💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 113
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Утре пак ли ще има директна елиминация на първата игра?

# 1 981
Абсурд Момчил да е контузеният утре, промото винаги е подвеждащо. Ако той отпадаше нямаше да го покажат още сега по такъв начин Grinning Може и да греша де, но ще се шокирам ако той е контузеният.

# 1 982
  • До сърцето...
Писна ми да го слушам Елвиса как намила.

Абе може и на него да му е писнало, ама на шоОто му трябват истерии, кавги, скандали. А той сие отблагодарява за краткия престой на Чистилище-светилището...

# 1 983
  • Дубай
И така ще се върне струна Пена, щото става 5
китара с 5 струни ?  rotfImbo
Така и така си ме цитирала, и не мога да се редактирам... Това си е обида към инструмента... Моля ти се, недей така!

# 1 984
Обзор номер 15:
Амазонките отиват на съвет. Жените изненадват всички като не номинират двамата мъже, а излъчват една от тях. Другата изненада е, че залагат главите на най-силните си играчи от мъжки и женски пол, които изнасят игрите  - Момчил и Теодора. Въпреки че Гатьо много пъти е заявил желание да го номинирват, е доволен, че това не се случва. Оряшкова се надява да не са направили нова стратегическа грешка.
Втората номинационна битка е за тичане и издържливост. Преди нея обаче Гладиаторите трябва да се разделят с Николай, който напуска игри на волята по медицински причини. Това не пречи на пичуите да доминират цялата игра с Рълев, Крум и Радостин. Мастагарков и Денислава бранят честта на Старейшините, но безуспешно.
Сините веднага почват да обсъждат кого да номинират. Вики отново удобно подхвърля критики към Моника, която винаги я е защитавала, за да си спаси кожата. Елвиса усеща, че вече няма нужда от гласа на Моника и може да си отмъсти и на нея.  Цялото племе се нахвърля върху Мони.
Междувременно продуцентите отново имат нужда да кърпят племената, а пък и са съжалили Румен Радев, който все не влиза на косъм, а сега е и на косъм да е поредният отпаднал по здравословни причини. Решават да вкарат един войн с гласуване в племената. Мишо и Румен мъжки и приятелски се подкрепят, а накрая Румен взема трудното решение сам да гласува за себе си, за да се събере с Мудева. Всички го подкрепят.
Не по-малко емоционален е съвета с отрицателен вот. Никол не дава своя глас срещу Елена, с което и оставя шанс да се спаси. Елена обаче сама взима решението да напусне, защото е имала шанс да играе с баща си, който вече не е в играта. Иска и Никол да има този шанс. Момичетата се прегръщат просълзени. Елена напуска предаването.

# 1 985
  • София
Утре люлката на смъртта ще вземе своята жертва...
Не случайно са и измислили това име тези садисти. 😮🙁

# 1 986
Прекалено очевидно промо, за да е Момчил.
Който и да е - жалко за поредното отпадане заради медицински причини.
Както е тръгнало, в този сезон май контузените и болните ще се окажат повече от финиширалите.

# 1 987
Тази година май има друг поставен рекорд в историята на предаването - 4-ма отпаднали в една седмица, като броим и утрешния отпаднал състезател Grinning Не говори много добре това

# 1 988
  • BG-DE
Толкова явно дадоха връщането на Теди, че допускам тя да отпада по мед. причини и да са и дали да се прости с племето🤔

# 1 989
  • Другата България
Казах за Момчил. Не можех по сигурно щото щеше да е спойлер
Тinene има тема за спойлери отделна ,ела и пиши там всичко което знаеш.
Какъв е тоя трол, откъде се взе? Какъв спойлер, това са пълни глупости, не знам къде какво е казвал, за първи път попадам на него, но ако продължава ще трябва намеса на модератор. Аман от самозванци.

# 1 990
  • София
Теди пък и голяма артистка ще излезе, достоверно си плачеше,, беше разстроена..направо й повЕрвах..

# 1 991
Румен САМО така можеше да влезе в племената. Дано излезе бързо. Не ми се гледат Панди 2

# 1 992
Утре ще е гадно!
Явно последния напуска заради контузия, но ще има ли битка между втория и третия?
На мен Мартин много ми харесва и е достойно, че няма да гласува срещу Дени. Тя не заслужава номинация, само заради враждата с майка й. Мастагарков обаче много ме озадачава какво й харесва на безличната Виктория.

# 1 993
Явно Теди ще отпадне по медицински причини...

# 1 994
  • Другата България
Да, Румен влезе БЕЗ битка.
Ей така, стъкмистика в движение.
Толкова явно дадоха връщането на Теди, че допускам тя да отпада по мед. причини и да са и дали да се прости с племето🤔
Виж, това също е вариант, не ми беше минало през ум. Но си залагам на син отпаднал, след това може и да е Теди, дано не е тя, дано.
Но не е Момчил със сигурност, монтажът на промото е подвеждащ за пореден път.

Общи условия

Активация на акаунт