💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 346
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Темата се е превърнала в "теория на конспирациите".
Мартин колкото и да не е за вярване си спечели честно.

# 1 021
Скрит текст:
Предлагам тестерите, които минават трасето преди участнииците да правят и няколко скока, подобни на падане на най-опасните места за да проверяват доколко то е обезопасено. Например, в  играта от промото: скачат от най-високата част на арката в басейна по корем, по гръб и с краката вертикално. Разбира се, да се двама: единият с тегло близо до това на най-лекия участник и друг като най-тежкия. Ако след това не се наложи да викат лекар на терен, да пускат участниците.
Аз предлагам Ковид да я върши тази работа.

https://bg-mam.ma/p/1591558/46994016

А може и да я е вършил...

# 1 022

Отгоре пада Дени, вдясно е Изкусителката, а преди това в промото дават и Вики. Само Вили я няма. Тогава.....

# 1 023
Скрит текст:
Слабето до сред нощите гледа лайв на Амазонките и яко окъсня с кафето, но сега ви разсипвам второто.
 Така, сега за лайва. Бяха Ива, Мудева, Оряшкова, Румен и Ники. За Ники някой писа, пак е с температура. Мудева си беше при родителите в Бургас, а Оряшкова с Румен.
 Говориха много за реката. Само Мудева е имала цикъл през цялото време, другите момичета не могат да се похвалят с това. Предполагам, че е защото имат ядене на корем и условията са чудесни. Гонили са да хващат змии и гущери, белким сложат нещо в устата. За съжаление на Амазонките, тварите са били доста по бързи. Намерили са кука, но е била доста голяма, не са успели да хващат риба. След спечелването на кошницата с ужаси от Орехите, всяка е оставила по едно залче за да ги ползват за стръв, но напразно.
 Смешно и обидно им е, че хората си мислят, че са били едва ли не на хотел.
 За лудницата с леглата открехнаха завесата. Защо е било цялото това суетене и метене. Истината е съвсем проста, въпреки няколкото страници изписани тук в упреци.
 Оряшкова има фобия от паяци. Заради нея са почистили всичко, разкарали са паяците и са сложили леглата така, че да може тя да е в средата. Толкова просто обяснение и същевременно мило, че така се поддържат.
 Румен и Ники говориха за това как се отразява гладът и изтощението на чистилището. Слабостта едно на ръка, но в един момент и мозъкът спира да работи с целия си капацитет. Идва и депресия. Били са емоционално смачкани. След втората седмица са усещали миризма на ацетон в устата си. Отнася се и за изгубенячетата и за Амазонките. Много хубав разговор направиха. Вижда се, че момичетата се поддържат. Благо и той се включи за малко.
 За Гатьо казаха, че е бил душата на племето. Много ги е забавлявал,  че е много добър човек. Просто не е свикнал с това да общува с жени. Ива се смееше. Цял живот сред мъже,войници и изведнъж го изсипват на реката сред ято мацки. Разбират го идеално как се е чувствал.
 Ако се сетя още нещо ще дописвам. Довечера, след адската битка, обещаха пак лайв.
 И ще кажа за не знам кой път, че преди всяка игра теглят чоп, кой на кое трасе ще е. Така, че това оплитане на въжетата на Мишо, че да дръпнел Марто, определено издиша.
Много благодаря за хубавия преразказ на сладурите! Дано го има някъде качено.

# 1 024
  • SF
Темата се е превърнала в "теория на конспирациите".
Мартин колкото и да не е за вярване си спечели честно.

Това е задължително.
Има хора, които гледат с цел да хванат монтажа в издънка.

Дано на Димо да му се е оправил гласът за следващия епизод.

# 1 025
  • Дубай
Елвиса си е готин и мен ме кефи, че им казва това, което мисли... Междувременно е силен и на някои опоненти, снощи си спечели честно според мен.

Наистина махането на Вили ще ги отслаби повече, но той ясно заяви, че или мама или Дени ще изхвърчат.

# 1 026
СлаБе, благодаря за кафето и разказа!
Гладът е бил жесток, горките! Допълвай ако се сетиш още подробности.

# 1 027
Ако за момент предположим, че Мартин е наистина добър на покер, неговите размишления трябва да са отвъд очевидното и очакваното. Първо, той ясно разбира, че продукцията режисира влизанията и излизанията от племената и неговото "решение" няма значение. Второ, какво е от интерес за продукцията- да си запази "златните кокошки"- а те са в сините с малки изключения. Няма да изгони Дунев, нито Вили или Дени. Още по-малко "брат си" Мастагарков (то последния има и "споделя много неща" предимно с мъже, няма лошо). Без друго са шепа хора. Не е в негов интерес да се разпаднат. Трето, силен ход е, ако трябва да гони някого да е слабото звено Моника. Така излиза стратег, който се грижи не за себе си и не е дребно отмъстителен.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 09:50 от victoria vassileva

# 1 028
  • SF
Ами аз искам мама да изхвърчи. Денислава за сега ми е окей, но ще я видим без мама колко ще е силна за Сините.
Каква ли врътка е замислил този Мартин?!?
Ценен участник. Прави сезонът по-интересен.

Обаче.... аз нещо май съм от консервативните зрители. Не ми допадат новостите с ежедневното разместване на племената. Искам Гатьо да е Амазонка и с Цецо да си карат казармата при Амазонките, а те ще вземат да ги наградят с някакво връщане при Гладиаторите.

Soney, за най-смешен момент в снощния епизод определям молбата на Ники към Радо да не бъде застрашен. Трепетът в гласа му ме насълзи. Горкият Мистър Пропър с най-големите крака в България!

# 1 029
Слабе , благодаря и за кафето, и за лайфа. Ами да, и с цикъл имат амазонките да се справят , ама иначе нищо им няма ,малко им е на реката ,пак да идат като не си носят мъжовете на ръце Леля Вили вероятно не я бърка ,затуй не се плаши ни от река, ни от чистилище. Пък и тя играе за дъщеря си, а една жена е готова на всичко за детето си, при мъжете не е задължително.

Мартин толкоз закани и думи изрече, ще олекне ако не изпрати Вили на чистилището.

# 1 030
  • Стара Загора
Всеки път по два пъти използват подготвеното трасе, ама този път как удобно промениха последния сегмент, за да е стрелба с прашка. Явно туристът беше тренирал доста и бяха сигурни в победата му.
Забелязах, че Мишо беше добър на стрелбата. Това надали е било неизвестно на продукцията, защото минават през доста трасета по време на кастингите, затова не оставиха нищо на случайността и "удобно" му заплетоха яко въжетата, та тяхното "момче" да се върне в играта безпроблемнно.
И как удобно ЕДИНСТВЕНАТА, подчертавам единствената седмица, в която Старейшините са и ще бъдат на реката е точно тази, в която е на Чистилището, та да мине спонсора по реда си на Реката с възможно най-малко дни. Следваща седмица Елвиса ще акостира на Резиденцията, че мнооого се измъчи милия цяла седмица без да може да поддържа маникюра и брадата си. Човекът е решил да се пусне в екстремно приключение, но удобствата са му гарантирани все пак не е простосмъртен, а випче.

Забелязахте ли как не смееше да погледне "тези успешни млади хора" в очите след края на  битката?! Изпитваше неудобство, но "приятелството си е приятелство, сиренето с пари " в случая Резиденцията. Money
Кучешката вярност на Мастагарков почва да напряга и все повече ме кара да си мисля, че се познават от преди и влизането му не е случайност, а е вкаран, за да има Елвиса едни сигурен съюзник, който да му пази гърба и да му е съпорт.
Спомням си в Биг Брадър как някои от  вип връзкарите влизаха със свои хора, които да ги подкрепят, така че това е отработено. Мастагарков е бивш футболист, не е случайна добрата му физическа форма, но от доста време движи в едни и същи среди .......чалга среди с Елвиса, така че връзката е очевадна.

Толкова са прозрачни продуцентите, а нас ни мислят за балъци! Rage
Туше !
Дълъг е цитата, но не го спестих, за да се чете и да се знае, че може някой да го затрие.
 Само последното изречение не е съвсем точно. Предполагам , че продуцентите изобщо не мислят за нас (нито пък за участниците ).

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 09:54 от wanconboy

# 1 031
Не разбирам. В промото ясно се вижда ,че Вили я няма в играта. Защо още се чудите кой е изпрати. А за лайфа, паяци, фобии, змии. След като в самото предаване ИВ ни омайват как мислите какво трябва по договор да говорят на лайфа.

# 1 032
Мартин ще изпрати Виолета в Чистилището, защото освен, че не я понася тя е и силен играч, а това е възможност чисто стратегически да махне един от конкурентите. Гаранция, че понеже Виолета е силна ще се върне от Чистилището няма. В крайна сметка може да си силен в 90% от играта на арената, но накрая да се оплескаш на финала.

# 1 033
Големият страх на Виолета е Мартин да не прати Денислава при Изгубените. За нея ще бъде облекчение, ако тя самата отиде. Както и ще направи Мартин според мен.
Довечера направо не ми се гледа с тези брейкове и лекари на терен.

# 1 034
Esmee, Ники умело седи на два стола. ( с тия балдъри, няма как)
Хем уж готов да напусне Крум-ската коалиция, хем не го прави официално докато не е дошъл крайния момент.

Общи условия

Активация на акаунт