💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 141
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 740
Четвърти човек по медицински причини, а едва четвърта седмица. 😡

# 1 741
А Радев къде го скриха от Вили?

# 1 742
  • София
И аз съм човек, въпреки визията ми, вика Ники Бедрото! Grinning
Да се оправя бързо и успешно, все пак му желая.

# 1 743
  • София
Жалко и за мистър Пропър..3ти /или 4ти/ човек по мед.причини..

# 1 744
А Радев къде го скриха от Вили?
Михаил каза че имал болки последните дни.

# 1 745
  • София
Успех в живота на Ники!
Ще се запомни с готвенето си.
А и изглежда добряк и тих човек.

# 1 746
Тия културисти,какво ги вкарват в играта ,не е за тях това натоварване ,бат Вальо и той не беше за тука.Само бройка заемат за кадърните .

# 1 747
  • Другата България
Гатьо всъщност изрече на глас истинската причина за номинацията на Теодора.
При Амазонките има един квартет - Ива, Мудева, Ситнилска и Оряшкова. Това се забелязваше още от самото начало, когато изолираха Радосвета, Цвети и Виктория. Теодора уж беше с тях, ама тя явно си е по-притеснителна и мълчалива, леко асоциална, което след като сега ги няма трите грации я прави идеалната мишена за останалите 4 жени. Да, има логика, но още по-голяма логика щеше да има да изпратят двамата мъже, ако имаше прословутата женска солидарност. А те какво - хем да си оставят единия мъж, предполагайки, че другия ще се върне, хем да пробват /евентуално/ и най-комплексното момиче. Ами, не им направи чест този избор.
Сега естествено, най-логично е ако Виктория отиде на битка, да се върне, защото е атрактивна за продукцията и защото там алабала с Мартин, примерно. Значи Теди ще е аут тази седмица, жалко за момичето. Абсолютна фаворитка ми е.
А Ситнилска с контузията ще си я пазят.....логика, логика....Smiling Imp

# 1 748
Ако амазонките бяха номинирали слаби играчи играта за тях свършваше така или иначе, ако го изгубят. Сега шанса им е доста по- голям да се запазят поне временно. Играят на риск, ама нямат много възможности.

# 1 749
Това ЦветИ хич не е цвете. Обивинява Радо, че е егоист и мислил само за себе си и в следващия момент без колебание резва зелката на контузения Ники. Ще се счупя от смях. Тотално сбъркана ценностна система.
Тя затова не се вписа при Амазонките, тук също няма да й се получи май. А и колкото повече говори по-ясно става, че не блести с красив ум или въобще с някакъв. Nerd
А Гатьо опитва да вкара интрига при жените. Вместо да е доволен и благодарен, че отърва въжето, той тръгва да вбива клинове. Жегна го, че приемат Момчи за по-силен и комплексен. Това му е болката на него. Trollface

# 1 750
Не знам колко сезона ИВ трябва да минат за да разберете че слабите номинират силните. И в живота е така. Слабите само с прецакване могат да победалят силните..  Защо Момчи, защо близначката, защо Цецо. Ами трябва да ги прецакат а ве да се върнат. Стратегия от 2000 г.

# 1 751
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хм, почувствах се замислена от гласуването на Амазонките. Нещо не бяха си избистрили концепцията и сгрешиха много според мен. Защото силни, силни Момчил и Теди, но винаги могат да дадат такава игра, с която да ги закопаят. И Ива издъни уговорката, а Оряшкова се изплаши, че могат да си изгубят и двамата плувци. Но Ива от известно време не я харесвам, а след съвета съвсем ми изпадна от класацията на симпатичните участници.
Смятам, че Амазонките поеха по-голям риск, отколкото могат да понесат.

# 1 752
  • BG-DE
И това най-вероятно ще им изяде главите. Ива от известно време и на мен ми е много антипатична, май наистина ги манипулира всичките.

# 1 753
  • Другата България
Мастагара мрънка повече от Викито в момента.
Ясно е кои са на съвет, те са се предали преди да е започнала битката.....

# 1 754
Какво се плашите за Момчи. Ако той не е победител , ще спра завинаги да правя прогнози и ще обявя тупарев за умен. За да е сигурен победител и любимец на публиката , е направен сериозен анализ на предходните симпатии и антипатии на терена. Момчи е като един Франкенщайн но хубавия смисъл . Спасител на момиченца ,като калеко алеко. Нападнат и обвинявян и номиниран от зли жени ,като Фифо и скромен и обран като Гого. Е ся ,ако се яви една дето да не го аресва си е за бан от форума Grinning

Общи условия

Активация на акаунт