💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 144
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 755
Еха, изненадах се от Амазонките, готино постъпиха спрямо мъжете. Реално изпращат двамата си най-силни играчи и силно се надявам да се върнат. Значи правилно сме ги усетили тук, че са разделени по двойки Ива- Ситнилска, Мудева-Оряшкова и Тедито първа изгаря. Изплаши се Ива обаче, не ми хареса нещо.
Така нали все казвам как нямам фаворит, никой не ми е на сърце, сега пред заплаха за отпадане - за Момчил съм сигурна, че ще продължи, притеснявам се за Теодора.... Някой от вас успешни хора, ако има спойлер за Тедито да ми пише.

# 1 756
Аз не виждам как Теди и Момчил няма да се върнат срещу Вики и Моника

# 1 757
Рълев отново изпъква .

# 1 758
Тази вечер се включвам по-късно, но пък имах възможност да погледам без да се разсейвам!
Вилето си падна на място, пуска фитили и ѝ се връзват! Логически е права! Тя единствена е виждала Цецо в битка и наистина е възможност да отстранят силен играч, независимо кой ще продължи!
Оряшкова мисли повече като спортист. Да, в спорта пращаш по-силния играч, но той и слабият ще се върне в къщи! Тук залогът е голям! И, не крия, подкрепям мисловния процес на Гатьо!
Цвети не разбра какво ѝ казва Радо! На война като на война! Мъртви погребваш след битка, а не по време на боя! Събираш се и се биеш за живите и за падналите! Ревеш после и за едните и за другите! Ще досади яко на всички! Няма да е все Снежанка, джуджетата намаляха!
Жалко за Ники! Не е приятно да отпаднеш безславно по мед. причини! ТЪРСИ СЕ ШЕФ!
При сталейшините Марто си пази Моника за покъсен отстрел! Но и Вики си го проси!

# 1 759
  • BG-DE
Никога нищо не се знае, справки Мани от сезон 3 😂

# 1 760
Имам чувството, че слипа на Калоян е по-малък и от този на Алекса от миналата година Grinning

# 1 761
Калоян - новият слип !

Наистина не знам как има мъже в днешно време , които носят слипове , а още по - малко пък на плаж и пред национален ефир !

# 1 762
  • София
Скучна ми е тази игра....

# 1 763
  • София
Тази седмица определено мога да посоча играч на седмицата и това е Рълев, няма ден, в който да не се е изявил. Чак ми е странно да слушам как други са определяни за "най-комплексни", а той минавал между капките.

# 1 764
Дунев е голям г.з.  как пречи само

# 1 765
  • Другата България
Момчил ще се върне, за Теди не съм сигурна.

Поредна битка на Рълев.

# 1 766
  • Буркина Фасо
няма ли да има "лекар на терен" ?

# 1 767
Старейшините нямат никакъв шанс. Абсурд е Мастагарков да е на нивото на Андрей.Само той може да бие гладиатори сам.

# 1 768
Странна реакция на Радо - никаква емпатия, което е притеснително, Цвети колкото и неприятно да си мрънкаше тук си е права.

# 1 769
Какво се плашите за Момчи. Ако той не е победител , ще спра завинаги да правя прогнози и ще обявя тупарев за умен. За да е сигурен победител и любимец на публиката , е направен сериозен анализ на предходните симпатии и антипатии на терена. Момчи е като един Франкенщайн но хубавия смисъл . Спасител на момиченца ,като калеко алеко. Нападнат и обвинявян и номиниран от зли жени ,като Фифо и скромен и обран като Гого. Е ся ,ако се яви една дето да не го аресва си е за бан от форума Grinning
Приналичието на Мартин, Мастагара, Рълев и Радо Момчи няма шанс. Това е сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт