💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 269
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 035
Темата става неприятна след тези детективски разследвания. Завоалирано се коментират спойлери под формата на прогнози и съжаление към определени участници.

# 1 036
  • софия
Ники умело седи на два стола. ( с тия балдъри, няма как)
Хем уж готов да напусне Крум-ската коалиция, хем не го прави официално докато не е дошъл крайния момент.
А който седи на два, обикновено накрая се оказва по дупе на земята. 😀

# 1 037
Румен ми се струва най-зле от Изгубените. Дори и да се измъкне от чистилището, има мноооого малък шанс да стигне напред в играта. Последиците от гладуването и изтощението не могат да се преодолеят за ден-два, ще му се отрази негативно в племената. Това се видя при Васил.

# 1 038

Това е Игри на волята не турнир по белот...Отиваш там за да изпиташ себе си и да се изправяш срещу трудностите, не да спиш на резиденцията,да ядеш на корем и да си пазиш маникюра... Всеки трябва да е наясно с рискът от контузии и със суровите условия на които си подложен...
Лично за мен, колкото е по-трудна и опасна играта толкова по-добре, приливът на адреналин и удоволствието от завършването на играта, а дай боже и от победата, е в пъти по-голям при по-трудно трасе и по-силна конкуренция.

И какво като е Игри на волята? Какво общо има маникюра с елементарно поставяне на мрежа отдолу? Обезопасяването е под всякаква критика. Да идеш да изпиташ себе си няма общо с това да те претрепе самата продукция, защото някой не се е сетил да опъне една мрежа от декатлон за 200лв.

# 1 039
  • София
Аз честно казано вече взех да се съмнявам, че Румен е толкова силен, добре се справя на трасетата, но явно му липсва психика и накрая издиша. Мудева се справя чудесно сама, на мен също не ми се гледа Море от любов. А като стана дума - ако помните Валери и Мирела и техния романс, сега Валери ходи с Мария Бакалова, а Мирела с нейния продуцент и май бивше гадже- Юлиян Костов😀 интересно развитие.
Мартин и Гатьо са ми най-интересни за гледане този сезон, нищо че са на двата полюса на мисловния процес.

# 1 040
Румен ми се струва най-зле от Изгубените. Дори и да се измъкне от чистилището, има мноооого малък шанс да стигне напред в играта. Последиците от гладуването и изтощението не могат да се преодолеят за ден-два, ще му се отрази негативно в племената. Това се видя при Васил.
При Васил, мисля, че ударът по главата изигра най- голяма роля за представянето му. Дени се справя страхотно дотук, макар и да идва от бордоплемето

# 1 041
  • софия
Като каза Румен, още нещо се сетих.
 Явно някои  са стигнали до там да държат сметка, защо бил гладко обръснат, толкова време на чистилището. През смях обясни момчето, че той просто няма брада. Не никне и това е. На четвърти, пети ден му минала гениалната мисъл да поиска нокторезачка от екипа. Доста ги е разсмял.
 Момичетата бяха много доволни, че яркостта след обработката на кадрите е спестила мноооого неприятни гледки на зрителите. Ива обясняваше,  че веждите и са били покъртителни.
 Екипите им след втора седмица са изглеждали почти зелени от мръсотията. Чакали са с нетърпение битките в морето, че малко от малко да отмият мръсотията.
 Мудева каза, че много се е сдържала да не прави мелодрами от това, че са разделени с Радев. Не е искала да натоварва и момичетата с нейните любовни драми и без това не им е било леко.

# 1 042
  • BG-DE
Днес в "На кафе" ще има интервю с брата на Рълев.

# 1 043
  • Варна
Не разбирам. В промото ясно се вижда ,че Вили я няма в играта. Защо още се чудите кой е изпрати.

Аз рядко гледам промото на отделните епизоди и темата за спойлерите не чета.  Стоя в неведение, така ми е интересно. Simple Smile

Според мен ще бъде не много умен ход Мартин да изпрати Вили на Чистилището. Убедена съм , че ще я върнат вероятно другия вторник. След това пък тя може да изпрати отново Мартин там или примерно Мастагарков. И те отново да се върнат, а междувременно едни млади хора да изгниват на Чистилището като стар, забравен зарзават. Определено не ми харесва тази идея и въобще концепцията с това Чистилище. Simple Smile

# 1 044
Като каза Румен, още нещо се сетих.
 Явно някои  са стигнали до там да държат сметка, защо бил гладко обръснат, толкова време на чистилището. През смях обясни момчето, че той просто няма брада. Не никне и това е. На четвърти, пети ден му минала гениалната мисъл да поиска нокторезачка от екипа. Доста ги е разсмял.
 Момичетата бяха много доволни, че яркостта след обработката на кадрите е спестила мноооого неприятни гледки на зрителите. Ива обясняваше,  че веждите и са били покъртителни.
 Екипите им след втора седмица са изглеждали почти зелени от мръсотията. Чакали са с нетърпение битките в морето, че малко от малко да отмият мръсотията.
 Мудева каза, че много се е сдържала да не прави мелодрами от това, че са разделени с Радев. Не е искала да натоварва и момичетата с нейните любовни драми и без това не им е било леко.

