, винаги може да му се намери цаката, но за това трябва акъл. Освен ако не му пука кога ще излезе, ама тогава за какво е влязъл - да си намери гадже?

Да търси самочувствието, което е изгубил поради емоционалните си травми.

# 377
Цвети е изяла 10 филии? Малко ми е трудно да си го представя.
Ами изгладняла

# 378
  • София
Тоя Николай, хем пита Цвети не иска ли нещо, хем ѝ вика ама ти толкова яде....

# 379
Много ми дожаля за амазонките , страшно виновно , измъчено и жално гледат, а онзи неблагодарник какви работи приказва …

# 380
Цвети голям късмет извади. И Викито и Васко трябва голяма черпня да ги черпи.  Види ми се , че светло бъдеще и се очертава.

# 381
То пък едното ядене направили... Grinning Изхвърлили са се

# 382
То пък едното ядене направили... Grinning Изхвърлили са се
Сякаш има такова изобилие на стопанството

# 383
Цецо явно е очаквал Амазонките да му целуват краката от благодарност заради присъствието му и да изпълняват заповедите му без да гъкнат. Нещо не му се получи и е видимо изнервен.
Голяма работа, че приготвили храната. Брех, мъжете нямало да станат прислуга на жените. Обратното явно е напълно разбираемо и нормално.

Юху, Старейшините най-сетне на реката.
Омръзна ми от мрънкането на Вики. Ясно, че не е приятно, но прекалява. Бие и Цвети, която беше нарочена за мрънкало.

# 384
  • София
Гатьо, ти и в Резиденцията не искаше да миеш чинии, а бяхте само мъже.

# 385
  • София
Оххх ужас на ужасите! Момчил решил да измие чиниите! Да му се вземе званието мъж веднага!
Ооо ама и на резиденцията се става рано. Ред и дисциплина да има! Не мога!

# 386
Малее Цецо се излага брутално. Нещастник. Обелил два картофа и да му целуват краката сега. На мястото му седнали… и браво на Бенджи, че не стана.

# 387
Гатьо отвори казармата.
А Цецо е отврат.

# 388
Какво си направиха Амазонките да ядат ?!

# 389
“Момчи, защо иска да мие чинии” , ех гатьо, чувал ли си, че това са жени и трябва да си джентълмен. Нищо няма да ти стане да измиеш 5 чинии. Мале какъв акъл им дава, много ме натоварва този човек.

Общи условия

Активация на акаунт