💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 257
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 485
Утре губят, Гладиаторите и отиват на номинация!

Цецо ще е с имунитет!

В другата тема се написа точно обратното.

# 1 486
  • Варна
Не знам кой би издържал на тези условия, без храна толкова време без да се разболее.....
Михаил е отслабнал много, Румен и той.

# 1 487
Не знам кой би издържал на тези условия, без храна толкова време без да се разболее.....
Михаил е отслабнал много, Румен и той.
Никол Trollface

# 1 488
  • София
Утрешната битка е за гладиаторите. Рълев ще е звездата отново, човека е маратонец. Единствения друг, когото виждам да му даде отпор ще е Мастагарков.

Много ми липсваше тази игра миналата година. Андрей беше феноменален. Епизод 55 от 3ти сезон, ако някой иска да си припомни това клане.

Според мен и Крум ще е добър на утрешната игра.

# 1 489
Лазаринов също беше добър на тази игра.

Сезон 5 е пълно дъно.
Жалко за шампионите, медалистите и децата на плажа.
Дано Даниел е добре.
Никой не заслужава да излезе по този начин от игрите.
Направо нямам думи.

# 1 490
Обзор номер 14:
Гатьо прави тур на племето и зрителите на стопанството - има много храна навсякъде в градината, но е забранена за ядене!
Мартин праща Виолета в чистилището. Тя не е изненадана, но все пак изсипва пепел и жупел върху него и Мастагарков преди да потегли.
Племената излизат в битка. Предимството на Мастагарков е да избере един играч от другите две племена, който да прати на чистилището. Там имат спешна нужда да запълнят бройката. Малката Вики отново си харесва Цецо. Той се заканва да си отмъсти.
Играта се оказва изключително травматична за всички. Предвидимо за зрителите Николай отново не може да се докаже на терен. Още преди да потегли по арката пак къса частично бицепс. Даниел пада лошо от арката и напуска терена с линейка. Рълев включва на турбо скорост и изнася цялата игра, включително и пъзела.
При амазонките положението с контузените не е по-добро. Оряшкова пада лошо на глава, но после се връща в играта. Ива, Ситнилска и Мудева се отказват да минават арката. Момчил се опитва да изнесе племето на гръб, но силите му не достигат на пъзела.
Старейшините мъкнат дънерите заедно с Виктория и Моника и благодарение на бързата мисъл и смелост на Денислава и новоразкритите сили на Елвиса печелят битката.
Цецо отива с бодра крачка на плажа при изгубените. Самочувствието му не е пострадало грам. Там положението е още по-плачевно. Михаил едва се държи на крака. Румен Радев също е в болница. Само Вили е с бодър дух и не може да спре да се смее как двете мишки Мартин и Мастагарков са я изиграли.
Епизодът завършва с четирима сериозно пострадали и под лекарско наблюдение: Николай, Даниел, Оряшкова и Румен. Ралица успокоява всички, че няма страшно, защото те ще следят ситуацията и ще информират дали участниците ще оцелеят или ще трябва да влизат други гладиатори. Димо чака да види накъде да посочи с палеца. Двамата не пропускат да отбележат колко срамно са се изпоконтузили всички от липса на дух и смелост!

# 1 491
Стори ми се, чух Цецо да казва, че Мастагарков бил взел предимството да го изгони и грошове. Виолета затова се смееше злобно но той защо излъга така?
Виолета се смееше така не само защото си е такава, а защото според мен реши, че Мастагарков ги е преметнал за грошовете. А всъщност Цецо преметна отшелниците, но може и неволно да е. Но пък на кого му пука, това да е кусура на епизода....

Не, Виолета се смя като чу, че играта е с дънерите и без нея, а с Моника, са слаби и ще изгубат.

