💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 032
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 265
На Цвети живота наистина е бил много труден, гледана е от баба си,нищо чудно,че е черногледа. Симпатична ми е, дано лошото е зад гърба й.

# 2 266
Рълев да не е попаднал под някаква любовна магия от Цветинка 😁 че е готов да се обърне срещу Радо заради нея...

# 2 267
Това не е сериозен въпрос нали ?Smiley Това момиче от както е почнало предаването освен да мрънка друго не прави.Не знам амазонките как я изтърпяха токова време.Вечно мрънкаща и негативна.
Ами напълно сериозен въпрос е.. Сякаш изпуснах драмата между нея и Радо, та затова..

# 2 268
  • Другата България
Радо нещо....дали ще излезе поредният егоцентрик?
Аман от его и тестостерон!
На този фон много премерено поведение от Рълев.

# 2 269
Рълев да не е попаднал под някаква любовна магия от Цветинка 😁 че е готов да се обърне срещу Радо заради нея...
Не се обръща срещу Радо. Каза и че няма да се обърне срещу него.
А Цветка е мрънкало от ден едно.

# 2 270
Гатьо Президент!
Да видим дали ще облече жълто.
И тогава ще е голям смях с него.

# 2 271
Ееееее Цвети трета черна точка. Първо Гого, после Васко сега и Радо подхвана. Детска градина " Калина - Малина" , първа група "Чик- чирик ", както ГатЮ казва. Зачерквам я аз от списъка си.😁

# 2 272
  • София

Не се е обърнал срещу Радо, просто гледа в перспектива.
Радо в случая трябва да пребори личната си антипатия към Цвети, за да са тройна коалиция, иначе ще се разпаднат.

# 2 273
Рълев ми харесва как мисли, а Цвети и Радо и двамата - голямата работа.

# 2 274
Мартин е баси манипулатора. Сигурно всеки е изпадал в ситуация, в която разговор, в който е участвал да бъде манипулативно интерпретиран и да влиза в безсмислен спор да защити своята истина. Но тук има камери, бе Марто! Тук не може да излъжеш и това да не се види?
Единственият грях на бедната Моника е, че не стопли на предния съвет, че Мартин ще е номиниран и затова я мачка и тероризира цяла седмица
Не просто извъртява думи и ситуация, а и откровено си лъже.
Моника не е предлагала мартин да номинира Дени, както той твърди.
Моника не е искала да я пази, а във въпросния разговор каза, че не се страхува да бъде номинирана!
Не Моника, а той поиска от нея да са съюзници след предния съвет и да се подкрепят.
Понеже знае, че Моника казва истина с вербална агресия и затвори  устата.
Пълна излагация за Мартин и за какво му беше всичко това?!
А Мастагарков няма собствено мнение, каквото каже шефа това е истината.
Пълни смешници

# 2 275
Харесвам ми Радо. Има самочувствие, напълно подплатено при това и не желае да слугува на нечии интереси, пък било то и с цената на номинация. Браво, момче.

# 2 276
Този Радо се държи като социопат. Говори като някакъв робот. Според мен има и ревност, че тя обира вниманието.

# 2 277
Най -сетне дойде времето за битка ! Аман !

Абе Маргин нямаше ли малък син от Емануела ?

# 2 278
  • Буркина Фасо
А Цветка е мрънкало от ден едно.
ти по-разбираш от мен Smiley - това русо мрънкало има ли 1 косъм на веждите или всичко е дело на флумастера ?
комшийката пита rotfImbo

# 2 279
И на мен Рълев ми харесва как мисли и комуникира.
Цвети ми харесваше, но отдавна не.
Мама Теодора е много хубава в лице. Изцяло всъщност е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт