💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 114
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Моника дали някой й казва кога и дали да ходи до тоалетната?!

Изключително семпла и елементарна жена. Аз ако бях на Мартин, изобщо нямаше да й обяснявам каквото и да е. Няма смисъл, тя няма капацитет да го разбере.
Той не го обяснява на Моника, той го обяснява на зрителите... хитър смок е той. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 966
  • При семейството си
Радвам се за Румен, съжалявам за Мишо. И двамата са симпатяги, с хъс, желание и подготовка. .
За Цецо също, ако отпадне, без битка бих съжалявала.
Недоумявам Никол какво и защо още дири там…както. Моника, и Викито.

# 1 967
  • Някъде в Матрицата
То нали е промо и не е ясно кои сини ще са утре, затова видяхме само жълти. Според мен някой син отпада на това трасе. Другият син и Теодора ще са на втора битка. Момчил ще е първи.

# 1 968
Напълно очаквано за мен вкараха сега Румен. Той ще смени Цецо, когото разкараха. Освен това женската коалиция при амазонките ще се разбута малко.
Мартин много ясно се отметна от думите си към Моника и се опита да се обоснове със старото й провинение. Уж беше "отсега нататък", а стана "от реката нататък".
Най-вероятно близначката се е контузила до невъзможност да продължи и отива да се сбогува с племето. Затова им каза "Съжалявам".

# 1 969
То ще останат ли хора на крака, които да се доберат до финала? 🙄

# 1 970
Писна ми да го слушам Елвиса как намила. Айде няма нужда нон стоп да налива акъл великия стратег. Не знам как бих могла да до издържа.

# 1 971
Казах за Момчил. Не можех по сигурно щото щеше да е спойлер
Сега какво мислиш че е? Админ, моля!
Тя и Рълев2 каза, че побеждава в последната игра на изгубените. Smile

# 1 972
  • София
Стана ми гадно за Моника.
Поредна жена разплакана в ефир от агресивни мъже.
Жената е чиста душа, не знам защо само на нея скачат.

Нека бъдем честни. Мастагарков на онзи прословут съвет също гласува за Васил. Защо Елвиса не му иска отчет за гласа му? 😮
Колкото е виновна Моника, толкова и Мастагарков.
Просто сглупиха и двамата. Но се държи конско само на Моника. Сигурно защото е ''глупава'' Колко е лесно...

# 1 973
Аз пък си мисля ,че Теди ще е първа, а Момчи ще прибере 100 гроша.😁

За петият подред контузен наистина вече съм без думи. То няма празен епизод, просто.Стискам палци да не е сериозно.🤞🤞🤞

# 1 974
  • Другата България
То нали е промо и не е ясно кои сини ще са утре, затова видяхме само жълти. Според мен някой син отпада на това трасе. Другият син и Теодора ще са на втора битка. Момчил ще е първи.
Разбира се, че е син. Поредния прах в очите на зрителите. Blush

# 1 975
  • Дубай
И така ще се върне струна Пена, щото стават 5 сини ако син си заминава...

# 1 976
Писна ми да го слушам Елвиса как намила. Айде няма нужда нон стоп да налива акъл великия стратег. Не знам как бих могла да до издържа.
Питаш ли го как издържа Моника!
Аз го разбирам напълно, имам го ежедневно! Той с една, ма при мен са поне 3Моники при 10човека персонал!

# 1 977
  • Буркина Фасо
И така ще се върне струна Пена, щото става 5
китара с 5 струни ?  rotfImbo

# 1 978
Казах за Момчил. Не можех по сигурно щото щеше да е спойлер
Тinene има тема за спойлери отделна ,ела и пиши там всичко което знаеш.

# 1 979
С това промо с двама жълти и аз мисля, че ще си ходи някой от старейшините.

Общи условия

Активация на акаунт