💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 119
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Буркина Фасо
лекар на терен Smiley

# 1 951
Какво стана, бе? Момчил ли отпадна???

# 1 952
Стига деее..Момчил ли се пребива..еее

Не.

# 1 953
Айде пак утре някой ще си ходи заради травма. Дали не е Момчил.

# 1 954
  • София
Дано да е подвеждащо промото. Много тъпо, ако фаворитът ми Момчил отпадне така.

# 1 955
Изтрепаха ги в тоя сезон. The Hunger games.

# 1 956
Във всеки сезон трябва да има някоя Минка, та да се гаври народа с нея. Обаче става вече досадно и тягостно. Глупостта е опасна, понякога убива. Време е да си ходи това момиче. А с толкова много контузии, това вече излиза от контрол. Безобразие, срам за продукцията! Срам!

# 1 957
  • Fire & Blood
Този другарски съд и истериите на Мартин ми идват нанагорно. Стана ми жал за Моника, в крайна сметка не е виновна, че Мартин леля го взе на мушка и поседя малко на реката. Държат се с Моника като виновно дете, но и тя никакви адекватни отговори не може да даде и да им се поопъне.

# 1 958
Казах за Момчил. Не можех по сигурно щото щеше да е спойлер

# 1 959
  • София
Толкова явно дадоха Теодора да се прибира сама в племето, че не ми се вярва да е изгърмял Момчи.

# 1 960
Казах за Момчил. Не можех по сигурно щото щеше да е спойлер
Сега какво мислиш че е? Админ, моля!

# 1 961
  • София
Вече човек може и да се сомономинира на съвет. Нищо не остана от тези правила.

Пълен та*ак е този сезон. 😊

Ако не се лъжа, Морунов също прати себе си на дуел и отпадна. Та не е сефте

# 1 962
Абе, тия лекари пак ги прецакаха! Па ще играят непредвидено! Нови травми, вадещи играчи от игра!
Първият сезон, айде, първи, не знаят, не очакват! Ма пети!
Тука за Веско с ютията скочихме до СЕМ! Сега вече са за Хелзинки /ма без БХК/!

# 1 963
  • Другата България
Разбира се, че НЕ отпада Момчил утре. Промото със сигурност е подвеждащо.
Но се радвам, че Теди се връща.
А предвид това, че Виктория е ценна за формата, за мен контузената и ПОРЕДНА отпаднала поради това е Моника.

# 1 964
Я, ти да видиш... днес продукцията играе в моя отбор. Румен Радев най-накря спечели мястото си, въпреки че беше с гласуване, смятам че наистина го заслужава, винаги беше на косъм от победата. Радвам се за него и се надявам да поостане, макар че изглежда доста зле, дано този успех му даде сили и бързо се възстанови. Цецо получи имунитет, Елена си тръгна достойно...ако утре Теди се спаси - обявявам това за най-добрата им седмица.
Много добро впечатление ми направи и как Румен и Михаил гласуваха един за друг въпреки, че беше ясно, че те ще са претендентите за влизане. Браво, достойни момчета.

С това промо е ясно, че няма Момчил да е контузеният, остава ми все още чуденката за Теди.

Общи условия

Активация на акаунт