💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 404
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 780
  • софия
Милите ми изгубенячета. Съсипаха ги тези деца. Ники си замина безславно, останалите са тотално изтощени и обезверени. Яд ме е да гледам, как угасват ден след ден, а всички щяха да са едни добри участници в племената.

# 781
  • София
Същата игра ама вместо лабиринта и топчето ще стрелят с прашка.

# 782
Николай е типичен пример много малък човечец. Антимъж ми е

# 783
Тези въжета не ми изглеждат никак еднакво заплетени 🤣
И защо са махнали имунитета за 2 място

# 784
  • Другата България
Сигурно Михаил ще победи, щом Николай така се вълнуваше дали, да се чувства застрашен
Същото мисля.
Мартин ще го вмъкнат на мястото на Рълев някак, това вероятно е мислено в движение.

# 785
  • Някъде в Матрицата
Елена имала трудности. Що ли не съм изненадана.

# 786
  • София
На Румен много му личи ,че е отслабнал.

# 787
То половината сезон е мислен в движение.Абсурд след абсурд.

# 788
Според мен няма да е Румен днес.

# 789
Николай се е пон@@кал заради Мишо. Ей, много страшен тоя Мишо! Давай Мишо!

“Мога да ви уверя, че здравето му не е застрашено, но Рълев напуска по медицински причини“.
Наистина ли? Ама сериозно ли? Нещастници! Втори участник с НЕзастрашено здраве напуска по медицински причини.
Малко нонсенс беше репликата на Ралица ?!

# 790
Горкия Рълев Sad Съсипаха ги тези младежи на плажа.

Да не забравяме все пак, че Дунев все 50 гроша в съвсем различна ситуация - племето му беше в пълен състав и на добра локация. В онзи момент нямаха особена нужда от предимство. Сега ситуацията с Мастагарков е доста по-различна. Интересно ми е какво е това невиждано предимство. Защо ли имам усещането, че Старейшините ще бъдат разочаровани като научат за него?

Бедрото голям страх бере от Мишо.

# 791
  • София
По случайност от познат на човек, който работи във формата, разбрах още преди началото, че един от братята "резерви" напуска доброволно, заради ужасните условия, на които са подложени. Не знаех кой брат точно, но с течение на сезона, предположих. Рълев е казал, че е влязъл заради брат си Иван, и че подобни условия просто не са си заслужавали, било му е ужасно тежко.

# 792
Румен и Мишо са като мъченици, а Никол грее Joy Елена и тя ако не беше толкова лабилна психически държи на глад. Мъжете обаче много ги срина

# 793
  • Другата България
Аз нали съм конспиратор, но в повечето случай се оказвам права, та се сещам за “просветлението“ на Дяволо миналата седмица, за Рълев. Като краен победител. Като нищо ако са прецакали сериозно това момче, малкия Ръльо, а той изглеждаше наистина взел - дал, да са компенсирали братчето зъботехник с чека.
Да, знам, че звучи абсурдно, то и за мен звучи така, ама сега ми хрумна. Изобщо не бих се изненадала. Знам, че се подписват в договорите под абсурдни клаузи, и се съгласяват с абсурдни условия, ама....като Гатьо и аз, седя, и реших да се замисля....

# 794
По случайност от познат на човек, който работи във формата, разбрах още преди началото, че един от братята "резерви" напуска доброволно, заради ужасните условия, на които са подложени. Не знаех кой брат точно, но с течение на сезона, предположих. Рълев е казал, че е влязъл заради брат си Иван, и че подобни условия просто не са си заслужавали, било му е ужасно тежко.
Ако е така, напълно оправдано да излезе, ако не е по негова воля влизането!

Общи условия

Активация на акаунт