💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 231
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 855
Не знам , ама ако Марто наистина спечели, горките изгубеняци. След Вальо, сега и стрина Виолета. Не им стигат мизерните условия и глада ами и най- дразнещите от племената при тях попадат. Кошмар.

# 856
За много секунда дадоха Елвиса на въжения мост и той не минаваше по въжетата. Възможно е да си е спечелил време.
То и Михаил на първите две въжета си мина отстрани! Та затова и питах има ли правило, защото в същото време Елена си лазеше по въжета!

# 857
Може ли някой да ми припомни какво се случи на съвета на изгубените когато Елена истана последна и имаше 2 гласа? Не си спомням да е имало съвет?

# 858
Страхотен Мартин,
ето,по честен начин се връща в играта.
Няма как да има саботаж на даден участник с въжетата и коланите за моста,защото се тегли жребий кой на кое трасе да е.
Румен е глупав,вместо да маха пясъка извън очетанията,той си затрупва въжетата. Rolling Eyes

Никол да си ходи.

# 859
Румен пак втори!

# 860
А имунитет? Втория защо няма имунитет?

# 861
  • София
Back in the game bi*cheeez Grinning

Госпожата да трепери

# 862
  • София
Е сега да я видим леля ви Вили.... Каква физиономия ще има...

# 863
  • София
Хмм в промото "след рекламите" ми се стори, че го дадоха Румен да вади и се обърках. Сигурно ми се е привидяло, че и чак коментирах, че не е заровено много. 😁

# 864
  • На Изток от Рая
Абе тия мъже като са окаляни още по-хубави изглеждат, чак и Елвиса хваща окото 😀

# 865
Имаше ли изобщо заровено въже в дупката на РР ?!
Подигравка с момчето Sad

# 866
Румен търча като луд до последното въже и почна да се заравя и да се върти да гледа какво става по терена! Проклятието на продукцията!

# 867
Чао Виолета!
Кеф!

# 868
Това проклятие е продуцентско,  Ралице

# 869
Браво на Мартин! Искам да видя физиономията на Виолета, когато го види Joy
Има логика да спечели - най-малкото има най-много сили, другите са изнемощяли. А и не е толкова зле в игрите. Когато е обграден от читави хора, говори хубаво, вижте какви мили неща каза за другите, а и те го харесаха, за разлика от Валентин.

Мъчно ми е за Румен, психически е много гадно да си вечния втори.

Общи условия

Активация на акаунт