💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 085
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 205
Много са сладки Румен и Мудева Grinning

# 2 206
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък се разчувствах от пристигането на Румен при Амазонките. Не заради любовта, а защото много тежко му беше на това момче в Чистилището. То на всички там им е тежко със сигурност, но той някак се пречупи, отчая се, поболя се и имаше спешна нужда да се махне. Дано се възстанови! И дано и останалите се махнат възможно най-скоро оттам! Несравнимо по-гадно е тази година, защото миналата не бяха съвсем същите условията за престой и никой не стоя толкова дълго на това Обиталище. Имаха игри по-често, печелеха храна и по-бързо влязоха в племената, а не бяха забравени от Бога като сегашните.
Едва ли някой е очаквал да преживее точно това, което му се случи. Още повече, че те не са предупредени, че няма да са редовни участници и Чистилището се явява пълна изненада.

П.П.: Преди време попаднах на спойлер, който ако е верен, май днес ще се реализира. Чакам с нетърпение.

# 2 207
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ох, милия РР много ми е жал да го гледам такъв смачкан и вял, дори няма силица
да се зарадва, че най-накрая се измъкна от онзи ад и е с Мудева. Дано дойде на себе си
и понатрупа малко месце, че в тежките игри хич не го виждам как ще го бъде.
Гатьо ще има пак да кудкудяка и да се оплаква, че той завалията е без подкрепа
/пиша го с най-добри чувства към него, много ме забавлява/.

# 2 208
  • Другата България
Не е нужно да го казва Румен, ние си знаем.
Поне аз го коментирах още откакто Цецо отиде в изгнание.
Естествено, че жена ще го отстрани - Виолета. Вероятно ще го бие на някоя битка, тя ще влезе обратно, той ще бъде номиниран.

Аааа, не, тия стават вече досадни с тази дума, разговори, сметки и всякакви глупотевини.
Запълване на екранно време.
Толкова време отделят на Моника от началото на епизода - някой съмнява ли се още кой ще отпадне?

# 2 209
  • София
Моника има някакво раздвояване на личността..Близнаци ли беше.? Едно е казала-друго е направила..

# 2 210
Мале, омръзна ми от тези двамата .. Едно и също хиляда пъти слушаме.

# 2 211
Елвиса  си го представям и с Емануела как се е дърлил и и викал колко е тъпа Satisfied

# 2 212
Мартин много агресира и обича да преиначава.

# 2 213
Мартин, подляр!
Мастагарков като слуз!
Съжалявам ,но като ги слушам Моника е класи над тях...
А за невярващите пуснаха и ретроспекция!

# 2 214
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Значи Моника е прекалено търпелива, ако някой тръгне да ми търси сметка
и така да ми скача, да ме обижда и да ми се заканва просто ще го помета, граматиката
ще си глътне, Мартин вече МНОГО прекалява.

# 2 215
Права е Моника! Марто много олекна. Не го харесвам вече!

# 2 216
За мен си остава загадка, как всички на Чистилището /които са там от началото /, изглеждат  като от Бухенвалд, а Дунева цъфти с румени бузки

# 2 217
Моника има някакво раздвояване на личността..Близнаци ли беше.? Едно е казала-друго е направила..
Трето разбрала и четвърто - все не разбрала! Ма като гледа записите и си ги паузира през 2минути белким влезе в час!

# 2 218
  • София
Изплискаха легена.
Това е прекалено вече.

# 2 219
Елвиса  си го представям и с Емануела как се е дърлил и и викал колко е тъпа Satisfied
То и тя не е от най-мълчаливите.

Общи условия

Активация на акаунт