За веждите не знам, но маникюрите им бяха перфектни, докато хапваха пицата Simple Smile

# 1 045
Повечето от нас гледат заради тежките терени. Рисковано е за играчите, но се предполага, че са се научили да падат. Ако следващите сезони сложат по-леки изпитания, много от зрителите ще са разочаровани.

Много чудно как ще се научиш да падаш от 5 метра в плитък басейн, при това висейки отвесно (ако паднеш като морска звезда е по-безопасно). Неслучайно басейните са скокове са дълбоки ПЕТ метра.

# 1 046
Конспирациите за Марто наистина минаха всякакви граници.Joy
Дали му прашка, щото можел да стреля с прашка, ама не знаели, че и Мишо стрелял.JoyJoy

Направо сте абсурдни честно.

Щяха да го вкарат през предимството на Мастагарков, ако го искаха и не беше спечелил.
Какви въжета, прашки и други конспирации са ви само в главата.
Продукцията като реши нещо си го прави директно. Тази година с тоя остров правилата са по-плаващи отвсякога и на момента си решават кое ще е по-интересно.

Именно затова и предимството на Мастагарков ще стане ясно днеска, за да видят развитието на битката на изгубените и след това ще преценят каква схема да измислят.

# 1 047
Супер тъпо е с това чистилище, не знам кой го е измислил. Не само хората там се гърчат и мъчат, ами и гледаме една и съща битка по два пъти. Скука. Аз мисля, че няма да е много  умно Мартин да изпрати там човек от неговата коалиция. Колкото до Амазонките, Гатьо си е прав, използват мъжете да печелят битки, че иначе са гола вода, а през това време се чудят как да им скроят шапката. Не казвам, че има нещо лошо, ама и Гатьо от неговата камбанария има право да се чувства онеправдан. Очаквам с интерес разкол при жените. Не знам дали ще настъпи де.

# 1 048
  • София
Много се изкефих, че Мартин се връща в играта - интересен образ, интелигентен тип. Надявам се да се сбъдне прогнозата, че Виолета лети към Чистилището. Тъкмо ще поразбута тези задружни лагерници, които ще се убедят дали Марто ги е лъгал за интригите на Виолета. Време е да започнат да се изяждат един друг, няма да стане само с гонене на външни хора като Валентин и с доброволно отказване на сломените като близначката. Ако отиде Денислава, има твърде голяма вероятност да се върне обратно в племето и Марто да е изиграл празен ход. Колкото до Загубените - те наистина са Б-отборът на половинките, доста добре са отсети на кастинга спрямо основните участници. То бива мързел, ама тяхното е уникално. Ако не беше дошъл Валентин (досаден, няма спор), и досега нямаше да имат огън. Амазонките не бяха в по-добри условия предишните седмици, но всеки ден - на битка. Загубените спинкат, защо ги будел Валентин? И било много топло, защото нямат сянка на плажа, но ги е страх да влязат в "тъмната гора". Така си е, България е известна с хилядите, погинали в горите, докато се крият на сянка. Joy

# 1 049
Страхотен преразказ, сестро Слабе!
Благодаря и да ти е светъл деня!
Аз снощи проспах всички битки, та няма да коментирам в тази насока. Смятам, че е логично Елвисът да бие, първо че не е толкова зле физически, второ - все пак идва захранен от Резиденция. За наши хора на чистилището ще става все по-трудно да си уредят място в някое от племената, защото освен един срещу друг се изправят и срещу нови хора с много по-свежи сили.
Мартин е хитър и мислещ, но смятам, че ще действа първосигнално и ще прати Вили, реално за нея ще е много по-болезнено да прати Дени, но все пак не го имам за толкова жесток.

Много им се радвам на Амазонките, че са запазили добри отношения. Много ги обвиняват, че нямат изявен лидер като Жени например, но в случая това им помага да запазят добрия тон, защото имали един командир неминуемо това влияе. Та това всъщност ги прави по-слаби в игрите, но запазва приятелството им, вече те си знаят кое им е по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт