💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 434
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 840
Румен обаче е абониран действително да е на косъм от победата … и на него късмета хич го няма . Жалко за момчето , но шанс !

Добър играч е !

# 841
Някой забеляза ли как на Елвиса въжетата са все по края и само отива и го издърпва. Другото което е той до последно не минаваше По въжетата ами заобикаляше отстрани моста 😑😑😑😑

# 842

Сам се прецака, защото не изхвърли пясъка извън кръга, а само го местеше и трупаше вътре. И сега се оказа с цяла купчина пясък над последното въже.

# 843
И аз да съм на Румен, и аз ще се отчая. Никога не съм виждала нагледно някой толкова близо и толкова далеч от целта си седмица след седмица.

# 844
  • София
Някой забеляза ли как на Елвиса въжетата са все по края и само отива и го издърпва. Другото което е той до последно не минаваше По въжетата ами заобикаляше отстрани моста 😑😑😑😑

Не съм обърнала внимание откъде минава, но копаеше умно, не като Румен. Та не мисля, че има нещо гнило. Пък и нали теглят чоп за трасетата

# 845
  • София
На Румен не беше дълбоко заровено последното, може би си е затрупвал сам. Друг път някой наистина прекопава земята, но този път ми се стори, че беше плитко.

# 846
  • На Изток от Рая
Румен се предаде, само се ослушва дали Димо няма да извика- Край. Явно мотивацията Елвиса да прати Заразното зло в Чистилището е по-голяма от на Румен. А и Ралица на промото ми се струваше, че като говореше за амбицираните воини, които са победени имаше предвид победата на Мартин

# 847
  • Стара Загора
За секунда
дадоха Елвиса на въжения мост и той не минаваше по въжетата. Възможно е да си е спечелил време .

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 23:05 от wanconboy

# 848
  • София
И на мен ми се струва,че Елвиса е улеснен.

# 849
Дано, Мишо да е ! Искам да видя лицето на хамериканката, като се върне в племето!
Ще летят с метли до Флорида брокерките

# 850
Много показен сценарий. Не можаха да ме убедят в истинността на тази битка. Румен зарива вътре в кръга и гледа разсеяно към Мартин дали е уцелил. То бива насочване на сценария, но вече прекаляват.

# 851
  • София
Деветото въже на Румен Радев да не е заровено в Лозенец?

# 852
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За Румен съм аз, че ми се вижда най-отслабнал и изтерзан, но явно и този път ще му се изплъзне победата на косъм. Голяма грешка допусна с това разриване на пясъка, оставяйки го вътре в обръча. А и някак накрая сякаш му свършиха силите, което е логично, предвид гладуването.
Няма да е лошо и Мартин да се върне и да прати Виолета на Светилището, но просто ми се искаше някой от оригиналните Изгубени да се спаси, че много се измъчиха.

# 853
Не мисля, че е нагласено. Резонно е отчаянието на Румен. Мартин просто се справи, а и дори милиметър да е скатал, което аз не видях, на прашката си е добър. Той не е изтощен, отчаян, болен или претръпнал. Той няма близки или емоционален багаж него, от тази гледна точка да, играта е много по-лесна за него от останалите.

# 854
Деветото въже на Румен Радев да не е заровено в Лозенец?
Ами той не рови. Само зарива и гледа към Марто.

Общи условия

Активация на акаунт