💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 119
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 010
Стана ми гадно за Моника.
Поредна жена разплакана в ефир от агресивни мъже.
Жената е чиста душа, не знам защо само на нея скачат.

Нека бъдем честни. Мастагарков на онзи прословут съвет също гласува за Васил. Защо Елвиса не му иска отчет за гласа му? 😮
Колкото е виновна Моника, толкова и Мастагарков.
Просто сглупиха и двамата. Но се държи конско само на Моника. Сигурно защото е ''глупава'' Колко е лесно...

Идеята на Мартин и Мастагарков беше те да гласуват за Васил а пък Дунев и Виолета да свършат мръсната работа и да гласуват за Моника. По този начин те си остават чисти с Моника че те не са гласували за нея.

В случая не може да се "вини" Мастагарков защото той номинираше първи и не знаеше на къде ще отидат нещата.
То се разбра като Виолета гласува за Мартин а тогава Мастагарков вече беше гласувал а Моника не.

Моника за жалост няма с кой да играе и единствените и опции са Мартин и Мастагарков и заради това се доверява толкова много на тях.

Според мен единствената опция е да се съюзи с Виктория и те двете да гласуват за Дени, така трите ще имат по два гласа и  Мастагарков да прати Дени и Виктория на съвет.

# 2 011
Интересно ако Никол влезе в племето, но не се справя в игрите, дали ще срещне подобно отношение, каквото имат всички към Моника. Много е хубаво момичето, изглежда добро и възпитано, но в битките досега не видях да се представя на по-високо ниво от Моника.
Сигурно им е трудно с Моника, разбирам ги, но това дружно скачане всички срещу един е много грозно.

# 2 012
Цецо,Крум, Радо, Гатьо, Мишо, Рълев, Момчил ще изнасят сезона. Ние ще сипем огън и жупел, ще анатемосваме Вила и Мартин и накраянякой като  Калоян или Румен ще вземат чека.
И чакаме сезон 6 с надежда за нови продуценти.

# 2 013
  • Другата България
Това Чистилище явно наистина е било с цел резервни части за участниците, резервни играчи.
Толкова народ отпадна, а сме едва началото, ако ги нямаше тези изпосталяли хора на плажа, вероятно трябваше да вкарват нови хора, от кастингите. Вече си мисля, че освен Мишо, ще влезе и Никол, за Виолета е ясно - златната кокошка не се изпуска, единственият прецакан ще е Цецо, което ще е брутално. Щом и Радев вкараха ей така, без битка.... което пък означава, че по примера на Васко - Момчил и Виолета - Дени и тези двамата следва да ги разделят след Х дни. Как ще го направят не знам, но Румен в момента е в плачевно състояние, загледах и Денислава - краката ѝ са като щеки. За първи път толкова видимо отслабват участници. Продължавам да смятам, че влизането на Румен е някакъв компромис към самия него и това, че явно и той е с някаква травма, това от една страна, а от друга - Бедрото му издейства мястото при Мудева.
Сега, ако ще праща някой на плажа при Виолетката, аз лично освен Гатьо или Теди не виждам кой друг би могъл да изпрати. Или Момчил.

Не мисля, че Румен ще праща някой обратно. Това става само когато някой си влиза с битка, а в непредвидени ситуации като този съвет и грошовете на Вики.... явно не се праща
А аз мисля, иначе Амазонките стават колкото Гладиатори и Старейшини взети заедно. Blush

# 2 014
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ай, сакън! Утре поредният контузен. То няма край това нещо, изпоосакатиха ги тези хора. Хайде стига толкова викам аз! Да вкарват Мишо, Цецо и Виолета обратно да запълнят отворените дупки от геройски ранените в битки, Николчето да си ходи по живо, по здраво, че нейното не е за разправяне, и да се приключва тази гавра с това Чистилище.

Не вярвам Момчил да е контузен, не биха го показали така в промото. Само дано не е и Теди, тя е едно малко бижу на арената! Не искам да отпада, въпреки че Амазонките си заслужават да изгубят силен играч, като им е толкова акълът.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 23:58 от Reinа

# 2 015
За утре, оптвайки се да разгадая промото има два варианта за мен. Ясно е, че Момчи няма да отпадне утре

1.Теди отпада контузена и получава правото да се сбогува с племето и за това казва "Съжалявам". Но ако е така защо се връща преди Момчил ? не се е случвало досега отпаднал да се връща преди спасения. Нещо не ми се връзва този вариант
2.Има двойна елиминация и Теди става първа и се спасява. За това казва съжалявам, защото победата й излага на риск Момчил, който е най-силният за племето. Единият от сините е контузен и отпада, а вторият и третият играят още една игра. Момчи бие другия син и се връща после със 100 гроша.

Залагам на втория вариант определено Grinning

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 00:01 от Силви Георгиев 747549

# 2 016
  • София
Според мен Теди отпада контузена, затова плачеше и каза "Съжалявам", като се върна при племето.

За Моника вече основно ми е жал. Може да е куха лейка, но ми се вижда добросърдечна и наивна. Не заслужава чак такова отношение, а някои други пак се измъкват в периферията.

Бях за Мишо да влезе, Румен има нужда от почивка и захранване. Та от тази гледна точка, като все пак е завлизал, добре, че отива в стопанството. Представете си го да се налапа с луканки и шоколад. Съвсем ще я втаса. По малко хляб и картофи ще му е по-добре.

# 2 017
  • Другата България
А, другата седмица ще се захрани и с шоколад и луканки, споко. Blush

# 2 018
Прави сте, като се замисля логиката ми Теди да плаче понеже излага Момчил на риск и да отпаднат двама сини не е много правилна, защото така сините ще останат 4, а жълтите 8 Grinning Grinning едва ли биха го позволили. В такъв случай залагам, че Теди отпада контузена и най-вероятно се връщат едновременно с Момчи да се сбогува с другите....

# 2 019
  • София
Аз наивно ще си вярвам, че Теди ги пусна по пързалката и че и двамата ще се върнат живи и здрави. Така поне ми се иска..

# 2 020
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 2 021
Дано след толкова много преждевременни напускания си вземат поука за следващия сезон.

# 2 022
Пусната е новата анкета! 😊

ще се опиташ ли да разгадаеш промото за утре да видя дали мислиш като мен Grinning

# 2 023
  • София

Игри на волята: България Сезон 5 Епизод 24
(28.09.2023)
По-ниска резолюция, ако горният линк не зарежда.

ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ (без реклами) се отварят в браузър на КОМПЮТЪРА,
след инсталиране на разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ - не са нужни добавки.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 02:18 от Mari_Mar

# 2 024
  • София
Силви,

Според мен ще е нещо семпло и ни пускат по пързалката с това промо. Прекалено емоционална беше тази седмица, за да има някакъв нов ШОК. В промото казаха, че ще има внезапна елиминация и един си тръгва. Т.е. няма да има първо номинационна битка и после двама се спасяват и нов дуел. А ще има само един общ дуел. Аз така го разгадах. И просто последния ще си тръгне. Това поне чух от промото.

А и аз няма как да избягам от неделната си прогноза. Не си спомням събота или неделя беше си пуснах традиционната си седмична прогноза и бях писал, че в края на седмцата ще си замине син участник. Така че ми падна дюшеш един вид този разврат на събитията. 😀😉
Според мен Моника ще отпадне, жалко че отново след контузия. Защо Моника? Ами двигателната и култура е най-лошата от номинираните (то за Момчил дори е обидно да го слагам до тези момичета), има страх от препятствия, вече се преби веднъж по-рано в сезона, така че явно люлката на смъртта ще вземе своята жертва. Жалко.
А това с Теди дето плаче е някаква партенка. Някакво театро разиграват. Минаха ми няколко сценария през главата, но за да го дават така явно е по-скоро измама.

Общи условия

Активация на акаунт