💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 347
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 900
Това предаване трябва да се прекръсти на Игри за оцеляване. Пак ще има контузени.
Мартин е толкова зъл, че чак ме кефи. Можело да прати Дени, за да уязвими максимално Виолета Joy

# 901
Така, като гледам, сезон 5 ще свърши по- скоро, поради липса на участници.
Последният оцелял ще получи чека в линейката...

# 902
Изобщо не им дреме за здравето на участниците. Имам чувството, че сегашния сезон е най-зле в това отношение Rage

# 903
  • Буркина Фасо
неподготвени играчи.
ще вкарат всички от Чистилището без игри.

# 904
  • София
Хмм, Димо така го каза все едно Мастагарков ще извади перманентно играч от Гладиаторите или Амазонките извън играта.
Дали ще бъде изпратен директно на Чистилището?
Пленяване няма да има.
Или директно аут от формата или на Чистилището. Първото ще е абсурдно меко казано, така че явно второто.

# 905
Ако това на промото беше Оряшкова дано да е добре, защото това падане беше като от филм и по никакъв начин приятно.

Залагам, че Виолета е аут. Не мисля, че Мартин наистина ще е толкова отмъстителен, а и тя ще го предизвика, за да запази Дени.

# 906
Утре предимството на Старейшините е да вземат някой от племената.

Как така ?! Само за играта ли, не разбрах много ?! А в същото време ми се видя всеки да си е в племето … хм.

# 907
  • софия
Мартин, както ме радваше, така рязко заора в дъното. Бетер някоя зарязана любовница. Не мисли, как ще е по-добре за него, за играта и за племето, а от какво най-много ще я заболи Виолета. Пич, това е игра, а не съдби на кръстопът. Много не мъжки размисъл.
 Утре ще е ужасно за гледане това, което става на терен.

# 908
  • София
А коя женка падна надолу с главата..видяхте ли? Ужасс..

# 909
Човек 2.02 см така да падне от такава височина… дано няма счупено!

# 910
Утре предимството на Старейшините е да вземат някой от племената.

Как така ?! Само за играта ли, не разбрах много ?! А в същото време ми се видя всеки да си е в племето … хм.

Няма как да разбереш кой къде е заради екипите.

# 911
  • София
Според мен Мартин няма да прати Дени, приказва ги такива за интригата.

И на мен странно ми прозвуча това, дето някое от племената завинаги ще загуби играч - едва ли не някой ще отпадне директно??

# 912
  • София
Че той, Мартин, си я гледа и води играта напълно лично - като досега е бил полезен и за племето.
Останах с впечатление, че някой от 2-те племена направо ще си замине при някакви условия (с избор на Мадагаскарков).

# 913
  • Буркина Фасо
Човек 2.02 см така да падне от такава височина… дано няма счупено!
с дължината си той е най-близко до водата.

# 914
  • Стара Загора
Това предаване трябва да се прекръсти на Игри за оцеляване. Пак ще има контузени.
Joy
  Който оживее, ще получи наградата

Общи условия

Активация на акаунт