# 1 492
Дребното прецака сезона за Цецо, ГатЮ и всите жени. Трябва да се "гордее " със себе си. Пак го пиша, ама  много ме е яд. 😡 Точно заради такива лигави и егоистични  момиченца, жените са  подценявани...Страшно зло. Само Цвети може да  я почерпи. Ама дори и с нейното махане  Викито отслаби жените.
Отвратителната арка. Изтръпнах ,когато паднаха Оряшкова и агрономчето. Тия от продукцията са без акъл с това плитко басейнче.🤬🤬🤬
 Цецо тази игра щеше да изяде с парцалите... Щеше да е стихия по трасето.
Браво на старейшини за победата. Всички без дребното и Моника се представиха отлично. Дени се доказа ,като най- силната жена в сезона.   
Но играта беше на Рълев. Тук той блесна. Голяма игра направи , силна заявка за финалната седмица. След него веднага Крум. Амазонките жив зян. Един Момчи ,тук - там ГатЮ и Теди. Ива малко ме разочарова. Ситнилска също не ми хареса ,че поне не се пробва, ама може и наистина да я боли крак и да не иска да рискува. Все пак не е без акъл , ако нещо се контузи, как ще си работи професията. Но продукцията са за бой с женския си каст. Трябваше американките и близначките да са амазонки.  И не знам какви кастинги минават, ама без халки и плуване за къде въобще са тръгнали. Пълна подигравка с жените .Женско племе с този каст, направо ни показват как за нищо не стават жени без силни мъже до тях.🤮

# 1 493
  • Някъде в Матрицата
Голямата изненада за някои от камъняка, вероятно ще е влизане в племе след съвета. Ама нямам идея по какъв начин ще изберат кой. Друга голяма изненада за тях ще е да ги нахранят.
Ясно е, че амазонките ще пратят наемниците/пленниците.
Другите на съвет ще са сините, според мен. Моника, Вики и Дени ми се привиждат в кристалното кълбо.

# 1 494
  • софия
Нямам желание да коментирам. Ужасен епизод, ужасен.
 Мартин не знае кога да спре. Става много грозно положението там и ще падне от високо. Май ще го заболи повече и от Дани.
 Дано утрешния епизод ми оправи малко вкуса, защото днес не гася екрана с усмивка.

# 1 495
Въобще не мога да ви стигна и прочета!
Снощи заспах, нямаше смисъл да се пъна.Ясно беше ,че "Благо" ще се върне и днес ще победи..
Цецко го отнесе .
Днес пък се отвратих от играта с басейна-утрепаха хората.На Деница, нищо не й хрумна-подсказали са й го!На майка й адмирации-малкият се глезеше,че нещо не е добре,но след смеха й си легна и заспа моменталически.😜
Нещо вече не ми е ок да гледам.( не вярвах , че ще го кажа)-правилата се менят в движение, менкат се хора насам натам, игрите като влакчето на ужасите с отвъртени болтове.
Ай с... Това е подигравка с хората ,които играят и с тези,които гледат .

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:46 от vvi

# 1 496
Сценаристите и продуцентите този сезон имат доста черен хумор. За утре ни показаха Амазонките доста ехидни и че колкото и да не искат мъжете ще са пушечно месо. Дали няма в петък един от Гатьо или Момчил да отиде на Чистилището  и Амазонките тотално да олекнат.

# 1 497
Аз за съжаление мисля че вървя към приключване на гледането на може би най-слабия сезон до сега в Игри на волята.Всичко което се случва от началото до сега в това предаване е нелепо с една дума.

# 1 498
  • Другата България
Стори ми се, чух Цецо да казва, че Мастагарков бил взел предимството да го изгони и грошове. Виолета затова се смееше злобно но той защо излъга така?
Виолета се смееше така не само защото си е такава, а защото според мен реши, че Мастагарков ги е преметнал за грошовете. А всъщност Цецо преметна отшелниците, но може и неволно да е. Но пък на кого му пука, това да е кусура на епизода....

Не, Виолета се смя като чу, че играта е с дънерите и без нея, а с Моника, са слаби и ще изгубат.
Да, да, след рекламите вече стана ясно, аз го предположих преди тях. Стрина реши, че без нея Старейшините са обречени. Всъщност, за Минка излезе права, но пък Дени им спаси днешния съвет.

За мен в този конкретен епизод има няколко отличили се играчи - Рълев, Момчил, Теодора и Денислава.
А, и Мартин - няма да си кривя душата. За мое съжаление безличен Радо, а толкова го искам поне на финал.

# 1 499
Наистина много смотан сезон се е получил. Имаха концепция за женско, мъжко и старейшинско племе, всичко бързо се разтури и накараха Гатьо да облече женските дрехи. Имаха концепция за някакво си чистилище, от което родата щели да се борят за място в племето на близките си - вкарват там хора от другите племена за щяло и не щяло, като имаме и една дъщеря, дето не се знае защо още седи, като баща й напусна играта. Пълно мазало... само някакви гладуващи и ранени хора. Стана негледаемо. Не може постоянно да има "изненади", "обрати" и "шокове". И ние като зрители искаме да видим спазване на правила и статукво поне няколко епизода, егати.

Общи условия

Активация на акаунт