💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 265
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 450
Момичетата са физически и емоционално изцедени, те ония типични представители мъже тип жените трябва да слагат и дигат, за нас е под достойнството

Значи жените не трябва да слагат и да Дигат, щото сме равнопоставени двата пола.
Ама като трябва да се избира кой да спи на по-студеното веднага мъжете, а жените вътре на топличко.Grinning

# 451
  • София
На мен ми беше странно и как Дунев няколко пъти каза навЕса. За първи път чувам такова ударение на тази дума.

# 452
Чудо голямо е! Никоя не иска да я гледат като отзепена от ядрото, а Цецо и Ганьо да намилат? Емоционално се откъсва от жените и става мишена.

О, чак пък отцепник - каква ненужна кокоша драма. Просто трябва практически да се разреши кой къде да спи, това е. Затова предпочитам мъжката компания, такива глупости са трудни за понасяне.
Да, навЕс и аз не съм чувала.

# 453
  • София
Цвети е изяла 10 филии? Малко ми е трудно да си го представя.
А аз се изненадах, че Николай през цялото време ги е броил... бря... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
леко скучен епизод днес Grinning утре май няма да има елиминация според промото. Явно ще е другата седмица

# 455
  • София
Много странна ми е реакцията на жените тук срещу амазонките.
Цецо не може да си трае. Такъв човек е, А ако саботира и той ще е на реката: и на сигурна номинация…
Хич даже не е странна, направо си е традиционна... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 456
Така го минаха трасето, че бяха една обиколка зад всички останали. Добре, че дойде реда на тримата мъже, за да наваксат изоставането. Добре, че Цецо хвърляше ласото. Отново той мина и най-бързо с варелите. Накрая двамата с Момчил и пъзела им редиха.

Има ли изобщо някой отговорен пост, който тези принцеси биха поели и се нагърбили ?

Ако не им бяха мъжете, щяха още с баба Вили да хвърлят ласото и да са поредна седмица на реката.

За капак на всичко им сготвиха, отидоха да се изкъпят и им бяха седнали на местата. Еми нагла и неблагодарна работа е това.

Аз му се чудя на Цецо. Щом те са силната коалиция от 5 жени и си избират капитан и държат властта. Да мятат те ласото, да си решават те пъзелите, да си правят те стратегията. Остави ги да потъват, що се буташ ?

Споделям мнението ти. Без Момчил, Цецо и Гатьо ще я свършат както до момента, а именно "като кучето на нивата", хем обаче не дават гък да се каже за мъж капитан. Предният път какво направи Оряшкова като беше капитан, ми нищо. В тази игра, ако отново не бяха мъжете пак нищо нямаше да стане и още щяха да са на реката. Неблагодарна работа е тяхното.

# 457
След като Гатьо и Цецо напуснаха Гладиаторите, момчетата ми станаха по-симпатични. Харесва ми как се държат с Цвети (като изключим, че я номинираха). За разлика от Цецо и Гатьо с амазонките. Гатьо всъщност се държи прилично, но на Цецо напъните да е шефче никак не се котират при момичетата. Харесва ми социалната игра на Момчил. Не навлиза в конфликти, няма желание да се изявява като великия мъжкар и работи към това да се впише в племето.

# 458
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Играч на седмица 3

1. Момчил 125 гласа
2. Ива 109
3. Денислава 42

За съжаление не се гледа обективно при тези анкети, което не ме радва особено много, ама си е нормално де. То навсякъде си е така.

Любим играч – финално допитване от топ 6 (само 1 глас)

1. Момчил 187
2. Радостин 40
3. Оряшкова 35
4. Ива 26
5. Михаил 14
6. Ситнилска 11

# 459
  • София
Гатьо стана новия Вальо 🤣 Шъ ги строява в две редици и шъ ги буди по изгрев за физзарядка..

# 460
Честно казано , мен ме досрамя като ги видях 5 жени как стоят на масата и чакат някой да им сервира.Както каза Ралица всички имат еднакви права и задължения. Някак си, не ми е Ок , да седиш и да чакаш на готово, независимо от пола. Амазонките за нищо не стават, за това и тяхното племе ще се разпадне.И не защото са жени и не защото са слаби физически, а защото са принцеси. И не знам защо решиха, че мъжете им са длъжни, било да ги извадят от реката, било да ги нахранят. Видяхте ли гладиаторите в подобна ситуация или пък старейшините,  аз не.

# 461
А какво трябваше да направят жените ??? Да са като прегладнели вълци , да си легнат в мръсотията... Цецо и ГатЮ ,ако бяха изчакали съм убедена ,че някоя от жените щеше да направи нещо за ядене. Естествено ,че ще се погрижат първо за спането си. Жена на глад търпи на мръсотия и е трудно.

Те защото идват от белите чаршафи и са вървели по португалски мрамор.
Точно защото УЖ са гладували няколко седмици,смятам,че е приоритет да се настанят и да започнат с вечерята.

За какво сравняване на категории говорим?
Амазонките могат само и  единствено да бият мъже на ниво изометрия - висене на колчета,като дори половината няма да се справят. Това,че побеждават вече е само и единствено благодарение на трите момчета + Оряшкова.
Искам всяка седмица амазонка да си ходи,тези игри не за принцеси.Мудева да си ходи първа.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 02:15 от Adoralova

# 462
Аз пък се издразних  че оставиха Момчил да мие чиниите. Вярно че той настоя  ама след като някой ти е сготвил, ти поне да измиеш чиниите. Впечатлих се че казаха на Гатьо, че трябва да им покаже как се готви.
Тези фльорци е ясно защо не печелят битки, те стоят и чакат някой друг да свърши работата вместо тях.
Цвети така се зарадва на стопанството, а те се държаха сякаш някой им е длъжен да ги заведе на резиденцията.

# 463
Въобще не бяха ентусиазирани,че са на Стопанството..да се чуди човек малко ли им беше спането на земята и глада.В сравнение с условията на реката, Стопанството е лукс,да не говорим и колко добре човек би се чувствал в селска къща,сред природата и на тишина и спокойствие.
Започвам да си мисля,че там на реката не е чак толкова зле. Ако беше, жените щяха да подскачат от радост,че най-накрая са се махнали.Не е ли така?
А те - намръщени,това не било ок, онова не било ок, па чакай да си оправим леглата,па да се изкъпим,после да седнем на масата да ни сготвят и сервират/отсервират.Че и чиниите да ни измият...
Честно,потресена съм и грам не им симпатизирам!

# 464
  • Sunshine state
Заслужено сините на реката - леля Вили ги сготви добре в собствен сос, чак Дунев прогледна. 😝🤣 Сега ще й слезе мазната усмивчица от лицето. И как само присвива очи като съска.. Бррр!
Кофти как им отмъкнаха победата на жълтите под носа. И никак не съм съгласна с Гатьо и Цецо, особено последния, който направо изплиска легенЯ. С такъв тон и овце не се карат, а камо ли пък сплотено вече племе жени. Изобщо не ми беше неудобно, че чакали, а мъжете готвели - така се е получило в момента. Те пък чистиха. Утре жените пък ще сготвят, какъв им е проблемът? Еййй, аман от недоказали се и не изявили се. Вече
са едно племе, та кой кого измъкнал няма такова значение, заповедите не ги раздават те, както беше при Гладиаторите.

Общи условия

Активация на акаунт