💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 282
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 390
Досега се въздържах за Цецо, ма вече и хапките брои! От Гатьо го очаквах! Ма Момчил възпитан!
Отидоха да готвят и похапнаха мимоходом! После филийката ми най-малка!

# 391
То пък едното ядене направили... Grinning Изхвърлили са се
Сякаш има такова изобилие на стопанството
Нямах предвид това. За оплакванията на Цецо говоря. Едни филийки и два картофа не са толкова много работа.

# 392
Какво си направиха Амазонките да ядат ?!
Нищо, те едва гледат.

# 393
Охх като човек който обича реда честно казано съм за мъжете.Виждат ми се много мързеливи тези жени.Само да  спят и нищо да не правят .Албена ме изненада  неприятно тук .

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 23:10 от *Аня*

# 394
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Момчил не се мазни, а е възпитан и не чака като някой австралопитек да му
сервират като бей, Гатьо! Ау как ме ядосаха и двамата с Цветан. Той пък най-накрая
си показа истинското лице, естествено че милинкия Цецо "кавалера" ще започне и да ругае.
Жените ще го оправят и него и Гатьо. Гатьо го чакам най-малкото с престилка и метла до края на седмицата.

# 395
Сюжетната линия на реката ще е интересна. Да видим дали Денислава ще каже на майка си, че заради нея загубиха. Дали ще се доизпокарат и дали Викито ще си тръгне.

При Амазонките ще има скандал. Жените няма да издържат дълго дудненето на Цецо. Те преживяха много на реката заедно и са по-единно за сега. А той всява само негативи между тях. Отделно се има за много умен, защото е мъж.
При пичуите, също е интересно. Но на мен те са ми най-безинтересното племе до сега и не ги следя много.

# 396
  • София
Димо и утре ще е без глас. Sob

# 397
La Vikinga, взе ми думите от устата … толкова ли не може Ралица да го замести … нали и тя взима хонорар за водещ ?!

# 398
сори за въпроса обаче пропуснах от начало епизода. Какво му има на Димо на гласа? помислих, че е нов водещ хахаха

# 399
в стопанството май кокошки няма, да ми дадат едно яйце сурово!
сори за въпроса обаче пропуснах от начало епизода. Какво му има на Димо на гласа? помислих, че е нов водещ хахаха

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 23:56 от Anhela_a

# 400
Даже ми се стори по зле от днес

# 401
  • София
La Vikinga, взе ми думите от устата … толкова ли не може Ралица да го замести … нали и тя взима хонорар за водещ ?!
Май имаше един-два епизода в предишни сезони, в които Димо отсъства, заради ангажименти в театъра, но не помня дали Ралица коментира битките.

# 402
  • Буркина Фасо
те се прибраха късно вечерта. нищо не пречеше да приготвят храната и да лягат да си почиват.
на сутринта щяха да чуят стопанина и след това да действат.

# 403
Искам вече Цецо аут.. зверски нагъл, че и агресивен. ГанЮ е силен като има подкрепа, тъй че ще му спихнат гемиите като се замине другарчето, ще почне да слушка. И няколко водни битки да повторят и съвсем ще залезе. Жал ми беше, обаче тази простотия не трябва да се толерира.

# 404
Май имаше един-два епизода в предишни сезони, в които Димо отсъства, заради ангажименти в театъра, но не помня дали Ралица коментира битките.
Да, Ралица винаги е била на съветите, но според мен сега е наложително да го замести … то е ясно, че човекът има проблем !!

Общи условия

Активация на акаунт